Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Домлян, 25.01.2009
яз.Домлян, 25.01.2009
Реших и аз да се поразтъпча и да пробвам късмета си по това време на годината. С племенника /18г./ по обед вече бяхме на яз Домлян и заметнахме близо до кулата.И други колеги се виждаха наоколо.Но явно бяхме подранили , защото нямаше никакви признаци за наличие на риба под плувките. Поне си направих една разходка наоколо и заснех язовира по това време на годината. Малко преди да си тръгнем /около 15ч./ колегата до нас хвана костурче. А други току що пристигащи колеги потвърдиха , че рибата взима за около час-два по това време на деня.И така да е , ние си тръгнахме капо. Пожелавам наслука на всички през новия сезон. Ето и малко снимки :
Re: яз.Домлян, 25.01.2009
По добре капо , от колкото в къщи 
пп. Нещо не виждам снимките.

пп. Нещо не виждам снимките.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Съжалявам относно снимките. Прикачих ги и ги браузвах , но нещо не ми се получи . Не знам защо . Пък и да си призная нещо не съм много в час с компютрите. Довечера ще пробвам отново от личния РС.

Последно промяна от razum на Пон Яну 26, 2009 5:10 pm, променено общо 1 път.
Отново проба за качване на снимки : 

Много хубави снимки.Следващият път да снимаш и много риби 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Снимките са супер.Ама пъ сега не видех рибите
Шегувам се . Поздравления.

пп. Абе още ли е толкова плитък

Шегувам се . Поздравления.

пп. Абе още ли е толкова плитък

За един ден на риба , Господ два дена дава !
Разгеле, тази година не можем да се оплачем от тотално източване. На кулата се виждат само два от пръстените и доколкото си спомням има още три пръстена под водата, а това е сериозна дълбочина.
Даже малко се е вдигнал,като гледам тази моя снимка от 30.12.08г.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!