Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От ник към име?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
От ник към име?
В темата Презентация на съфорумниците, всеки се е представил с истинското си име.
Темата е прегледана 21 494 пъти, а в нея са се представили 327 човека до момента.
Наскоро ми се наложи да звънна на gosta, та преди това дълго рових в "презентацията", за да видя как се казва и да се обърна към него по име, което ме наведе на мисълта, че ако всеки се беше регнал тук с името си, комуникацията и познанствата щяха да бъдат облекчени.
При станалите традиция национални срещи, както и локални такива, на всяка една следваща, всеки би се обръщал към другия по име, а не нещо от сорта - "Аз съм Павката, sestrata от форума".
...докато "Аз съм Камен" от Стара Загора - звучи някак си по-възприемчиво и запомнящо се.
Предвид предстоящата среща в Стара Загора, разгледах никовете, които ще идват, после започнах да ги издирвам в "презентацията" и се опитах да им запомня имената, като ги свържа визуално със снимката от профила им /които имат/..., но скоро установих, че е "мисията невъзможна".
Та идеята от настоящата анкета ми хрумна въз основа на всичко дотук. Задал съм 30 дневен краен срок. При чувствителен процент отговори "да", вече barutchiata © /Косьо/ ще каже как може това да се осъществи технически и дали въобще би била възможна такава пререгистрация, без да се наруши всичко досега на даден профил - история на постовете, аватари, галерии и т.н.
Това е просто идея
, така че освен глас в анкетата, споделете и вашето виждане... 
Темата е прегледана 21 494 пъти, а в нея са се представили 327 човека до момента.
Наскоро ми се наложи да звънна на gosta, та преди това дълго рових в "презентацията", за да видя как се казва и да се обърна към него по име, което ме наведе на мисълта, че ако всеки се беше регнал тук с името си, комуникацията и познанствата щяха да бъдат облекчени.
При станалите традиция национални срещи, както и локални такива, на всяка една следваща, всеки би се обръщал към другия по име, а не нещо от сорта - "Аз съм Павката, sestrata от форума".

Предвид предстоящата среща в Стара Загора, разгледах никовете, които ще идват, после започнах да ги издирвам в "презентацията" и се опитах да им запомня имената, като ги свържа визуално със снимката от профила им /които имат/..., но скоро установих, че е "мисията невъзможна".

Та идеята от настоящата анкета ми хрумна въз основа на всичко дотук. Задал съм 30 дневен краен срок. При чувствителен процент отговори "да", вече barutchiata © /Косьо/ ще каже как може това да се осъществи технически и дали въобще би била възможна такава пререгистрация, без да се наруши всичко досега на даден профил - история на постовете, аватари, галерии и т.н.
Това е просто идея

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: От ник към име?

Гласувах с "НЕ". Според мен има поне хиляда причини, тази идея да не се реализира.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз бях преди теб! 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гласувах с ДА !
Да си крия името от съформците мисля , че не си заслужава , каквито и доводи да се изтъкнат за НЕ !
Да си крия името от съформците мисля , че не си заслужава , каквито и доводи да се изтъкнат за НЕ !
-
- вече хвърля и на тежко
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мх, все ми е тая дали с име или с ник,в случая няма от кой да се крия. 

Последно промяна от Big^Fish на Вто Яну 27, 2009 3:23 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Темата е разнищвана и друг път http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=13345
-
- разбира нещата
НЕ ... 

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- чпс
- ще става разбирач
От име - към ник
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Предусещах съпротива от някои от модераторите, ама чак пък толкова яростна и необоснована...
Деди, нали затова е дискусията, сподели поне няколко от хилядите причини?
Какво би ми пречило да анонсирам официален отказ от сегашния си профил и да си регна нов?
Неделчо, прав си, че има тема за имена, темата "Как се казваш ???" на Николай Неделков, който преди това беше с трудния за произнасяне ник - nikejo.
Беше nikejo, ама сега е Николай и никога няма да сбъркаш ако се обърнеш към него я с "Николай", я с "Ники", а не да се чудиш "никейо" ли е или "никежо", нали?
И въпреки неговата тема, пак трябва да се ровиш, за да видиш на някого името му.

Деди, нали затова е дискусията, сподели поне няколко от хилядите причини?

Какво би ми пречило да анонсирам официален отказ от сегашния си профил и да си регна нов?
Неделчо, прав си, че има тема за имена, темата "Как се казваш ???" на Николай Неделков, който преди това беше с трудния за произнасяне ник - nikejo.
Беше nikejo, ама сега е Николай и никога няма да сбъркаш ако се обърнеш към него я с "Николай", я с "Ники", а не да се чудиш "никейо" ли е или "никежо", нали?

И въпреки неговата тема, пак трябва да се ровиш, за да видиш на някого името му.

Последно промяна от GODzillata на Вто Яну 27, 2009 12:37 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
От моя страна няма никакъв проблем.
- nikikati
- ще става разбирач
Все ми е тая. В общи линии на всеки както си му харесва! Всичко останало е манипулация.
Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Аз бях доста време със собствено име във форума! Но един ден се наложи да подпиша нов договор с работодател, във който има клауза да ( нямам публични изяви в ефирни, електронни и печатни медии )! И
Така.....

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.