От ник към име?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор

Бихте ли се пререгистрирали в сайта, като вместо ник си сложите името?

Анкетата свършва на Чет Фев 26, 2009 11:46 am

1. Да
92
70%
2. Не
39
30%

Общо гласове: 131

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: От ник към име?

Мнение от GODzillata »

Божидар написа:Да :!:
Ще възникне въпроса - ами ако има много адаши във форума?
Ето Божидар е гласувал с "да", но и chapara също се казва Божидар...
Като възможност може да бъдат вариации на името, да речем Божо /ако така обикновено се обръщат към него/...или пък след името да се добавя фамилно име...нещо от сорта на Неделчо Делев. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

GODzillata написа:Предусещах съпротива от някои от модераторите, ама чак пък толкова яростна и необоснована... :roll:

Деди, нали затова е дискусията, сподели поне няколко от хилядите причини? :roll:
Какво би ми пречило да анонсирам официален отказ от сегашния си профил и да си регна нов?
Чак пък съпротива , :wink: ...за мен "сапуна" си е сапуна и " Марко Поло " си е Марко Поло ....
Не виждам смисъл и някой да трябва да обосновава личния си си избор : "Защо или Защото ...."
:idea:

Дискусия едва ли е нужна .( вЕрно скука е) Но никак не се чувствам длъжен да се обяснявам защо съм "takezo" .
Които ме е потърсил ме е намерил и 'ич не ми дреме дали ми е нарекъл Иван или "takezo" .

Личния ти избор за анонса и новия ник са твое желание .
До тогава си оставяш GODzilata
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Velikana »

Като се замисляяя....що пък не..? 8)
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Всички ме знаят като Бутник-Бутников,няма друг,освен баща ми,не се срамувам,нито пък ме е страх от някой.По-жалкото е друго,като ти подхвърлят иронични забележки,скрити зад ник или не писано родно или настоящо место на живеене.Ей това ме вбесява,ами като си ербап свали маската.А и знам на повечето съфорумци малките имена,лично не ми пречи да се пише кой както иска,освен в ситуацията която описах.Драсни едно ЛС кой си за къв се имаш и така.Аз казах!А близките приятели,с които навъртахме хиляди км . с моторите ми викат Майк-от Майкъл Дуан.И то не беше случаен този прякор.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

На мен това ми е името :D
никой не се обръща към мен с това което пише на лич.карта.
дори някой не знаят и как се казвам.А и аз тъка съм свикнал.
Твърдо НЕ.
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

GODzillata написа:Предусещах съпротива от някои от модераторите, ама чак пък толкова яростна и необоснована... :roll:

Деди, нали затова е дискусията, сподели поне няколко от хилядите причини? :roll:
:wink: :wink: :wink: :wink:

Глей са Кире, всички които са се поинтересували във форума, знаят, че се казвам Иван и че Деди ми е прякор, а не някакъв измислен ник. Има обаче доста хора тук, които по една или друга причина искат да запазят някаква анонимност. Следва чисто техическия проблем на въпроса: дали това е възможно и ще се ангажира ли админа, да промени никовете на голям брой потребители. И не на последно място трябва да се замислим, редно ли е да се делим на "тия с имената" и на "тия с никовете" (такива със сигурност ще има). Мога да обоснова и още доводи, но и тези са достатъчни. От друга страна пък, ако искаме да си почешеме езиците посред зима лошо няма.
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

На мен половината приятели ми викат Малкия,а другата половина и риднините ми викат Жоро,така че ми е все едно.
Имам предложение темата "Презентация на съфорумниците" да се направи важна тема във всеки подфорум,защото много от колегите не влизат в подфорум "Разни".Много от презентиралите се започват с изречението "Късно видях темата...".Ако е поставена като важна във всички подфоруми ще я видят всички.
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

На мен си ми харесва ника и нямам нищо против някой от форума,който не ми знае името да се обърне към мен с ника!
Всъщност гласувах с "НЕ" :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,ето ти още един за !!!

Деди,никой-никого не кара да си слага името.Всички които има за какво да се крият се крият.Аз също нямам за какво да се крия и винаги съм си стоял със снимката и съм си казвал името на всеки който се интересува.Ако на някой му трябва,пак ще го кажа Любомир Вичев съм и съм от Пловдив.Ако някой иска да ми казва нещо,нека да заповяда !!!

Всеки да си казва името ако иска,и може поне без да се превзема да каже защо иска или не иска да си изтапанчи името пред всички.Дедито си го знаем,и повечето хора от форума вече се познаваме лично а тези с които не се познаваме,те пък се познават с другите и винаги могат да попитат за опраделен човек какъв е и що е за да имат по-реална преценка за какво става въпрос.Ако някой се крие,явно си има защо.едното нещо заради което се крият е че да могат после безнаказно да се гаврят с нас.Това е моето мнение.Радвам се,че все повече хора възприемат идеята и се представят в Прзентация на съфорумците.Като гледам,всички са пострадали от тези си действия- айде холум,само с глупости се занимавам тези дни.Малко майтап няма ли в тоя форум бе,кат няма риби ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Аз съм твърдо ЗА тази идея кво пък толкова след като нямате от какво да се криете колеги ми напишете си имената наистина ще е много по лесно общуването !!!Ха наздраве.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
snegk

Мнение от snegk »

Няма да стане поради многото повтаряне на имена което ще се получи.Единствения възможен според мен начине:
snegk-Илия просто да се добави името.Обаче доста хора искат да са анонимни,защо ли :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

И кому е нужна цялата тази пререгистрация, и какво толкова голямо значение има дали ника на някой ще е патлака или Ивайло Драганов.Има си тема презентация и който иска се представя там .Предполагам, че във форума има хора светски личности или заемат важни постове и надали ще искат да ги знае всеки които влезне и чете тук.Остава и ЕГН да си дадеме та да се знаеме още по точно. :lol: :lol: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

barutchiata © написа:И
Остава и ЕГН да си дадеме та да се знаеме още по точно. :lol: :lol: :lol:
Това не е достатъчно, искам :smt017 да се слагат мобилните телефони, за да може да ти звънят откачалките в един през ноща, искам да се обявят заплатите (реалните) и Сапуна да качи снимката на Любоницата си :arrow: на първа страница на сайта !!!
( п.п до жената на г-н Сапунджиев.... това горе е майтап... ) :lol: :lol: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Аре бе, тарикати!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”