Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
indalo написа:Да попитам запознатите защо се получи така. Бях на триада на Витим за голец черкоски, закушан и кумджа. Аз хванах само голец- 387гр.. И бях 2ри. Но в резултатите ми пишеше, че не съм хванал нищо. А първия бот беше хванал голец- 167гр. и кумджа- 400гр.. До колкото съм наясно най важна е първата риба и се чувствам прецакан от играта.
На Тиорати хванах бас, от тоя белия 32, 700кг., и мисля че е рекорден . Къде мога да видя какъв е рекорда и да изпраъя моя. В руския сайт при рекордите ги няма резултатите на тези риби, които не са на латиница.
Моля запознатите да помагат.
не е най важна първата риба само ,той е хванал 2 вида ,и ако сте хванали по 1 вид се брои по голямата на килограми,аз имам 70 триади 1 място и знам как се отчитат

И пак да попитам защо немога да прикача файл някой ше помогне ли как точно става таз галимация?
А изобщо някой може ли да влиза в руския форум защото аз немога от вчера,имам още два рекорда да кача но май е паднал сървъра им.
А изобщо някой може ли да влиза в руския форум защото аз немога от вчера,имам още два рекорда да кача но май е паднал сървъра им.
Със сигурност първата не е най важна, играх триада за карп-чебак-лещ , нехванах първата уж най важна - карп а ми даде първо място.indalo написа:До колкото съм наясно най важна е първата риба и се чувствам прецакан от играта.

А в руския сайт и аз търсих новите риби но наистина ги няма все още в рекордите. А и много банват българите там. Аз ще си изчакам на рус-фишсофт.ру официалната таблица

не е чебака братле,имаш две риби по големи от неговите затова си пръв !! и я ми кажи как прикачваш тез снимки че аз нещо не се справямkiki1969 написа:Със сигурност първата не е най важна, играх триада за карп-чебак-лещ , нехванах първата уж най важна - карп а ми даде първо място.indalo написа:До колкото съм наясно най важна е първата риба и се чувствам прецакан от играта.
Според мои наблюдения най важна е тази която се хваща най рядко, в моя случай чебака се лови по рядко от карп и лещ, и тя беше най важна, нищо че е втора в списъка. Хванах най голямата и благодарение на чебака ми даде 1во място.
А в руския сайт и аз търсих новите риби но наистина ги няма все още в рекордите. А и много банват българите там. Аз ще си изчакам на рус-фишсофт.ру официалната таблица)

Отваряш http://www.radikal.ru/ , на "преглед" посочваш снимката, и после натискаш "Загрузить" , изчакваш докато се качи, и после където е в червено 3.Превью - увеличение по клику , копираш линка и го пастваш тук. А линка от 1.ССылка е цялата снимка.DAVIDKOV написа:не е чебака братле,имаш две риби по големи от неговите затова си пръв !! и я ми кажи как прикачваш тез снимки че аз нещо не се справям

Момчета помагайте
на турнир на Ахтуба съм
имам три пръчки спечелени от турнири по 390 кг
макари 100 процента
влакно 1750кг
но не мога да изкарам ни един сом става дума за голям до 75-80 кг ги вадя долу горе
но над тези килограми или са къса или са чупи пръчката
като ми удари натискам първа "H" и после редувам "H" и "G"
споделете опит как ги вадите големите риби
има ли някаква тънкост
на турнир на Ахтуба съм
макари 100 процента
влакно 1750кг
но не мога да изкарам ни един сом става дума за голям до 75-80 кг ги вадя долу горе
има ли някаква тънкост
Има тънкост :купи си прътове по 1800 кг , или влез в магазина ако си обновил последния ъпдеит май че имаше някви нови прътовеcnacnew написа:Момчета помагайте
на турнир на Ахтуба съм
макари 100 процента
влакно 1750кг
има ли някаква тънкост
Има в новата версия но нямам 15 милиона за една пръчка (((
ако искаш даи си скайпа щи прата една програмка да си напишеш колкото пари искашcnacnew написа:Има в новата версия но нямам 15 милиона за една пръчка (((

и ше може си купиш квото си поискаш.
Абе момчета как се правят барзо пари сега почнах да играя играта 2-ри разряд сам
(( Плс Помощ защото става 4 часа играя играта и не сам направил дори 100 рубли

еми айде дай и твоя скайп да ти я прата ко да те праваDifchy написа:Абе момчета как се правят барзо пари сега почнах да играя играта 2-ри разряд сам(( Плс Помощ защото става 4 часа играя играта и не сам направил дори 100 рубли
![]()

- versace
- вече хвърля и на тежко
DAVIDKOV Много голям майстор го раздаваш почни отначалото без програми и тем подобни нещта и тогава трагвай да се изхфарляш ,тука има колеги които са помогнали на всички и са доста наясно с нещтата те си знаят кои са и не се изхфарлят така, ти почнал си от няколко дена и тука големия разбирач ....