Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Край с доцентите - всички са професори !
Модератор: dantho.mihov
- чпс
- ще става разбирач
Край с доцентите - всички са професори !
Господин Светлев, честито повишение !
В-к Труд 27.02.2009
Край с доцентите! Всички са професори Анета ПЕТКОВА
Край с доцентите! Вместо това ще имаме само професори в университетите и научните институти.
Според ново предложение на работна група от ректори, учени и експерти на образователното министерство всички досегашни доценти ще бъдат преквалифицирани на професори.
Те пък ще се делят на два вида - обикновени и национални. Първите ще са сегашните доценти и тези, които тепърва ще израстват - настоящите доктори, научни сътрудници, асистенти и т.н. Вторите ще са наличните професори и тези, на които предстои да се хабилитират. Промяната, която трябвало до 20 дни да стане проектозакон за научните степени и звания, взриви вчера научната и академичната общност.
just kidding !
В-к Труд 27.02.2009
Край с доцентите! Всички са професори Анета ПЕТКОВА
Край с доцентите! Вместо това ще имаме само професори в университетите и научните институти.
Според ново предложение на работна група от ректори, учени и експерти на образователното министерство всички досегашни доценти ще бъдат преквалифицирани на професори.
Те пък ще се делят на два вида - обикновени и национални. Първите ще са сегашните доценти и тези, които тепърва ще израстват - настоящите доктори, научни сътрудници, асистенти и т.н. Вторите ще са наличните професори и тези, на които предстои да се хабилитират. Промяната, която трябвало до 20 дни да стане проектозакон за научните степени и звания, взриви вчера научната и академичната общност.
just kidding !
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Край с доцентите - всички са професори !
Малий имам приятел Доцент в ТУ- Габрово ,сега ще му звънна да слага маса 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
То тука всички сме професори
един Доцент имаше и те му взеха титлата...
Баси живота!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- чпс
- ще става разбирач
Промяната, която трябвало до 20 дни да стане проектозакон за научните степени и звания, взриви и риболовната общност.
А стига, бе! Това моето не е титла, не е звание, а е диагнозаAL KAPONE написа:То тука всички сме професориедин Доцент имаше и те му взеха титлата...
Баси живота!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Сега ще е интересно дали и на досегашните доценти ще се дава онази пожизнена и доста атрактивна пенсия,която миналата година беше гласувана за професорите. Като знам колко доценти по медицина има само от преписване на диети от разни западни списания..... И в тая област нещо ни е сбъркана системата , ама как да го докажа като нямам научна степен? По едно време мислех и аз пътьом да се облажа ,като напиша труд за "Ролята на жълтото в живота на военния",ама нещо ми мина котка път.Сега се каня да защитя докторат на тема"Частни случаи в половия живот",но понеже е доста обемисто ,вероятно ще се огранича само в подтемата "Има ли домашен секс след 10-годишен брак?"
Айде,хаирлия да им е на доцентите,пардон професорите!
Айде,хаирлия да им е на доцентите,пардон професорите!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- вече хвърля и на тежко
Абсолютно, то вероятно това е и една от причините /скритите/, защото сигурен съм, има дълбоко смислени доводи за приемането на това решение. Пардон - закон май...чуруликпенчо написа:Сега ще е интересно дали и на досегашните доценти ще се дава онази пожизнена и доста атрактивна пенсия,която миналата година беше гласувана за професорите. Като знам колко доценти по медицина има само от преписване на диети от разни западни списания.....
!