От ник към име?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор

Бихте ли се пререгистрирали в сайта, като вместо ник си сложите името?

Анкетата свършва на Чет Фев 26, 2009 11:46 am

1. Да
92
70%
2. Не
39
30%

Общо гласове: 131

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: От ник към име?

Мнение от GODzillata »

Марко, а наистина ли караш Поло? :wink:

Хей, отговорилите с "не", ще ми кажете ли защо когато знаете ник и име на даден човек, се обръщате към него с името, а не с ника?
Нещо не ви виждам да викате krokibg, а казвате (пишете) Любо.
Друг пример - я някой да се опита да произнесе ника на Илийката -snegk. :lol: :P
Как ще се почувствате (особено ако нямате сестра :mrgreen: ), някой ден да ви звънне телефона и да е шумно около вас, а от другата страна някой с мъжки глас да твърди, че е sestrata. :roll: :lol:
:lol: :lol: Или пък - "Аз съм IDA", а вие чувате "Аз ИДА" и се чудите кой иде и накъде отива. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

GODzillata написа:Или пък - "Аз съм IDA", а вие чувате "Аз ИДА" и се чудите кой иде и накъде отива.
Тъй де тъй, ама кво ше праим с -Айшето и Ахмед,или требе да си пишат Българските имена от татовото време. :roll:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

гласувах с да
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
петър василев

Мнение от петър василев »

lovo написа:
GODzillata написа:Или пък - "Аз съм IDA", а вие чувате "Аз ИДА" и се чудите кой иде и накъде отива.
Тъй де тъй, ама кво ше праим с -Айшето и Ахмед,или требе да си пишат Българските имена от татовото време. :roll:
Що бре,има един колега,сега не мога точно да си спомня името му,ма майче беше Исуф или нещо такова,пише в сладководен риболов :wink:
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Гласувах с НЕ,защото ако кажеш Киро от Видин ,дали ще се сети някой дали става въпрос за мен или GODzilata.При всички случаи ник-а е по индивидуален и характеризиращ някого.
TRS70MLF2
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Добре е за вси4ки да си знаеме имената
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

gloupan написа:Гласувах с НЕ,защото ако кажеш Киро от Видин ,дали ще се сети някой дали става въпрос за мен или GODzilata.При всички случаи ник-а е по индивидуален и характеризиращ някого.
Да има логика , че ще се сетиш за Годзилата ама как да му викаш по телефона Годзилааааааа чуваш ли ме аз съм Глупан
(аз така си го чета.) Може и да пише Годзилата - Киро и кой се сети сети.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Казаха по-назад,че тук може да пише и "областния на Варна"
Ау-у-у-у-у,Кире,тъкмо го бях позабравил тоя идиот. :finga: :axe: :finga:
Сега по въпроса.Май най-добре е всеки да прецени сам за себе си как ще се подвизава във форума. Аз никога не съм си крил името или лицето.Познавам се лично с доста от съфорумците,но защо пък да не сме толерантни и към тези,които държат по една или друга причина на анонимността си. Нали това е също част от демокрацията?
Казвам се Иван,ама тук сме поне хиляда Ивановци. Вариациите Ваньо,Ванко,Ванчо,Иванчо и т.н.т.хич не ми харесват. За сметка на това пък Чурулик хем е звучно,хем няма друг такъв ник,хем лесно се помни. От мен едно съвсем добронамерено "Не".
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Гласувах с Да отговаряйки на въпроса на анкетата.Но не мисля,че трябва да е задължително.Деката ми викат приятелите иначе както писах в другата тема се казвам Делян.Всеки сам преценя.Живеем в свободна страна :D Лошото е ,че някои хора злоупотребяват криейки се зад ника,но затова си има модератори.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Според мен е хубаво всеки да е със собственото си име,макар че ще има доста имена които ще се повтарят и в началото ще е обърквация,но всичко ще си дойде на мястото.Бил съм на събиране на съфорумници и да ви кажа,малко неловко ми бе,когато човек се чуди как да изговори даден ник,много по-лесно ще е да знаеш името на човека и да се обърнеш към него без да се стесняваш че няма да запомниш ника му или да го изговориш неправилно.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

аз съм си със името
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

dekata написа:...не мисля,че трябва да е задължително.Деката ми викат приятелите...
Никъде не е ставало дума, че трябва да бъде задължително. :) Просто да се даде възможност на тези, които искат - да го направят...както други вече са го правили. :wink:

Всеки, когато за първи път се е регнал в този форум, не е имал и хабер понятие за какво иде реч, а именно - готино виртуално място, чрез което рано или късно виртуалното става реално /НС срещи и т.н./, хората тук от "съфорумници" се превръщат в приятели...образува се една добра общност...форумът става част от семейството и ти е кеф от всичко случващо се.
Предполагам, ако хората в началото знаеха тези неща, още тогава щяха да се запишат с името си.

Вайкате се как ще различавате 10-15 ивановци, 12-14 драгановци...ами в казармата нямахте ли този проблем? :roll: :? ...Как ги помнихте? Ами лесно - Иван от с.Баница, Врачанско, Ванката от Омуртаг и т.н. :idea:
Ама някой се е регнал с детския си прякор и това го кефи? Супер, нека си остане така...утре като го видиш на някой язовир и му викнеш "Декаааааа", той ще се обърне към теб, защото това е като условен рефлекс, докато я му викай дори с цяло гърло някакъв ник (особено ако има регистрации в 10-на форума все с различни никове)...ще те погледне учудено и ще извърне поглед.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Момчета аз незнам как да гласувам,от една страна не е лошо да сме си с имената,ама от друга вече си свикнахме така с никовете.........
А иначе и аз нямам какво да крия че съм от Сливен е ясно :wink: ,а иначе си се казвам Стоян и то с рядкара фамилия Петров :lol: :lol: :lol:
Изображение
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

Според мен е въпрос на личен избор, кой като иска да се записва
и ми идва логичния въпрос:

Кой ще гарантира че новорегистрирал се във форума наистина се казава така
и живее еди си къде? A може би трявба да пращаме копия от личните карти.
Не забравяйте че информацията в нета е достъпна от цял свят и не се знае
кой за кави цели ще я ползва.

Аз гласувам с Не, нека оставим всеки сам да прецени как ще се представи.

И преди някой да ме опрекне, че искам да се крия зад ника си:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 19#p280919
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Абе, колеги как да се откажа от ника си като и познатите ми вече ме поздравяват < О вал как си > . Както решите, според мен всеки си е избрал име което желае. Нека Ви задам въпрос , как бихте реагирали ако мобилния Ви оператор сметне за необходимо да смени номера ВИ. Получава се нещо като постояната смяна на номерата на колите.
Последно промяна от val на Вто Яну 27, 2009 8:46 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”