Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Енергийна независимост на България?
Модератор: dantho.mihov
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Енергийна независимост на България?
А колко пъти щяха да на бомбандират АмериканцитеЕеех....да бяхме и ние четвърти по залежи на петрол в света...

А сега де? 

- чпс
- ще става разбирач
Що сте толкоз черногледи бе, ний и сега сме си енергийно независими в производството на дървени въглища
Имаме си ресурси
Засега
Имаме си квалифицирани кадри
Засега
Кво сте се оклюмали ?
Имаме си ресурси
Засега
Имаме си квалифицирани кадри
Засега
Кво сте се оклюмали ?
- krokibg
- учете се от него
Илийка,недей сега и ти да издаваш държавни тайни 

Няма вулканична деиност която да не доведе или да не е довела до определени реакций под земята и да не е създала определени залежи от разни руди и тем подобни полезни изкопаеми.Американци и други големи наций знаят за какво става дума но си мълчат и не ни отварят.Всичко е една голяма конспирация и такива като нас - мишки,няма как сами без технологийте за извличане на определени ресурси от земята да ги извадим а не ни и дават.Мет ли нямаме,сребро ли нямаме,олово ли нямаме,цинк ли нямаме.И газ имаме и петрол имаме - факт.Вода си имаме да удавим и Гърците и Турците пък и за нашите политици има

.Можем да сме независими и това е факт,но дали това ще стане някога е въпрос накоито не се наемам да отговоря.аз свърших и повече няма да пиша.Писна ми от песимисти.Немезис се намеси и в темата за протеста,сега и за енергийните ни ресурси и то само с песимистични постове.Я малко по бодро и малко по-самоуверено,господ ни е дал да живеем в рая а вие плачете като убодени камили. Не е нужно да вярвате сляпо на всички лъжи които се говорят за това какво имаме и какво нямаме.Имаме достатъчно и то толкова,колкото да има държави около нас,да ни завиждат за някои неща.Всичко си имаме,политици и национално отговори хора няма в тази държава и трябва да вмезнат няколко човека в парламента с по два автомата и да ги изтрепят всичките продажници до един а после и тези дето са извън парламента но дърпат конците.Някой ден,все си мисля че и това ще стане.Разминаха се през 1989,но дано не се разминават вече ако се случи пак да има такива събития в което не се съмнявам като ги гледам как безогледно ни лъжат,крадат и манипулират а хора като Немезис и други,постоянно ни внушават колко сме нещастни и т.н и т.н.Айде със здраве.

Няма вулканична деиност която да не доведе или да не е довела до определени реакций под земята и да не е създала определени залежи от разни руди и тем подобни полезни изкопаеми.Американци и други големи наций знаят за какво става дума но си мълчат и не ни отварят.Всичко е една голяма конспирация и такива като нас - мишки,няма как сами без технологийте за извличане на определени ресурси от земята да ги извадим а не ни и дават.Мет ли нямаме,сребро ли нямаме,олово ли нямаме,цинк ли нямаме.И газ имаме и петрол имаме - факт.Вода си имаме да удавим и Гърците и Турците пък и за нашите политици има

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Тия "факти" стават такива...като ги напишеш или още като си ги помислиш?Krokibg написа:Опс,щях да подмина и още няколко фактчета !!!

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
А бе не съм от големите разбирачи,но със сигурност можем да сме ,друг е въпроса дали ще ни оставят великите сили(лайнарите му недни)До вчера продавахме ток на цяла Албания,Гърция ,да не ги изреждам,на свички които ни ограждат.Какви залежи и липсват на България,че не се сещам,всичко си имаме,но темата е ,че няма никой да ни остави да сме независими,пак ще ни продадат политиците при първа възможност. 

- krokibg
- учете се от него
Немезис,кви лампи кви пет лева търсиш под кревата бе,те твоите ги окрадоха
Аиде плачковци,ако сте такива негативни и при риболова,мале,мале,с вас за риба неходя
Айде,добре,щом вие го казвате така да бъде.Ама дано се намери някой луд като Чавес и ще видите за какво става въпрос.айде стига че пак ще се изпокараме и ще ни заключат.сега доволни ли сте А

-
- кандидат преподавател
Не вярвам изобщо,че са ни "скрили"нефтените залежи и дълбоките въглищни суперкалорийни пластове,пък за урановите ни руди знам по-добре от вас кво некачествено нещо представляваха добиваните в Смолянския район до 1989-та/ ,ама за да не ме броите и мене песимист /то колегата от Силистра като гледам ще го обявите скоро и за виновник и за трите национални катастрофи/,имам идея как ще станем енергийно независими.При толкоз пръдльовци в държавата,просто трябва да се събират и използват въпросните газове за трансформирането им в чиста енергия.Безкрайна ще бъде и достатъчна за независимостта ни,затуй старайте се в усвояването на киселото зеле,туршиите и бобовите култури.Целите може да са миризливи,ама са благородни.Не се постига лесно независимост-мноо л...а тряа са изгазят и мноо смрад да са измирише,докато фанем господ за шлифера и са пишем независими от всеки и за всичко!
Krokibg написа:При правителство и президент които държат на нацията си,можем да постигнем всичко.Убеден съм на 100%,само се чудя от къде ще намерим такива хора.Има народи по света,които ни обичат повече от колкото ние се обичаме.Чудя се,дали да не си внесем Японци
цялата ни икономика е зависима от ........вие си знаете.Ток,вода,зърно,парно,и каквото ви дойде на акъла,е в ръцете на хора,които нямат нищо общо с нашия народ и нация.Ще поживеем и ще видим.Както съм казвал и преди,ако ни е писано да сме роби,такива ще си отанем.Надявам се обаче,това да не е така,поне в името на децата ни.Ние няма да имаме късмет да живеем в нормална държава но дано поне те да го имат

Риболовци.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ми той, единия /Жорж Ганчев/ го отсвириха. Иде ред на Бат Бойко. Следват ги плеяда от знайни и незнайни герои ,ама си има ред. Нали разбираш,че приоритетите се редуват.....Първо беше фалита и закупуването на предприятия за 1 лев. После тръгнаха част от държавните институции,включително топлофикации и електроенергия. Последва ги масовото строителство,ама нещо замира. Наред са пътищата и магистралите и чак тогава ще се развива / евентуално/ разработването на всички полезни изкопаеми ,и то по определен ред. Това е ,защото собствениците на фирмите спечелили търга са едни и същи , а свободните капитали все пак са ограничени.Ама дано се намери някой луд като Чавес и ще видите за какво става въпрос.айде стига че пак ще се изпокараме и ще ни заключат.сега доволни ли сте А![]()
![]()
![]()
![]()
Или да го обясня нагледно. Не е приемливо при групов секс ,на тъмно да те изчукат 2 пъти,да духнеш 3 пъти и да хванеш само два пъти цици при положение ,че ти определяш реда. Има си ред в тези неща........
Последно промяна от чуруликпенчо на Вто Яну 27, 2009 11:20 pm, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- krokibg
- учете се от него
Ами да вземете по сериозно да погледнете на нещата и да вземете да си спазвате реда ли ,що ли

- krokibg
- учете се от него
Кой имат технологийте да засичат от сателитите залежите под земята на всякакви изкопаеми и прочие,май само хамериканци и братушки.Никой нищо не е крил,просто си имаме и то си е под земята.Дреме ми на дядовия дали ще сме независими или зависими.Айде със здраве
Аз моята независимост съм си я изградил

-
- кандидат преподавател
Те го те,дойдохме си на думата.Има независимост,ама относително индивидуална-даже и енергийна,щото на мен ако ми спрат тока,изкарвам семейството в гората и -сървайвър,да ге!И аз съм си я изградил отдавна - почти невъзможно е да ма уволнят,говоря квот си искам и ми стига засега енергията.
- krokibg
- учете се от него

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ми значи си дойдохме на думата.То,всеки в нашата страна си е изградил своя "умерен социализъм" и не му дреме от нищо. Що тогава си чешем езиците /освен , че е зима/ с теми дето............
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".

Риболовци.