Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Р. Чая, Асеновград 27.01
- Local
- учете се от него
Re: Р. Чая, Асеновград 27.01
Ей белия камък ли беше тоя вир как беше... откога не съм ходил там... едно време само на хлябче и на малко грозде ги хващахме рибите там, баси кефа, рази река винаги ме е изненадвала. Браво колега за излета!
Клавиатура риба не лови!!!
-
- кандидат преподавател
Чудесен излет,колега,голямо "Браво и да си жив и здрав дълги години да риболовстваш!".И аз я тача много реката,но по-горе /района към Хвойна /.Наистина,само висока и бурна вода може да разбута мряната по това време.А за колегите,дето се чудят как така има живи риби,искам да поясня,че оловно-цинковите окиси не са остро токсични,тежки са,не се разтварят във водата и изобщо не увреждат рибата,особено в такава бързо течаща вода,каквато е в Чая.
Ммм.. даа колеги имало е хванати балканки точно на този вир.Но дребни.........
Няма маистори и начинаещи.... има ходещи и не ходещи за риба.!!!
Кажи нещо за монтажа колега корда куки ако не е таина аз лично хода с корда 0.14 повод 0.10 кука от 16 до 20 някаде. На този вир не съм се спирал никога. Много ме учуди тази слука.Винаги когато съм на тази река пускам си сичката риба обратно. Главно ходя под мелницата на бачковския път. Дава мрянка ама кефал никога
. Хващал съм кефали до кило в самото село Бачково от страни Джамура има един вир.И така.... трябва да си с мн финна линия за тази река щото в Асеновград долеми риби просто няма.....

Излет хубав ,нооооо...................много жалко за реката 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, какво да ти кажа за монтаж: основно 0.12; повод 0.10; кука N12 по-малка не, защото не си струва за 1-2 риби повече да ти се откачи някоя гаубицаjeliazko написа:Кажи нещо за монтажа колега корда куки ако не е таина аз лично хода с корда 0.14 повод 0.10 кука от 16 до 20 някаде. На този вир не съм се спирал никога. Много ме учуди тази слука.Винаги когато съм на тази река пускам си сичката риба обратно. Главно ходя под мелницата на бачковския път. Дава мрянка ама кефал никога. Хващал съм кефали до кило в самото село Бачково от страни Джамура има един вир.И така.... трябва да си с мн финна линия за тази река щото в Асеновград долеми риби просто няма.....

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
С удоволствие колега. Даи някъв скаип нещо... моят е asgr-fermer . Може да праим излети на тази река. М/у другото аз имам калеко в Бачково. Ти от там ли си ????
Краси(Lokal), на тоя,, белия камък,, преди години скъсвахме кефала лятото и есента на жабка и пиявица-все добри парчета... мислехме, че това никога няма да свърши. Рекорда ми е 46 см. -1,230 кг. на жабче. За съжаление нищо не се пускаше обратно-кой да знае... Сега ходя много рядко на реката, пускам си всичко, но екземпляри над 25 см. като че ли вече са рядкост.
браво грацки за изледа.но на долу след арматурния ловят на поразия и нищо не пускат,а са от сутрин до вечер