Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Колеги по затопли се малко, някой някаде да е ходил през седмицата или накаква информация да е получил за нашия регион някакво раздвижване няма ли.Събота и Неделя е имало рибари и на Мечка и на Брягово но какво са хващали идея си нямам, знам че само на Брягово таксата вече е 10лв
?????ша трепим рибата там да знаете
На 40-извора се обажда чаушан и червеноперка.за яз.Сушица нищо не сам чул а там рибата най рано тръгва да кълве, свикнала е да е хранат.
Някои ако има по достоверно инфо моля да го сподели, че да вадим сопите вече,хванаха пайжини в гаража вече.
успех и наслука

На 40-извора се обажда чаушан и червеноперка.за яз.Сушица нищо не сам чул а там рибата най рано тръгва да кълве, свикнала е да е хранат.
Някои ако има по достоверно инфо моля да го сподели, че да вадим сопите вече,хванаха пайжини в гаража вече.
успех и наслука
Последно промяна от chestarfield на Съб Окт 24, 2009 8:31 pm, променено общо 3 пъти.
Re: Асеновград-регион
И на мен ме интересува за положението на Сушица , че смятам да ходя там в неделя 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А Брягово зарибен ли е че са му вдигнали толкова таксата? Или са излекували тенията?
Верния път е най-къс!
от ловното езтече инфо ,че сошица,леново и мечка са вече техни
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Само че когато истекат договорите на арендаторитеdany01 написа:от ловното езтече инфо ,че сошица,леново и мечка са вече техни

П.П Хм Брягово зарибен, напротив така го обнародваха цяла година с мрежите че ще му трябват и на него като на Леново 2-3 години да се съвземе.
Нямам и нфо , но и аз следя темарта с интерес . Миналата година бях доволен от Сушица. Сега ще видим как ще е . Дано да тръгнат вече.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- CrossFire
- разбира нещата
Вчера минах през Сушица,но нямаше рибари и имаше малко лед към втичалото.За сега и аз нямам никакво инфо. 

-
- вече хвърля и на тежко
Пичове, забравете ги гореспоменатите язовири + 40-те извора! Така добре са опоскани (с изключение на Сушица може би), че не си струва нервите и парите! Аз поне на този тарикат на Брягово 10 лв. за празен язовир няма да му дам. Да си хваща сам! То се видя, че ще се ходи по реките!
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- ceco-zasechkata
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги аз за последно ходих на Теца-с.Оброчище,добра риба направихме но тряя да имате яко нерви че има около 1000 парашутиста и още толкоз тармъкчии 

.................който храни ,той ще хване 

Колеги случаино някои да има прясно инфо за Мечка.Утре мислим да го посетим и всякаква информация ще е полезна.
На Мечка отлична бабушка и чат пат кефал
Инфото е проверено!

- gorkata_petrov
- разбира нещата
В събота ще ходя на Мечка.Ако някой има прясно инфо да казва има ли хава.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тази вечер ми сварши смяната. И утри и други ден сам за риба по нащти язовири така че за Събота и Неделя ще имате прясно инфо "достоверно", от мен.

- gorkata_petrov
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Честър по достоверно от теб нема на къде, айде чакаме инфо за мечка и бодровоchestarfield написа:Тази вечер ми сварши смяната. И утри и други ден сам за риба по нащти язовири така че за Събота и Неделя ще имате прясно инфо "достоверно", от мен.![]()
![]()
![]()