Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

MIKADO crystal line fd
Модератори: Павел Иванов, sestrata
MIKADO crystal line fd
Колеги професионалисти ,можели да ми дадете мнение за спининг макара Микадо кристъл лине фд с преден аванс
5.5:1 ? Ставали за спининг ,добра ли е ,заслужавали си ?
5.5:1 ? Ставали за спининг ,добра ли е ,заслужавали си ?
- Румбата
- разбира нещата
Re: MIKADO crystal line fd
Дай да я видим де ! Размер , тегло , предназначение и с каква пръчка , за каква риба !?
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
немога да качвам снимки.
някой може да я е ползвал и може да даде мнение... 

http://shop.fishing-mania.com/pics/MKD4910-a.jpg

Така снимката би изглеждала добре сметам
За жалост с помоща по тая тема от моя страна съм дотук
Павел Иванов

Така снимката би изглеждала добре сметам

Павел Иванов
Това ти трябва колега http://tomaxshop.com/catalog/popup_imag ... df91fd92e5
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Въх ! Е след тая Ава - Шима просто не се сдържах да не взема мнение начи по темата
За съвсем малко повече парета си взимаш това - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1285 и не се занимавай с глюпости !

За съвсем малко повече парета си взимаш това - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1285 и не се занимавай с глюпости !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
в тоя ред на мисли, и ако ти се дават мааалко повечко парички... ей това на мен ми е на сърце...и винаги в колата :
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=806
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Благодаря за информацията!Jechev написа:в тоя ред на мисли, и ако ти се дават мааалко повечко парички... ей това на мен ми е на сърце...и винаги в колата :

- sharko1111
- новобранец
според мен ава шимата е много добра защо 11титаниум нитрит лагери а не покритие като на някои известни фирми запчатката на ава шимата е от нераждаема стомана макари с такива запчатки струват от 400 лв на горе всичките метални час ти на ава шимата са от авиациона стомана или аломиниум магнезии тялото на макарата е от наи новия матриал superlinght tiloxane за добър баланс на спининг от 1,8 до 2,7 м аванса на ава шимата шаибите са оттефлон диаметара на шаибите е два пъти по голям отдругите макари значи два пъти по добър аванс паралелно навиване на кордата което е наи доброто две студенообработини шпули на които има по два лагера за по плавен аванс макарите сатествани на много тежък морски риболов и се държат много добре имат много добра тяга на дърпане
- Павел Иванов
Шарко само за едно ще те помоля . Поинтересувай се колко е реалната стойност само на един единствен титаниум нитрит лагер и пак сподели дали си вярваш на написаното от теб по-горе
Лично според мен Ава-Шима правят продукция с външен вид с която да ловят рибари но не и такава с която рибарите да ловят риба 

Павел Иванов
Павел Иванов
- sharko1111
- новобранец
през моите ръце са минали над 200 макари ава шима и до сега нямам никакво оплакване ако имаше проблем с макарите нямаше да пиша колега вземи една макара по висок клас на ава шима поработи със нея и тогава ще разбиреш за какво става вапрос 15 години се занимавам с профисонален риболов и знам какво говоря неща да си налагам мнението но да не забраваме че ава шима е консорциум от 22 фабрики като mitsobishi и др от тази година стават със 5 фабрики повече като едни от новите са koyot japan за воблери и др
- sharko1111
- новобранец
сега видях че си от видрите можеш да вземеш инфо от даниел от бургас за макарите и блеснарките тои риболува със тях
- Павел Иванов
Митсубиши са най-големият производител на бланки всякакви в целият свят ! Хората правят каквото им поръчат от високомодулни бланки с перфектен строй които струват съответната ръчна количка кинти за УМФ и Мегабасс до композитни бланки с вложен някъде по тях нискомодулен карбон по желание на съответният търговец който от своя страна да може да обяви с чиста съвест че продава "карбонови" геги
Не мога да си сложа грях на душата като похваля Ава-Шима и още една купчина Китайски фирми които произвеждат визуално добре направени боклуци , ръсят един куп измишльотини в рекламите си и баш им е през кура колко дела има заведени срещу тях 

Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Митсубиши са най-големият производител на бланки всякакви в целият свят ! Хората правят каквото им поръчат от високомодулни бланки с перфектен строй които струват съответната ръчна количка кинти за УМФ и Мегабасс до композитни бланки с вложен някъде по тях нискомодулен карбон по желание на съответният търговец който от своя страна да може да обяви с чиста съвест че продава "карбонови" гегиНе мога да си сложа грях на душата като похваля Ава-Шима и още една купчина Китайски фирми които произвеждат визуално добре направени боклуци , ръсят един куп измишльотини в рекламите си и баш им е през кура колко дела има заведени срещу тях

- stancom
- ще става разбирач
Първо извинявам се за спама, понеже за макарите на Ава шима не мога да кажа нищо . Модераторите ако преценят да изтрият поста.
Второ с блеснарките на Ава шима се опарих и не съм доволен от тях. Единственото им предимство СПОРЕД МЕН е сравнително добре хвърлят с бреид и примамки в диапазона си. Като чувствителност ги няма никакви, като строи са някак дървени, нямам предвид твърди и се чувства някакъв дискомфорт при водене на примамката (като я бях балансирал добре с макара). Говоря за травел варианта 5 снадки, 2,10-2,40м и акция 10-30.
Второ с блеснарките на Ава шима се опарих и не съм доволен от тях. Единственото им предимство СПОРЕД МЕН е сравнително добре хвърлят с бреид и примамки в диапазона си. Като чувствителност ги няма никакви, като строи са някак дървени, нямам предвид твърди и се чувства някакъв дискомфорт при водене на примамката (като я бях балансирал добре с макара). Говоря за травел варианта 5 снадки, 2,10-2,40м и акция 10-30.