Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Търся лаборатория за изследване на риба
Модератор: dantho.mihov
Търся лаборатория за изследване на риба
Някой знае ли къде може да се изследва риба за тежки метали, срещу заплащане и колко ще струва приблизително?
Сомът обича смелите!
-
- научил се да хвърля
Re: Търся лаборатория за изследване на риба
Kолега,към всяко РВМС (районна ветеринарномедицинска служба) има ДВСК лаборатория.Там ще ти изследват рибата.Дано съм прав
Успех

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
И в всеки град в подразделенията на Хигиено Епидимиологиченя Институт! Нямат право да отказват изследвания и проверка на всеки един хранителен продукт предоставен от часно лице (при съмнения на потребителя)!
За това получават субсидии от държавата
Успех
За това получават субсидии от държавата

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ако имаш познат ловец, можеш да го помолиш да попита председателя на на ловната дружинка точно каква е процедурата или директно да отидеш в ''горското''от там да те опътят- освен за тежки метали ще ти направят и миробиологично изследване.

-
- вече хвърля и на тежко
Районната инспекция по опозване на околната среда-РИОС,също ти е вариант.Във всеки областен град имат структора,а към тях има лаборатории.
Голям проблем =====само в София
Информацията дотук ми е , че само в София може и ще струва над 200 лв., което е голяма сума за мен и ще се откажа. Става въпрос за риба от язовира на Марко, от който се поливат цялото Пловдивско и Пазарджишко полета. Помните Поибрене, нали? И понеже въпросът е политически - не съм сигурен, че резултатите ще са действителните.
Сомът обича смелите!