Ходи ми се за рибаааа:(((((

Модератор: Кърцата

stonny
новобранец
новобранец

Ходи ми се за рибаааа:(((((

Мнение от stonny »

Колеги как е хавата на ръкава до с.Бял Кладенец..или най-добре е някъде на моста да се ходи :?: защото планувам скоро и аз да открия сезона като ми свършат изпитите, и да си направя едно излетче..и си мисля да е някаде в него район..а цените и условията как са :wink:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Ходи ми се за рибаааа:(((((

Мнение от alcora »

Ръкава си е трепач :)
Само че няма как да стигнеш до водата :(
Ако знае аз как съм окрастявял за там чак не е истина..........
петър василев

Мнение от петър василев »

:shock: :shock: Като ти се ходи за риба върви бе човек.Какво само питате :x ;'да отида или да не отида,май,че само на сигурно ви се ходи.Темата не е само дали ще уловиш риба.Това е едно приключение сред природата,разтоварване ,тръпка и много други.Вярвам,и съм сигурен,че повечето колеги от форума не ги интересува колко риба и дали ще уловят на даден водоем повече от колкото да излезнат сред природата,пък и ако ни е писано ще хванем и някоя друга рибка.Затова,че върви и после пиши какво ти се е случило при този излет.Наслука :wink:
stonny
новобранец
новобранец

Мнение от stonny »

vasilev..просто питам за някаква информация..а не за тъпото ти мнение...решил съм да ходя и ще отида, а просто се чудя от коя страна е по-добре да се отиди, защото не съм ходил скоро :roll:
петър василев

Мнение от петър василев »

stonny написа:vasilev..просто питам за някаква информация..а не за тъпото ти мнение...решил съм да ходя и ще отида, а просто се чудя от коя страна е по-добре да се отиди, защото не съм ходил скоро :roll:
Бре сТончо защо апиш веднага.Да не те обидих като ти рекох да отидеш.Коя страна бе момче, :roll: малко ако се засилиш и оловото заминава на отсрешната страна :lol: .Много добре познавам езерото.Питаш пък като ти отговорят хапиш и ако се зачетеш ще видиш,че не е тъпо мнението ми :wink:
stonny
новобранец
новобранец

Мнение от stonny »

хахах...еее аз чак толкова силно не мога да замятам...слаба ми е пръчката :D а за страната която питах е ръкава до селото, както съм написал..а нямах впредвид, че нещо си ме обидил колега..просто си бях задал въпрос, а ти директно ме изгони на язовира сам да разбера как е :lol: относно заглавието извинявам се..грешката е моя :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”