Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Форд Ескорт 1,4 - кой разбира?!
Модератор: dantho.mihov
Re: Форд Ескорт 1,4 - кой разбира?!
И аз си карам фиестата 96 година и чак пък големи дертове не съм имал. Кара си ме колата на всякъде, че и е висока . Някой път трябва да снимам от къде е минавала ( пътя за Дяволския мост смоленчани го знаят) и може да ви се завие свят . За две години съм и правил само предницата и тампони на заден мост и то щото още като я взех трябваше да се правят. А тва за зимата ич не го вярвайте. На Пампорово през ноща, температуруте падат до -20 и всеки път и си пали от четвърт. Искам да кажа , че има и по-добър избор от форд ама тва, че се плюе толкова по тази марка ич не е редно. Ако не се поддържа всяка кола прави проблеми. И все пак доценте 90 година си е доста преклонна за кола. Сбери още някой лев . Така и така ще ги дадеш за ремонти по тоя пенсионер , щото няма начин да няма какво да се прави по нея.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди 3-4 години карах toyota tercel
много дьрта ама за риба наи доброто.
Мои приятел си взе форд ескорт комби,мотора не помня,та ведньж ми вика искаш ли да праим трампа.Тоиотата 84 набор а форда 90,почти се навих.Сменихме ги за ден два да покараме и да видим дали ще стане номера.
Имам познат които работи в сервиза на Мото пфое,карам му аз форда да го прегледа какво що.
А тои ми вика абе ти луд ли си бре,я погледни на паркинга отпред има ли Форд.
Еми немаше ни един ,всички от мото пфое беха с други марки.
Що така не знам ,ама всеки вика чуеш ли форд бегаи.

Мои приятел си взе форд ескорт комби,мотора не помня,та ведньж ми вика искаш ли да праим трампа.Тоиотата 84 набор а форда 90,почти се навих.Сменихме ги за ден два да покараме и да видим дали ще стане номера.
Имам познат които работи в сервиза на Мото пфое,карам му аз форда да го прегледа какво що.
А тои ми вика абе ти луд ли си бре,я погледни на паркинга отпред има ли Форд.
Еми немаше ни един ,всички от мото пфое беха с други марки.
Що така не знам ,ама всеки вика чуеш ли форд бегаи.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!

- Знаете ли защо са създали Форда?
- За да има по скапана кола от Опела!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хенри Форд, преди много години на въпрос на репортер: Коя кола е най-хубава??? е отговорил НОВАТА.
Доценте, приятелю аз карах 4 години Форд ескорт 1989г. 1,4 75к.с. бензин/газ и мога да кажа само:
Имаш ли финансова възможност да си вземеш нещо друго, пак НЕМСКО но АУДИ, БМВ или Мерцедес,(в краен случай ОПЕЛ-много по-добре от ФОРД )но не и :
Рено, Пежо, Ситроен и т.н.-французите могат да правят само СВИ...
Нито пък италиански мине.. като Фиат, Ланча, Алфаи др.
п.п. Навремето станах "пилот"-научих се да шофирам на ЛАДА 1200 s - ЕДИНСТВЕНОТО, което успях да и счупя бе окачването, а съм правил супер състезателни изпълнения(от 80км. на 3-та се вкарва 2-ра предавка и газ до дупка и др. такива идиотщини) и напъни с моторчето и-НЕ мръдна, а и навъртях 40 000км. Сега карам АУДИ-доволно
Поздрави успех, в краен случай много по-добре от Форд една Лада-бензин/газ и си готов!
Доценте, приятелю аз карах 4 години Форд ескорт 1989г. 1,4 75к.с. бензин/газ и мога да кажа само:
Имаш ли финансова възможност да си вземеш нещо друго, пак НЕМСКО но АУДИ, БМВ или Мерцедес,(в краен случай ОПЕЛ-много по-добре от ФОРД )но не и :
Рено, Пежо, Ситроен и т.н.-французите могат да правят само СВИ...

Нито пък италиански мине.. като Фиат, Ланча, Алфаи др.

п.п. Навремето станах "пилот"-научих се да шофирам на ЛАДА 1200 s - ЕДИНСТВЕНОТО, което успях да и счупя бе окачването, а съм правил супер състезателни изпълнения(от 80км. на 3-та се вкарва 2-ра предавка и газ до дупка и др. такива идиотщини) и напъни с моторчето и-НЕ мръдна, а и навъртях 40 000км. Сега карам АУДИ-доволно

Поздрави успех, в краен случай много по-добре от Форд една Лада-бензин/газ и си готов!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Благодаря на всички, които изказаха мнения. В събота ще ходя да тествам Форда с един колега, който доста разбира от коли и няма да ме излъже за истинското състояние. После ще ви информирам какво е станало, но ако някой от вас чуе за Голф 2, който се продава в рамките на 1000 лева и е в движение, нека ми се обади на ЛС или на тел 0887 18 77 74. Ракията от мен 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Всичко удебелено носи "гордата" марка BoschGan4eff написа:Аууу земи си купи пък Фиат после цял живот ще е яд.4 години от живота ми минаха под едно типо казвам под щото 3 дена карам 5 дена правя незнам ква беше таз кола ама само скоростната кутия не бях отварял сичко друго го знам на изуст ,тва стъпков мотос тва горивна помпа тва моноинжекция тва кумутатов ламбди сонди 3 газови смених и неможах да сваля разхода под 15 лче даже и компютъра отварях ама него го носих на мастор че от 2 прави един бил му изгорял процесора накрая смених кпаланите щот единия се счупи и падна в цилиндъра пук меката връзка на ауспуха непомня колко пъти п сменях и то се скъпи зимах по 60 70 лева и за 4 месеца е леж зна4и фиата е ако решиш да се прекараш ама да не е с форд .Но за уното специално съм чувал и много добри отзиви ама за дизел .По пронцип май на италианците електрониката им праи бели поне аз с такова впечатление останах

Поправи ме, ако бъркам...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...

-
- научил се да хвърля
...е,рано или късно,"всяка кола,става ford"...
-
- кандидат преподавател
Няма да е вечно твой,ако не търсиш печалба или да си избиеш разходите по него при продажбата му - аз оня "Форд" /по- горе съм писал за него/след като го бях купил за 2700 и го карах близо 4 години,го продадох тогава на момента за 1000 лева,човека дето го купи го кара около година и след това го препродаде /не знам за колко /на друг,който го кара и до сега!
-
- и господ не е толокова добър
Нщо не казвате за хамериканските фордове

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ще е доста нечестно да препредаваме чужди впечатления......... поради факта,че вероятно малко колеги са имали работа с тези возила.
Трудно биха се съчетали две хобита-риболов и американски автомобили.

Трудно биха се съчетали две хобита-риболов и американски автомобили.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- и господ не е толокова добър
Аз съм карал форд таунус,ходил съм и за риба с него.Сега на буса двигатела е на сиера,само,че незнам дали е хамерикаски или швабски

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Доценте ориентирай се към голфа става и за риболов.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Бяха голям хит в "онези" години. Приятел на баща ми имаше такъв.Бял,с черен кожен таван.Много здрави и надеждни автомобили според неговите думи.Аз съм карал форд таунус,ходил съм и за риба с него.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- научил се да хвърля
Какво стана купих те ли го .