Форд Ескорт 1,4 - кой разбира?!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Re: Форд Ескорт 1,4 - кой разбира?!

Мнение от gosta »

И аз си карам фиестата 96 година и чак пък големи дертове не съм имал. Кара си ме колата на всякъде, че и е висока . Някой път трябва да снимам от къде е минавала ( пътя за Дяволския мост смоленчани го знаят) и може да ви се завие свят . За две години съм и правил само предницата и тампони на заден мост и то щото още като я взех трябваше да се правят. А тва за зимата ич не го вярвайте. На Пампорово през ноща, температуруте падат до -20 и всеки път и си пали от четвърт. Искам да кажа , че има и по-добър избор от форд ама тва, че се плюе толкова по тази марка ич не е редно. Ако не се поддържа всяка кола прави проблеми. И все пак доценте 90 година си е доста преклонна за кола. Сбери още някой лев . Така и така ще ги дадеш за ремонти по тоя пенсионер , щото няма начин да няма какво да се прави по нея.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Преди 3-4 години карах toyota tercel :D много дьрта ама за риба наи доброто.
Мои приятел си взе форд ескорт комби,мотора не помня,та ведньж ми вика искаш ли да праим трампа.Тоиотата 84 набор а форда 90,почти се навих.Сменихме ги за ден два да покараме и да видим дали ще стане номера.
Имам познат които работи в сервиза на Мото пфое,карам му аз форда да го прегледа какво що.
А тои ми вика абе ти луд ли си бре,я погледни на паркинга отпред има ли Форд.
Еми немаше ни един ,всички от мото пфое беха с други марки.
Що така не знам ,ама всеки вика чуеш ли форд бегаи. :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

- Знаете ли защо са създали Форда?
- За да има по скапана кола от Опела!
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Хенри Форд, преди много години на въпрос на репортер: Коя кола е най-хубава??? е отговорил НОВАТА.

Доценте, приятелю аз карах 4 години Форд ескорт 1989г. 1,4 75к.с. бензин/газ и мога да кажа само:
Имаш ли финансова възможност да си вземеш нещо друго, пак НЕМСКО но АУДИ, БМВ или Мерцедес,(в краен случай ОПЕЛ-много по-добре от ФОРД )но не и :
Рено, Пежо, Ситроен и т.н.-французите могат да правят само СВИ... :wink:
Нито пък италиански мине.. като Фиат, Ланча, Алфаи др. :wink:

п.п. Навремето станах "пилот"-научих се да шофирам на ЛАДА 1200 s - ЕДИНСТВЕНОТО, което успях да и счупя бе окачването, а съм правил супер състезателни изпълнения(от 80км. на 3-та се вкарва 2-ра предавка и газ до дупка и др. такива идиотщини) и напъни с моторчето и-НЕ мръдна, а и навъртях 40 000км. Сега карам АУДИ-доволно :wink:
Поздрави успех, в краен случай много по-добре от Форд една Лада-бензин/газ и си готов!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Благодаря на всички, които изказаха мнения. В събота ще ходя да тествам Форда с един колега, който доста разбира от коли и няма да ме излъже за истинското състояние. После ще ви информирам какво е станало, но ако някой от вас чуе за Голф 2, който се продава в рамките на 1000 лева и е в движение, нека ми се обади на ЛС или на тел 0887 18 77 74. Ракията от мен :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Gan4eff написа:Аууу земи си купи пък Фиат после цял живот ще е яд.4 години от живота ми минаха под едно типо казвам под щото 3 дена карам 5 дена правя незнам ква беше таз кола ама само скоростната кутия не бях отварял сичко друго го знам на изуст ,тва стъпков мотос тва горивна помпа тва моноинжекция тва кумутатов ламбди сонди 3 газови смених и неможах да сваля разхода под 15 лче даже и компютъра отварях ама него го носих на мастор че от 2 прави един бил му изгорял процесора накрая смених кпаланите щот единия се счупи и падна в цилиндъра пук меката връзка на ауспуха непомня колко пъти п сменях и то се скъпи зимах по 60 70 лева и за 4 месеца е леж зна4и фиата е ако решиш да се прекараш ама да не е с форд .Но за уното специално съм чувал и много добри отзиви ама за дизел .По пронцип май на италианците електрониката им праи бели поне аз с такова впечатление останах
Всичко удебелено носи "гордата" марка Bosch :twisted: :twisted:
Поправи ме, ако бъркам...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:D :D :D Аз да ви кажа...сменил съм около 10 различни автомобила за около15 години :shock: По здравина голф 2 е ненадминат(кви жълти ленти имаше бегачкатааа :wink: ).Минах през френски,японски,немски...и сега съм с ескорт 98г дизел...тропа много,ама пали нормално,минава от всякъдЕ(щот не я жаля)...комби е и събира всичко..за риболов е чудесна....не държат цена и каталяса ли-директно на боклука :D За форда знам едно-купиш ли го,вечно е твой!Ама са евтини и се подменят с друг форд :D
merj66
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от merj66 »

...е,рано или късно,"всяка кола,става ford"...
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Няма да е вечно твой,ако не търсиш печалба или да си избиеш разходите по него при продажбата му - аз оня "Форд" /по- горе съм писал за него/след като го бях купил за 2700 и го карах близо 4 години,го продадох тогава на момента за 1000 лева,човека дето го купи го кара около година и след това го препродаде /не знам за колко /на друг,който го кара и до сега!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Нщо не казвате за хамериканските фордове :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Ще е доста нечестно да препредаваме чужди впечатления......... поради факта,че вероятно малко колеги са имали работа с тези возила. :D :D :D :D
Трудно биха се съчетали две хобита-риболов и американски автомобили. :D :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
snegk

Мнение от snegk »

Аз съм карал форд таунус,ходил съм и за риба с него.Сега на буса двигатела е на сиера,само,че незнам дали е хамерикаски или швабски :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Доценте ориентирай се към голфа става и за риболов.
Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Аз съм карал форд таунус,ходил съм и за риба с него.
Бяха голям хит в "онези" години. Приятел на баща ми имаше такъв.Бял,с черен кожен таван.Много здрави и надеждни автомобили според неговите думи.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
mariayn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mariayn »

Какво стана купих те ли го .
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”