Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Зов за помощ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: Зов за помощ
Благодаря искренно на нашиЯт колега Георг(Георги Георгиев) ЗА ПОМОЩА МУ .Това се казва ;приятел в нужда се познаваgeorg написа:Петър Василев и Неделчо Делев са в кюпа

Тъй като не сам сигурен, че банката ще работи утре отивам още сега. Помагайте колеги с колкото можете.
Помислете си пет кукички струват пет лева.
Помислете си пет кукички струват пет лева.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Браво и Благодаря Жоре!Изпревари ме!georg написа:Петър Василев и Неделчо Делев са в кюпа

Благодаря и на всички останали ПРИЯТЕЛИ!
-
- вече хвърля и на тежко
И аз се включвам.Понеделник превеждам.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
binocarp написа:Здравейте приятели благодаря за помоще god на всички.
Днес ме приеха в болница СВ.И.Рилски за операциа и докато ми обясняваха какво било и що било и колко спешно трябва да се оперирам едва ли не днес ми казаха и цената на диска. Чак към 15.30ч. Дойде един от лекарите и ми каза че те ще оперират до края на седмицата а аз имплантантите можело да ги плата до изписването 10-12 дена след операциата. А сега ме пуснаха да си хода до понеделник. Тогава почват иследваниата и подготовката за операциата. Благодаря за помоща на всички god god god
-
- научил се да хвърля
Разбирам че срока е по дълъг.Другата седмица ще се включа, дано всичко мине добре.На всеки се случва човещина е нека помогнем.Дойде един от лекарите и ми каза че те ще оперират до края на седмицата а аз имплантантите можело да ги плата до изписването 10-12 дена след операциата
Всеки може да отдели едни 10лв.,които не са проблем и примерно 1000 по 10лв. това вече е помощ.
Който се смее последен, ............... последен се смее.
-
- сериозен играч
Някой може ли да ми обясни, за трети опитвам да преведа пари и все ми изписва "Грешка: невалидна сметка;" 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- новобранец
nick71 написа:Някой може ли да ми обясни, за трети опитвам да преведа пари и все ми изписва "Грешка: невалидна сметка;"
От къде превеждаш парите?
клаги,и аз се включвам,Във Варна някои събира ли пари,или да ги пускам по сметката.kamen написа:И аз ще се включа в понеделник.
-
- сериозен играч
Сметаката ми е в Прокредит, и от сайтата им, си имат пробанкиранеNa gele brat mu написа:nick71 написа:Някой може ли да ми обясни, за трети опитвам да преведа пари и все ми изписва "Грешка: невалидна сметка;"

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- новобранец
Явно не работят с ДСК.nick71 написа:Сметаката ми е в Прокредит, и от сайтата им, си имат пробанкиранеNa gele brat mu написа:nick71 написа:Някой може ли да ми обясни, за трети опитвам да преведа пари и все ми изписва "Грешка: невалидна сметка;"
Тъкмо навремеrsvd написа:неразбрах понеделник късно ли е