Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мачовите влакна
Модератор: Paublo_Eskobar
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: мачовите влакна
е като се оправи времето тогава все пак отиваме към пролетта вечеHobby написа:Абе ти хубаво ще го сложиш, ама къде ще го пробваш по това време на годината? Май ще трябва да се въоръжим с търпение до към закриването на сезона,а?dunavski написа:оня ден си купих на Колмик валкното.още не съм го ползвал чакам да си купя новата макара и тогава ще го сложа![]()
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Най-доброто! Има два недостатъка:xenohаck написа:maxima chameleon kak e ?
1 Потъва толкова добре че ако риболова не е много активен(не се презамята на 3-5мин) и дъното каменисто или чакълесто пада м/у камъни и тем подобни и това често водо до загуба на целият такъм. Може и да си прибереш ваглера обратно ако вятъра или течението са благосклонни

2 Не може да се намери в БГ
Най-тънко от ebay и то ако го купуваш на ролки по 600м. без да се хваля съм на ти с английския и напоследък ми попадът доста U.K. списания съшо така членувам и в един техен форум - мога спокойно да кажа че е най- масовото влакно за мач риболов, че и за фийдер
-
- разбира нещата
waglerbg написа:Най-доброто! Има два недостатъка:xenohаck написа:maxima chameleon kak e ?
1 Потъва толкова добре че ако риболова не е много активен(не се презамята на 3-5мин) и дъното каменисто или чакълесто пада м/у камъни и тем подобни и това често водо до загуба на целият такъм. Може и да си прибереш ваглера обратно ако вятъра или течението са благосклонни![]()
Най-тънко от ebay и то ако го купуваш на ролки по 600м. без да се хваля съм на ти с английския и напоследък ми попадът доста U.K. списания съшо така членувам и в един техен форум - мога спокойно да кажа че е най- масовото влакно за мач риболов, че и за фийдер
Да наистина влакното е мн. добро и излключително много употребявано на острова.... Само да кажа че и там се предлагат доста ментета

Поради тези причини,се купува Дуал банд на Мавер и цирка свършваwaglerbg написа:Най-доброто! Има два недостатъка:xenohаck написа:maxima chameleon kak e ?
1 Потъва толкова добре че ако риболова не е много активен(не се презамята на 3-5мин) и дъното каменисто или чакълесто пада м/у камъни и тем подобни и това често водо до загуба на целият такъм. Може и да си прибереш ваглера обратно ако вятъра или течението са благосклонни![]()

Можете ли да ми кажете излползва ли се плетено влакно при риболов с мач. Не с фидер, при риболов на плувка-ваглер. Може ли да потъва и ако да, кои марки влакно...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не.Не се използва,макар,че някои си ловят,но са богати и имат пари за нови въдици 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....

Здравеите
с това влакно само че 0.18,
миналата година извадих толстолоб 4.5кг.
случайно закачен за опашката(за мой късмет) с мач пръчка 4,2м. и 25мин.борба и игра с аванса
Тази година мисля пак да се доверя на colmic sinking

-
- кандидат преподавател
От две години използвам същата "бира"-0,16 основно на яз."Въча" /няма толстолоби /и се представя супер добре с платиките и тлъстите бабушки.
-
- научил се да хвърля
Preston,Garbolino
- zarganski
- ще става разбирач
Сполучлива е, но дебела ми се виждаtns написа:Днеска си я взех незнам какви са отзивите за нея но се надявам да излезе сполучлива..![]()

Работя със същата, но макс. 0.18, потъва перфектно.
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Ще те послушам,0.18 ще си взема за другата шпулаzarganski написа:Сполучлива е, но дебела ми се виждаtns написа:Днеска си я взех незнам какви са отзивите за нея но се надявам да излезе сполучлива..![]()
, поне за мен о.20 е много, освен това на Тарамбуко кордите никога не са със същия диаметър като показания.
Работя със същата, но макс. 0.18, потъва перфектно.

-
- разбира нещата
Потъващо влакно за мач и за бомбарда 0.18/Red Devil (тъмно кафяво) или Dual Band (прозрачно)/, малка еластичност, потъващо.
От 2 години съм само с него.
От 2 години съм само с него.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Отскоро ползвам едно Match & Feeder вносител е майсторски риболов, много съм доволен от тва влакно супер е .
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !