Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Странен въпрос
Модератор: bobopeli
Странен въпрос
Колеги ниакои може ли да даде информациа каде около София мойе да се отиде за речни раци и как се ловят?

- Luba
- новобранец
- Обратна връзка:
От стоманена тел с ф-2мм си правиш скоба на принципа на безопасната игла с диаметър около 10-15 см. На нея нанизваш по дължина един голям дъждовен червей. Завързваш я на едно въженце и я хвърляш във водата на място, където предварително си хвърлил захранка - за предпочитене мърша. Ракът се захваща за скобата. Повдигаш го леко и с кепче го хвашташ. Примитивно, но дава добри резултати. Успех! 

mi nz
Nz ot kade ti doide na um da lovi6 raci
И аз изкам за раци :)
И аз имам голям мерак за раци. От Варна съм и съответно ме интересува къде покрай Варна има раци (може и да не е съвсем близо)
Последно пробвах по разни рекички край Върбица ама пукнат рак не намерих там
Пишете ми моля ви каде са раците и по кое време се ловят че позахладня времето вече.
Последно пробвах по разни рекички край Върбица ама пукнат рак не намерих там

Пишете ми моля ви каде са раците и по кое време се ловят че позахладня времето вече.
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Phantom, kato stana wypros za raci okolo Varna, predi 7-8 godini kato u4enici hodihme na edno malko giol4e, koeto se namira to4no do wtoriq (golemiq)kanal pod asparuhowiq most ot stranata na Asparuhowo. Togawa imahme wreme i wisqhme po cql den i u4udwashto beshe, 4e hwashtahme i dowolno raci. Ama znam li kak e sega, nqma da se u4udq ako giol4eto e presyhnalo )-; To ne 4e imashe riba mnogo tam, ama pone si prawihme shouto i se u4ehme
-
- новобранец