Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За тези които се страхуват да не хванем тяхната риба...
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За тези които се страхуват да не хванем тяхната риба...
И такааа...днеска се замислих като видях че форума има 1500 потребителя от които над 1000 с мнения !
И като се замсилих че от 1000 човека през миналата седмица поне 5% да са отишли за риба което е 50 човека на поне 30 различни водоема
а за минала седмица само от 7-8 теми успях да извлека информация за някой водоем при това в повечето случай оскъдна !
А вероятно хората които могат да дадат някаква информация са дваж или триж повече
!
И започва да ми изглежда че някой се скатава...и го е страх да не би някой да хване неговата риба ?
П.С. Нямам абсолютно никакво желания да се карам с някого за това обаче мисля че съм прав че някой хора даже около 60-70% от хората не казват информацията си!
П.С.1. Определено нямам никого в предвид
!
И като се замсилих че от 1000 човека през миналата седмица поне 5% да са отишли за риба което е 50 човека на поне 30 различни водоема
а за минала седмица само от 7-8 теми успях да извлека информация за някой водоем при това в повечето случай оскъдна !
А вероятно хората които могат да дадат някаква информация са дваж или триж повече

И започва да ми изглежда че някой се скатава...и го е страх да не би някой да хване неговата риба ?
П.С. Нямам абсолютно никакво желания да се карам с някого за това обаче мисля че съм прав че някой хора даже около 60-70% от хората не казват информацията си!
П.С.1. Определено нямам никого в предвид

За бракониерите само слънчаци
!

- asenfisherman
- ще става разбирач
Re: За тези които се страхуват да не хванем тяхната риба...
kalkan4o написа:И такааа...днеска се замислих като видях че форума има 1500 потребителя от които над 1000 с мнения !
А вероятно хората които могат да дадат някаква информация са дваж или триж повече!
П.С.1. Определено нямам никого в предвид!

За един ден на риба , Господ два дена дава !
- man1966
- ще става разбирач
Дааа много е прав колегата Локал-ши ма извинява Калканчо,Local написа:Kalkan4o - някои неща и ядрена физика да завършиш няма да ги научиш.
обаче твърде рано подкара тая тема-/ що не казвате къде ги фащате/.
Рано е за таквиз упреци-нека се раздвижат нещата /в смисъл рибата/
па тогаз може и да има повече инфо.Иначе ми се чини че колегата Калканчо въпреки че ужняма никой в предвид- търси няква кавга ли ,що ли...

Я елате рибенца при батко...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съгласен съм с колегата калканчо, че се крие информация, но....
1. Форума се чете и от браконери.
2. Аз през изминалите 3 седмици ходих почти през ден като почти всеки път ако имало нещо интересно съм пускал инфо.Резултат за тези излети е 1 щука и около1 кг бабушки хванати в различни дни. Не мисля че има кой знае колко за споделяне, а съм обикалял всички водоеми около Русе и доста около София.
След 20-тина дни според мен трябва да има раздвижване на рибата и инфото.
2. Аз през изминалите 3 седмици ходих почти през ден като почти всеки път ако имало нещо интересно съм пускал инфо.Резултат за тези излети е 1 щука и около1 кг бабушки хванати в различни дни. Не мисля че има кой знае колко за споделяне, а съм обикалял всички водоеми около Русе и доста около София.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
asenfisherman написа:Напълно си прав![]()
![]()
Мерси че ме подкрепяш

tetko написа:kalkan4o написа:И такааа...днеска се замислих като видях че форума има 1500 потребителя от които над 1000 с мнения !
А вероятно хората които могат да дадат някаква информация са дваж или триж повече!
П.С.1. Определено нямам никого в предвид!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може и да се окаже че греша

Не съм учил икономика щото съм само осми клас а и това е едно просто изчисление (едвам вързвам 3 по математика обаче смятам много добре) доколкото хвалбите...върни се да разгледаш старите теми от миналото лято да видиш че работите не са по различнидаката написа:Ей КАЛКАНЧО бе човеко ти икономика ли си учил то още рибата се назландисва ти очакваш хвалба![]()
![]()
Има време и за това
![]()

Local написа:Kalkan4o - някои неща и ядрена физика да завършиш няма да ги научиш.
Човек се учи,докато е жив,нали колега ?

man1966 написа:Дааа много е прав колегата Локал-ши ма извинява Калканчо,Local написа:Kalkan4o - някои неща и ядрена физика да завършиш няма да ги научиш.
обаче твърде рано подкара тая тема-/ що не казвате къде ги фащате/.
Рано е за таквиз упреци-нека се раздвижат нещата /в смисъл рибата/
па тогаз може и да има повече инфо.Иначе ми се чини че колегата Калканчо въпреки че ужняма никой в предвид- търси няква кавга ли ,що ли...
Ни най-малко търся кавги както съм написъл в поста си просто изразявам мнение на тези които не им харесва ще ги разбера !
И все пак ако някой модератор сли админа сметне темата за СКАНДАЛНА нека я премахне нема да оспорвам това неискам пак да се изкараме форума най-малко заради една моя тъпа тема

За първото имаш право донякъде защото бракониерите не ги интересува дали рибата кълве или не кълве те отиват с трала или парашута или с бомбите (не дай си боже) и си фащат ! Но все пак имаш право !Ivak написа:Съгласен съм с колегата калканчо, че се крие информация, но....

За второто...еми има подраздели успешни и неуспешни излети където може да си "излееш душата"...информацията винаги е от полза да се знае поне кълве нали така ? Не е задължително само като хванеш да пишеш

Хубаво ще направиш АДМИРАЦИЙgogo3 написа:еи калкан4о аз неделя кат отида 6те разкажа за моито както винаги класи4еско капо (е дано поне 1 риба да фана

Наслука !
!

- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Калканчо малък си още затова ще ти обесня някой неща- що колегите не дават инфо.Когато си дал информация каде ги фашташ и отидеш на същото место и дойдат до теб 2-3 коли с "рибари" който си разхождат кучетата и жените хвъллят дънните въдици пуснат Кали волумето на мах започнат да си къпят кучето до плувката ти еми
.То ако са риболовци до теб даже е приятно щото има тръпка на състезание.Е затова колегите не дават инфо.Е за това Аз не ходя събота и неделя на риболов 

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
- man1966
- ще става разбирач
Абе колкото до информациите-да си кажа докато не фърля не вярвам
на никой. Не са един или два пъти когато съм се фащал натакива инфота.Предния ден много кълвяло ма сега не ще...
Затуй си търся рибката сам и набарам ли я къде е -не споделям с всеки.
Миналата година имам неприятен спомен-три уйкенда по ред си скубех на един селски гьол шаранчета-за зла участ ме видяха едни момци от селото и следващата събота намерих вързани тухли-за мрежички.И точка с шаранчетата..

на никой. Не са един или два пъти когато съм се фащал натакива инфота.Предния ден много кълвяло ма сега не ще...

Затуй си търся рибката сам и набарам ли я къде е -не споделям с всеки.
Миналата година имам неприятен спомен-три уйкенда по ред си скубех на един селски гьол шаранчета-за зла участ ме видяха едни момци от селото и следващата събота намерих вързани тухли-за мрежички.И точка с шаранчетата..

Я елате рибенца при батко...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Zograf това ми е ясно но аз лично не мисля че тука четат такива рибари...всеки рибар си знае че пусне ли кучето да се къпе пред него или да лае дори или пък да усили музиката просто няма да хване на мене до сега не ми са е случвало да попадам до такъм винаги съм бил рамо до рамо със сериозни рибари които даже се крият зад храстите! Доколкото това колко жени ходят с мъжете си за риба е спорна рабато според мене е 1 към 20 теост та всеки 20 рибар жена му идва и то не всеки път или нещо такова...но повярвай ми има жени които са по добри риболовци от нас мъжете
!
man1966 рибата си е ден за ден това че вчера са фанали 5 шарана или 100 бабушки незначи че на следващият ден няма да е пълно мъртвило ! Аз лично съв ходил за 2 вечери на палатка първия ден кълвеше втория не пипна чак на третия пак удари...за това става въпрос !
А това че има хора които лъжат...нема спор а повечето преувеличават умножават по 3 обикновено
!
Все още неможете да ме убедите че хората се скатават по друга причина освен че ги е страх някой да не хване тяхната риба !

man1966 рибата си е ден за ден това че вчера са фанали 5 шарана или 100 бабушки незначи че на следващият ден няма да е пълно мъртвило ! Аз лично съв ходил за 2 вечери на палатка първия ден кълвеше втория не пипна чак на третия пак удари...за това става въпрос !
А това че има хора които лъжат...нема спор а повечето преувеличават умножават по 3 обикновено

Все още неможете да ме убедите че хората се скатават по друга причина освен че ги е страх някой да не хване тяхната риба !
!