Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

1.02.2009г компанията е важна-4.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стара Видра
- ще става разбирач
1.02.2009г компанията е важна-4.
Нещата започнаха малко изненадващо,щот едвали не допоследно незнаех дали ще бия апаши или ще ходя за риба.Да ама ето,че този път късмета ми се усмихна и с Каундауна и тате му
отидохме за петнисти.
Тази темичка(или по-точно част от снимките),са поздрав за Ицето,най-сетне и аз с нещо леко в мой репортаж
Та пристигнахме и понеже ни беше замръзнало всичко още след слизането от колата,решихме да оставим снимките за по-късно.

Поздрав за Левака и Крилов

Навръщане реших да снимам през какъв гаден терен минахме без нимакви проблеми,просто ме изуми как лека кола може да е толкова проходина.Хем вози меко,хем бърза а пък и през много от местата подходящи само за джип минава(извинете за ругатните в клипчето):-) .
http://vbox7.com/play:c6c5db86

На едно вирче 2 пъти ми се вдигна на Пантерчето ето тази хубавица,

но на 3-тия се заши как си трябва(в последните 3 години първата ми риба все е балканка,дали пък затва не ми върви с по-едрите хищници:-) ).
Дължината на цялата дръжка е 28,8см.

http://vbox7.com/play:5470efec
http://vbox7.com/play:55888df7
След това заслужено се подкрепихме в близкото кръчме, и отидохмеда видим част от съфорумците които бяха се събрали също да заситят стомасите си.Запознах се с един голям батко,(Васе беше ми приятно).Тръгнахме към предварително избраната дестинация,аз за да търся пуристки костурета а Юли и татко му да пробват дали щуката се е събудила.
Първоначално след като пристигнахме имаше 2-ма колеги отпреди нас,които казаха,че са хванали 1 костурче(малко голямо за целите ми де)около 10-те см. мо щях да се примиря
Общо взето рибите бяха пас,на водоема имаше още лед в единия му край,дълбочината много малка(най-дълбоко около 1,5м) и поради този факт беше много студена водата.Но се радвам,че го намерихме и се запознахме с условията,пък знае ли човек,може и да пуснем пролетта нови обитатели.

Прибрахме и си тръгнахме отпочинали с много заряд за предстоящия зезон.

пп.Моля ако на някой нещо не му допада в репортажа да ме извини,немога да угодя на всеки,и нека си изкаже болката на лс.БЛАГОДАРЯ.

Тази темичка(или по-точно част от снимките),са поздрав за Ицето,най-сетне и аз с нещо леко в мой репортаж

Та пристигнахме и понеже ни беше замръзнало всичко още след слизането от колата,решихме да оставим снимките за по-късно.

Поздрав за Левака и Крилов

Навръщане реших да снимам през какъв гаден терен минахме без нимакви проблеми,просто ме изуми как лека кола може да е толкова проходина.Хем вози меко,хем бърза а пък и през много от местата подходящи само за джип минава(извинете за ругатните в клипчето):-) .
http://vbox7.com/play:c6c5db86

На едно вирче 2 пъти ми се вдигна на Пантерчето ето тази хубавица,

но на 3-тия се заши как си трябва(в последните 3 години първата ми риба все е балканка,дали пък затва не ми върви с по-едрите хищници:-) ).
Дължината на цялата дръжка е 28,8см.

http://vbox7.com/play:5470efec
http://vbox7.com/play:55888df7
След това заслужено се подкрепихме в близкото кръчме, и отидохмеда видим част от съфорумците които бяха се събрали също да заситят стомасите си.Запознах се с един голям батко,(Васе беше ми приятно).Тръгнахме към предварително избраната дестинация,аз за да търся пуристки костурета а Юли и татко му да пробват дали щуката се е събудила.
Първоначално след като пристигнахме имаше 2-ма колеги отпреди нас,които казаха,че са хванали 1 костурче(малко голямо за целите ми де)около 10-те см. мо щях да се примиря

Общо взето рибите бяха пас,на водоема имаше още лед в единия му край,дълбочината много малка(най-дълбоко около 1,5м) и поради този факт беше много студена водата.Но се радвам,че го намерихме и се запознахме с условията,пък знае ли човек,може и да пуснем пролетта нови обитатели.

Прибрахме и си тръгнахме отпочинали с много заряд за предстоящия зезон.

пп.Моля ако на някой нещо не му допада в репортажа да ме извини,немога да угодя на всеки,и нека си изкаже болката на лс.БЛАГОДАРЯ.
- Стара Видра
- ще става разбирач
Re: 1.02.2009г компанията е важна-4.
Аааааа,МОЛЯ МОЛЯ-направих всичко възможно да е максимално близък до пуристкия риболов,тва,че костуретата небяха активни не съм виновен,хем и Пантери N 2 им метках и пак нещяха.Пък и миноучета 5см на Йо Зури,и пак......
-
- сериозен играч
Браво за излетчето,направил си сефте на новите такъми виждам,били сте добра компания а и рибка си си боднал за разлика от някои други хора днес
липсва ти само горотекса
Сори но не се здържах!!!!

- Стара Видра
- ще става разбирач
Така е баце,като има некоректни колеги.....yzyna написа:Браво за излетчето,направил си сефте на новите такъми виждам,били сте добра компания а и рибка си си боднал за разлика от някои други хора днес[img]липсва%20ти%20само%20горотекса[/img]
Сори но не се здържах!!!!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Владо,твърде много се притесняваш за мнението на хората.
Репортажът ти е хубав,рибката дваж,а то винаги ще има някой да не харесва.
Като идваш насам като се разпука пролетта да се обадиш да подърпаме малко от тукашните "пъстърви".

Като идваш насам като се разпука пролетта да се обадиш да подърпаме малко от тукашните "пъстърви".

Последно промяна от Big^Fish на Пон Фев 02, 2009 12:35 am, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Стара Видра
- ще става разбирач
Баце, не се притеснявам за мнението на хората,аз на повечето от тях го знам,ама просто гледам да няма спам във темите ми,не за друго ама по-приемливо изглеждат без спам.Big^Fish написа:Владо,твърде много се притесняваш за мнението на хората.Репортажът ти е хубав,рибката дваж,а то винаги ще има някой да не харесва.
![]()
Като идваш насам като се разпука пролетта да се обадиш да подърпаме малко от тукашните "пастърви".
Както казва Манол от Елхово"кат се разпукат трънкитьи сома започва"така,че скоро очаквам трънките да се разпукат и да запукаме рибите с теб

-
- научил се да хвърля
да не ти пука евала
- MITKO70
- кандидат преподавател
Хубав излет,добър репортаж,всичко се е получило както трябва.А,за възможностите на колата не се учудвай,този терен не би трябвало да е проблем за Ауди А6 куатро
Аз ,карам чисто/без куатро/Б4 и не ме е оставяло.

Всичко може,но не всеки го можe.

- Стара Видра
- ще става разбирач
Очуди ме возията и същевременно какво прави в пресечен теренMITKO70 написа:Хубав излет,добър репортаж,всичко се е получило както трябва.А,за възможностите на колата не се учудвай,този терен не би трябвало да е проблем за Ауди А6 куатроАз ,карам чисто/без куатро/Б4 и не ме е оставяло.

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Бива си го водоемчето, наистина има щуки, но го научиха много хора и често е обкръжено от тапи...
А костур там никога не ми е удрял на спининг, но аз съм скромен любител все пак.
Успех!
А костур там никога не ми е удрял на спининг, но аз съм скромен любител все пак.
Успех!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Владунчо бийп! , що не те видех днеска бре бате ? Сигур си ме дебнал да се изнижем и ае на рИкЪтЪ
Инак на Попето пеперудките беха на линия 
пп - адаша - Сестрата е ебати пича ! Да се дигне от РусИ и да дойде до рИкЪтЪ специално за откриването ! Сладур ама отсекъде !!!

пп - адаша - Сестрата е ебати пича ! Да се дигне от РусИ и да дойде до рИкЪтЪ специално за откриването ! Сладур ама отсекъде !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Стара Видра
- ще става разбирач
Незнам защо не си ме видел,ние бяхме там още по-тъмно,тръгнахме си около обяд.Видях бая хора а от клуба само няколко,като единия ме гледаше на кръв бийп!Павел Иванов написа:Владунчо бийп! , що не те видех днеска бре бате ? Сигур си ме дебнал да се изнижем и ае на рИкЪтЪИнак на Попето пеперудките беха на линия
- Павел Иванов
И кой беше тоя стръвник къде те глуедаше на кръв ?
пп - бийп!

пп - бийп!

Павел Иванов
Павел Иванов
- Стара Видра
- ще става разбирач
аааааа яз него несмеем да клеветим,че може да ме гръмнеПавел Иванов написа:И кой беше тоя стръвник къде те глуедаше на кръв ?![]()
![]()
![]()
пп - бийп!![]()
![]()

пп.бийп!
- Павел Иванов
Ма , щи гръмне ама не ще
Та изпюйго кой е де ?
Щъ ни мордероват усещам ! Мани друго ами тва с бийп! мъ съсипа бийп!
въх !!! ся ако се окаже че аз требва да се самомордеровам ще е ама много неприятно
Инак тъ вода в резултата ама отсекъде . Не друго ма да завиждаш ти го казвам
Мани друго ами едната риба я хванах на твойто любимо място след кат показах на КръскЮ как требва да се държи една макара за да се нарича макара 

Щъ ни мордероват усещам ! Мани друго ами тва с бийп! мъ съсипа бийп!

въх !!! ся ако се окаже че аз требва да се самомордеровам ще е ама много неприятно

Павел Иванов
Павел Иванов