Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

2 ФЕВРУАРИ
Модератор: dantho.mihov
Re: 2 ФЕВРУАРИ
Айде да ви е честит празника .Аз понеце имам син смятам да почерпа днеска може и да се понапия малко .Айде отивам да резна зелката на петеля дето ме събуди таз сутрин

Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сладурчетата ми сладки!!!
Честит празник!!!
Честит празник!!!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
Честит 2-ри февруари ден на к*рви и к*рвари ,и когато удари заветния час ,смело кажи Аз съм педерас 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Честито мъжкари! Днес е денят на истинските мъжкари - рибари, билкари, гъбари, рачари, жабари, женкари, винари и т.н. ...ари! Денят на "меките китки" е вече на 02. авгъз!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- научил се да хвърля
Честит празник на всички колеги от форума
Към истинските риболовци:
Честит празник пичове
Пожелания много слука и приятни мигове по водоемите
Към бракониерите:
Всички,гейове да станете
От рибата,два лева да изкарате,за лекарства да ги дадете 
Честит празник пичове

Към бракониерите:
Всички,гейове да станете

днес е един истински български празник-Петльов ден,който се празнува още от турското робство.може би повечето от вас знаят историята или легендата за майката ,която заблуждава турците с кръвта на заколения петел,за да не и вземат момчето.така че не намесвайте педерасите тука.просто не е логично според мен.както католическия празник св.валентин измести Трифон Зарезан,щото американците го празнували така и сега -някой решил че и друг български празник трябва да се измести(или затрие даже)щото педерасите нямали празник примерно.а пък като прочетох всички мнения,само няколко колеги знаят че е Петльов ден.значи ние сами се отказваме от празника. 

затова и аз пожелавам честит празник на всички(или поне на тези които ще заколят петел днес) 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А да ви са меки китките.... ...при замятане иначе няма можете хварлите такъма

Без риболов няма любов !
Честит ви празник

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Требе да е мухар....тия плавни движения в китката...как стават.....HAZART написа:И да знаете,рибар с меки китки няма,няма да може да засича.

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."