Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Как ловите шарани по Дунава
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: Как ловите шарани по Дунава
Аз използвам над 10 марки.Корда,дренан,фокс,гамакатцо,берклей,сесаме.корморан,един модел руски,и още няколко марки.Дебели,тънки и др.Ловя ли без аванс с дебело влакно задължително дебели куки,не заради джуките на рибите а заради това ,че се изправят или чупят. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.

-
Про карп са дебели и с извивка на ухото.Сесаме имат хубави модели.Това са евтени.

За другите не ми се търсят снимки.

За другите не ми се търсят снимки.
-
http://shop.akvasport.com/catalog/index ... h=3_12_160
Ето и стига,че темата се разводни
Ето и стига,че темата се разводни
Не знам какво имате против този вид куки и не искам да убеждавам никой за тази форма за точно за каква риба е. Не съм експер и не искам да се правя на такъв. Това че след като започнах експерементирам и да ги ползвам ,откачените риби започнаха да изчезват- само по себе си говори за този вид кука. Това че някои колеги не ги харесват че се изправят не си крива душата да отбележа се и аз срешнах същия проблем преди години и смятах че е от формата . Но тази(2008) годинка случайно попаднах точно на този модел която сапуна не одобрява и смята че нарочно съм ги пуснал(мога и да греша не знам просто така го написа или аз така съм го изтълкувал за което предварително му се извинявам) този модел на овнер за мен са много добри ( задоволително здрави ,тънки за размера си , не се разпъват и боцкат супер)
Просто това са мой наблюдение които се базират на личния ми опит а не от някоя литература-типично в стил див северозападен дунавски ренджър( ВЛАХ)
и не ангажирам никои с тях.
ПП СПЕЦЯЛНО ЗА САПУЧЕТО-ТАКА МИ ВИКАХА КОЛЕГИТЕ ОТ ГОРНА - Димитър ДРЪНКАРЕВ

Просто това са мой наблюдение които се базират на личния ми опит а не от някоя литература-типично в стил див северозападен дунавски ренджър( ВЛАХ)

ПП СПЕЦЯЛНО ЗА САПУЧЕТО-ТАКА МИ ВИКАХА КОЛЕГИТЕ ОТ ГОРНА - Димитър ДРЪНКАРЕВ

Последно промяна от iashkata на Вто Фев 03, 2009 7:26 am, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Радва ме точният отговор!
/Л.С-и само по необходимост братле/

/Л.С-и само по необходимост братле/

ето още едно доказателство че използвам точно тази кука
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=5892

http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=5892

-
- вече хвърля и на тежко
Просто това са мой наблюдение които се базират на личния ми опит а не от някоя литература-типично в стил див северозападен дунавски ренджър( ВЛАХ) и не ангажират никои с тях. Яшка,в случая с тези думи мен ли визираш. 

наи добрия вариант е комбаин на кюспе и качамак ,куки 1 номер по здрави,здрава пръчка 300гр акциа, съ6то така и макара 0,50 влакно и мноого късмет,тожа е
-
- сериозен играч
botka кво е тва комбайн,би ли ми обяснил как се прави щото има тук едни шарани и се немога да ги фана.botkata написа:наи добрия вариант е комбаин на кюспе и качамак
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
botkata написа:наи добрия вариант е комбаин на кюспе и качамак ,куки 1 номер по здрави,здрава пръчка 300гр акциа, съ6то така и макара 0,50 влакно и мноого късмет,тожа е

- asenfisherman
- ще става разбирач
По поречието на Дунав колегите под комбайн разбират капан с 4-5 куки и така наречения сандвич-2 плочки кюспе м/у тях качамак.Често ползван монтаж е.lovo-бай СТОЯН написа:botka кво е тва комбайн,би ли ми обяснил как се прави щото има тук едни шарани и се немога да ги фана.botkata написа:наи добрия вариант е комбаин на кюспе и качамак
нещо не отива на добре темата, Сапуна ще Ви разясни как се правят капани с толкова куки