Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Някой да ги познава?
Модератор: dantho.mihov
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Някой да ги познава?
http://vbox7.com/play:d65feed7
Същите тея от ДПС-то искаха на Шипка да има паметник на загиналите турски войници.В Анадола ви е мястото,ама и там не ви щат!
Същите тея от ДПС-то искаха на Шипка да има паметник на загиналите турски войници.В Анадола ви е мястото,ама и там не ви щат!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- научил се да хвърля
Е,нямам думи! Ебах мама им некадърна! Това не са хора! Тези,трябва човек,Българин да ги хване и живи парче по парче,по малко да ги нареже,до кокъл! А после на сапун,който да е за износ за турция! Да изгният в АДА дано, мръсни резаци!
-
- разбира нещата
На мен ми мязат на МАНГАЛИ,мамка им миризлива!
кой тоз руснак?!snegk написа:Oния руснак горе

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
За това,че навсякъде са такив-не ми се вЕрваvelinka написа:..!

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Малко им е боят на тия момчета..... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
Споделям мнението на Чапи, спомнете си гаменчетата пред парламента
- правителството се клати и какво им е нужно да се забрави за него в момента - етническа нетърпимост.
Естествено и аз бих ги кремирал на площада за назидание, но не забравяйте - НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА
.
Казах го наскоро ... на следващите избори ПАК си стойте в къщи

Естествено и аз бих ги кремирал на площада за назидание, но не забравяйте - НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА

Казах го наскоро ... на следващите избори ПАК си стойте в къщи

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
От етническа нетърпимост интерес имат две политически сили в момента. Атака, за да събере още повече гласове. Също ДПС, за да сплоти хората си и да ги поведе в редичка към урните. Дпс обаче действат с по далеч по-тих метод от атака /медиите/. ДПС ги работят чрез мюфтииствата, селските кметове, "емисари". С две думи...отива някой си и започва да им обяснява, че ако този и този дойдат на власт....ще им вземат нивите, ще им сменят имената, ще ги направят християни и прочие. По същия начин на предишните парламентарни избори ги надъхваха срещу БСП, после...след врътването на коалицията смениха тона. Та ако това клипче е направено по партиен сценалрий, в което не вярвам....сещайте се.... Според мен това са една групичка пъпчиви лигльовци, които е трябвало да пердашат по-редовно...овреме...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- glarusa
- кандидат преподавател
Верно...идиотщина,но не се учудвам.Нагледах се вече на всякакви безнаказани деяния.Колкото до тези...Това не са турци,а помаци...Това са българи ,като нас,само че вярват в съвсем друго,но тук въпроса не опира до вяра, а до образование и култура.Познавам и българи които правят глупости.От глад(по техни думи) крадяха буквите от бронз с които са изписани имената на починалите....Културата ни е такава.Не го дължа на това дали си циганин,българин,чифутин....
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- и господ не е толокова добър
На тоз въпрос не отговарям,то е ясноriibok написа:кой тоз руснак?!snegk написа:Oния руснак горе

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
изтрили са клипа...по коментарите съдя,че има нещо гадно на него...някакви хлапета правят простотии-естествено трябва да си носят отговорност и последващо строго наказание...обаче заради некви лапета да се правят изводи за цяла нация -малко ми се струва тъпо.не може да няма свестни и между рязаните...между тях може и да има и хора ,обичащи РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ!просто ми се струва невероятно всички да са за сапун...дали да ги убием всичките...дали новородените днес малки турчета ,примерно в Кърджали (даже още не са рязани), не трябва да станат на сапунче ,щото някакви идиотчета,принадлежащи формално към тяхната общност , правили гнусотии...на каква ларва кълве най-добре кефала...все трудни въпроси...
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами изтрит е .Аз не можах да го видя.петко стоянов написа:100% съм сигурен,че полицията знае за този клип!...последствия нещо???
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не ти и трябва!КИРО написа:Аз не можах да го видя.
Грозна картина

Кога свариха бе!!!!!Бахти организацията!!!!! 

- КИРО
- Обратна връзка:
Ти не си ли го записа ?петко стоянов написа:Кога свариха бе!!!!!Бахти организацията!!!!!
Я го пусни пак,или на ЛС.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА