Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Някой да ги познава?
Модератор: dantho.mihov
- st_piskov
- ще става разбирач
Re: Някой да ги познава?
И аз не го виждам,за какво иде реч?КИРО написа:Ами изтрит е .Аз не можах да го видя.петко стоянов написа:100% съм сигурен,че полицията знае за този клип!...последствия нещо???
-
- и господ не е толокова добър
Иде реч,че всяка една наша дума се следи и веднага го махнаха
Умната с приказките

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Тамън щях да попитам,защо го няма клипа вече!

Е ли е възможно това,ще бъде много интересно!?snegk написа:Иде реч,че всяка една наша дума се следи и веднага го махнаха![]()
![]()
![]()
Умната с приказките
![]()
![]()

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- учете се от него
В Русия съм , в Русия съм

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Много бързо го махнаха,а много ми е интересно,някой ще потърси ли сметка на тея изверги 

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
Много поздрави на Наташаstrijok написа:В Русия съм , в Русия съм![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Напротив:"В Ориента съм,в Ориента съм" 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да полицейска държава сме си всичко е под лупаPaublo_Eskobar написа:Е ли е възможно това,ще бъде много интересно!?snegk написа:Иде реч,че всяка една наша дума се следи и веднага го махнаха![]()
![]()
![]()
Умната с приказките
![]()
![]()

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- ще става разбирач
За кво ставаше въпрос бре пичове ,че бях на бачкане и не го сварих????
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- КИРО
- Обратна връзка:
Затова ли не можа си оправиш навреме гьола ?TRANSKI RIBAR написа: От личен опит го знам....заради някой изказвания в интернет доста поседях по районните

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз ги познавам.навсякьде ги виждам.виждам и обратното на това.пак навсякьде.докато не осьзнаят,че Бог нема и всичко е една глупост-алчност за пари и сьответната власт все така ще е-на мен,даже,дето умрях от смях,такава омраза ми се наби в сьзнанието,че чак се учудих
да ви пикая и на крьста и на полумесеца и на разбиранията отпреди 3 000 години
дьлга тема...ама засега-УДОБНА
избори наближават
колко му е на неколко малоумника да им се дадат по 50 лв-не харесвам Библията,но вьпреки това я пиша с главана буква,както и Бог-впрочем,вьпреки това там има много велики неща-от сорта на "прости им Господи-те не знаят какво правят"..МЕТАФОРИЧНО де-повечето ЗНАЯТ какво правят и на КОЙ да го прехвьрлят 
и кви "турци" са това?това са тьпоумни...ХОРА не бих ги нарекьл..отрочета на още по тьпоумни..РОДИТЕЛИ-не бих ги нарекьл,от странна генетическа разновидност,с карайно помярски ген,джуревско/помашка порода,която е забравила защо всьщност техните деди са приели мусулманската вяра,само и само да спасят малките си синове и дьщери-,чиито издьнки сега се развиха до ТОЗИ-готов за изтребление вид.ма кво нещо е ГЕНА
:):)роби на насьщните си нужди да изядат нещо и да гио изсерат и ТОВА им действие,цял живот(който-надявам се да е максимално кратьк и БЕЗПЛОДЕН) ще е най големата им БАНДИТЩИНА и сигурно с това ще си останат,освен,ако не вземе да им хрумне да оберат и убият с брадва некой пенсионер на 90г за 20 лв.вероятно краен ще ви се сторя,вероятно ще кажете,че "всички били равни",но нито Айнщайн(евреин всьщност),нито Майка тереза...НИКОЙ не е по голям ЧОВЕКОлюбец-наблягам на думата ЧОВЕК от господин Шикьлгрюбер
и не се майтапя 

и кви "турци" са това?това са тьпоумни...ХОРА не бих ги нарекьл..отрочета на още по тьпоумни..РОДИТЕЛИ-не бих ги нарекьл,от странна генетическа разновидност,с карайно помярски ген,джуревско/помашка порода,която е забравила защо всьщност техните деди са приели мусулманската вяра,само и само да спасят малките си синове и дьщери-,чиито издьнки сега се развиха до ТОЗИ-готов за изтребление вид.ма кво нещо е ГЕНА

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Вто Фев 03, 2009 7:48 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Бат Мирче , лапе , унимавай с капките...
Ма каквото си казал си е верно, само дето напролет на Трънскио ша му орибим гьоло или туе май по нагоре беше... полицаите подслушвачи
да цункат

Ма каквото си казал си е верно, само дето напролет на Трънскио ша му орибим гьоло или туе май по нагоре беше... полицаите подслушвачи

Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...