Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Утре по р. Чая
Модератор: Кърцата
Утре по р. Чая
Утре ще съм на река Чая след Бачково. Главно клен ще гоня. Реката тамън започва да се избистря и има добре възгледи на хванем нещо. Главно на жива стръв. Изкъствените примамки мисля да си оставя на страна, но може и някоя блесничка да завъртиме

Няма маистори и начинаещи.... има ходещи и не ходещи за риба.!!!
- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Re: Утре по р. Чая
Наслука! И пиши резултати като се върнеш! 

Разбира се колега аз не съм от крещите информация

-
- ще става разбирач
Успех колега
и аз може да пообилоколя по реката но около града че нямам шофьорска книжка още 

Наслука и пробвай на жъладов червей, имам инфол, че през седмицата е налитал здраво. Ще чакаме инфо и снимки след излета.
И така колеги повъртяхме се около Бачково ама нема
И от там колата и гаааззз на бажовия вир (на 2 км от Бачково). Не се разбирам мн добре с снимките и незнам как се качват
както и да е. Вира е 2+ дълок и 20 м дълъг. И седяхме седяхме седяхме седяхме..... нищо няма. И по едно време един колега се измуши от храстите и му викам " Имаа ли е колгегааа...???" и той само с мимика ми каза че е хванал 4 кефала. Малко не му се вързах ама..... и тои си тръгна. и от там газззз на неговото място и познаите.. 2 късания и 3 изпуснати големи кефали. Бях с основно 0.16 повод 0.12 кука 18 . Вира подобен на предходния само дето бе по къс......
Е това беше Наслука колегиии.....

Браво, упорството винаги си дава резултати. 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Колега Желязко ,какво очакваш да се случи при монтаж за кефал с кука №18...............................................

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Миии.., Колега незнам се ми се срува че по голяма кука рибата ще се плаши или .... незнам......... ще го имам из предвид мерси за савета.....