Среща 31 - 29.01.2009 София

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Среща 31 - 29.01.2009 София

Мнение от nasco2 »

Здрасти Тошко, явно на колегите им е неудобно от теб и нормално. Ти направи доста за нас. За бирата всички си знаем. За сумата от картата едва ли някои ще предяви претенций.

На тази среща стана въпрос за смяна на заведението защото по едно едно време се появи нашето сервитйорче и каза,че вече няма отстъпка. Аз лично се стресирах защото вместо около 50лв. за литър ракия трябваше да платя 100лв. Аз лично мога да го превъзмогна ще изпия половинка вместо литър. Знаеш идвал съм и с друга компания там и пак правиш отстъпка без да съм очаквал, за което много благодаря. Ти си много готин човек и ние сме ти благодарни. Но смятам, че и с отстъпката ни е скъпичко, за това някои от хората който бяхме там решихме да сменим заведението. Няма начин да се сърдиш. Трябва да ни разбереш, а пък и като гледам ама хич не ти липсват клиенти.
И все пак отстъпка имаше накрая.

Така, че колеги нека решаваме и не се притесняваите къде ще бъдем . Нека някои модератор да пусне анкета при Тошко на старото място или друго. Аз лично ще идвам където и да е.

п.с. Вижте колко е часът значи съм пил но ако не съм прав не ми се караите а почерпете. :ANAL:
Изображение
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Ок
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

Изобщо за никво сърдене неможе да става на въпрос, просто няма за какво, аз съм благодарен, че ме посетихте мисля, че беше весело, а наистина има нужда от разнообразие. Отстъпката нее подаяние, а нормална търговска практика към уважавани по една или друга причина клиенти. И аз самия бих предложил друго заведение поради следните причини: С настъпването на активния рибарски сезон на срещите ще има повече какво да се разказва, а в Ейлхаус си е шумничко поради живата музика и второ аз бих предпочел можеби от последващата среща някоя готина градина.

Поздрав!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

За купон на открито-твърдо ЗА!Аз лично се чудя след като в "Кулата"имаше маси и отвън чии го дирехме вътре?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
rdochev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rdochev »

Това за живата музика също е вярно. Като засвириха "Мастило" почти трябваше да мълчим. Е-поне се полюбувах на Вики отблизо :D
i don't drink water cos fish fuck in it
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Аз съм за предложението на chapara, требва да има разнообразие. :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”