Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малко помощ
Модератор: dantho.mihov
- drat
- разбира нещата
Малко помощ
Колеги имам женско куче порода дратхаар. Очаквам този месец да се разгони. Молбата ми е ако някой колега от София има мъжко от същата порода да вземем да се сватосаме. Желателно е мъжкара да е вършил работа и да знае за какво иде реч, щото кукчката е девствена.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Малко помощ
Ще питам комшията ,и той рибар,ловец,но е с ягтериер,дали няма някой около него с дратхаар.
Всичко може,но не всеки го можe.

Няма ли клуб на притежателите на Дратхаар в София?От там по лесно можеш да си намериш мъжки или от кучкарниците за породисти кучета.
http://www.bglov.com/forum/index.php?showtopic=18 този е по добър като инфо ,горният е малко стар....
аз имам курцхар
- drat
- разбира нещата
Братле, мойта красавица е без родословие и няма как да стане работата с клубно куче. Там е малко като при англичаните, нема как английска селянка да пристане на граф еди кай си ако че идвамата са англичани.jporlando написа:Няма ли клуб на притежателите на Дратхаар в София?От там по лесно можеш да си намериш мъжки или от кучкарниците за породисти кучета.

- drat
- разбира нещата
Жив и здрав да ти е и много да те радва. Страхотна порода, но не искам да прва мелези.rumenige написа:аз имам курцхар

Малко си далече, но ако видиш зор прати едно лс.Моя патка наред
На колко години е кучето?