Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Новият рибомобил
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Новият рибомобил
Е малко да похваля менчетоdalgia15 написа:За феноветена МБ да кажа че има едно задвижване 4x4 и това е Куатро,карах 124 250д една година,че върви повече от Лада на сняг върви,ама чак кал до дръжките и да излезе,айде по-спокойно.

-
- и господ не е толокова добър
Брат всичките ми познати имат всякакви джипове,даже и хамър.Написал съм кои са проходими в началото.Ауди бмв са много накрая след доста по големи бараки.Моите хора тръгнаха да изкачват снежанка с ланд круизер и бмв 5.Просто колкото автомобили маркови има около мене не е истина.Не съм се качвал само на хамъра и на мустанга,но и това ще стане.Да не говорим как един додж на жребчево го теглиха с трактора.Тези луксозните джипове и автомобили са за асвалт.dalgia15 написа:Илийка доста си ми симпатичен,признал съм те в риболова на шаран,но позволи ми да ра збирам от коли,там от където минава АУДИ,X5 на БМВ само може да си го мечтае.Казвам го от личен опит,миналата година на теца там от където минахме ние никой друг не можа с изключение на една Нива и Тойота Лендкруизър( доколкото знам това не са леки автомобили).

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
КИРО написа:Като пробваш НИВА-та,друго ще приказваш.

-
- кандидат преподавател
Нов,ама наистина нов - чакам го,нелоша проходимост 19 см клиренс,"японския Москвич"- "Сузуки SX 4",4х4.
Те за това на луксозните джипове им казват паркетни джипове
Според мен автопроизводителите трябва да пишат според проходимоста-паркетен джип,джип и вседеход 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
snegk написа:Тези луксозните джипове и автомобили са за асвалт.

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Точно тази е 1500 куб. см - ВАЗ 2103lud_007 написа:![]()
1600кубика с вертикално излитане![]()
![]()
![]()

<=> FIAT SediciНов,ама наистина нов - чакам го,нелоша проходимост 19 см клиренс,"японския Москвич"- "Сузуки SX 4",4х4.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- MITKO70
- кандидат преподавател
За Ауди е така и аз карам чисто Б4 1,9тди/не куатро/и не ме оставяло.Но,преди куатро има само една кола 4х4-Субару Форестър,която е с най-добрата концепция 4х4/исползвана и от сериозните джипки/със среден деференциял,бавни предавки/незнам за друга кола да има/,LSD на заден деференциял.И повечето паркетници ги слага в малкия джоб,има доста тестове/клипове/в нета,и с куатро и с тях.Измислено отдавна и доказано 4х4,а в същото време запазено удоволствието от леката кола.dian написа:да съгласен съм с теб ауди става и за черен път и за асвалт. просто няма равниdalgia15 написа:AUDI QUATTRO (Avant),половината джипове не могат да му стъпят на малкия пръст,за автомобили въобще и дума не може да става.
Всичко може,но не всеки го можe.

Да си дойдем на думатаMITKO70 написа:Субару Форестър,която е с най

-
- разбира нещата
Бреее,бре,какви проходилки,какво нещо...то е ясно-кой каквото кара-таквози хвали
Ама да не забравяме все-пак най-големия плюс на Рибомобила,а именно късо междуосово разстояние и възможност за високи гуми.
Панда,Нива,Пунто,Фиеста/къде си Сапуне!/,Корса и.т.н.Естествено по-скъпо,по-луксозно!
Ай със здраве

Панда,Нива,Пунто,Фиеста/къде си Сапуне!/,Корса и.т.н.Естествено по-скъпо,по-луксозно!
Ай със здраве

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- разбира нещата
Аз пък вече ще ходя на риба с хеликоптер , да не закъсвам по калищата
........ай да видим кой ша ма стигне сега 

Кво значение има ква е колата ,ако те вози без проблеми 

Последно промяна от jporlando на Чет Окт 22, 2009 9:40 pm, променено общо 1 път.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
ЧУРУЛИКА отдавна те е минал.BZI написа:Аз пък вече ще ходя на риба с хеликоптер , да не закъсвам по калищата![]()
![]()
........ай да видим кой ша ма стигне сега

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Май пропускаш и Паджероgeorg написа:Май пропускаш Субару?dalgia15 написа:AUDI QUATTRO (Avant),
Май всички пропускате и човека зад волана и това с което е запълнена най-високата част на тялото муsashko71 написа:Май пропускаш и Паджероgeorg написа:Май пропускаш Субару?dalgia15 написа:AUDI QUATTRO (Avant),

мога да давам много примери но да не се увличам