Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

А бе хора к'во става с тоя чат ????
Модератор: sapuna
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А бе хора к'во става с тоя чат ????
Дайте да напрайме един чат канал в mIRC и да си говолим по всяко време на всяка тема. Ако има желаещи, нека пишат и да напра'йме един канал

-
- новобранец
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Относно идеята за чат-канал
Идеята е добра.Само има една подробност-кам кой сървър да се направи канала.И аз мога да го направя,но незнам кой има Мирка и кои чати през сайта на абв.бг примерно.На мен лично ми е по-удобно през абв.бг да влизам от рабатното си място.Но кажете на вас как ви е удобно.Иначе направата на канал става за минути ,а името лесно ще го изберем.Наслука на всички:))))
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
za kanala
Е ми ако някой е по-навътре в тия работи, да напрай нещо такова !!!
Аз сега зопчвам да чета за по-разширените възможности на mIRC и още не съм наясно с някой работи. Който ги разбира нещата да действа, аз съм зад него !!!
Аз сега зопчвам да чета за по-разширените възможности на mIRC и още не съм наясно с някой работи. Който ги разбира нещата да действа, аз съм зад него !!!

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Такаааамм......проблема, колеги, е следния за да се регитрира канал в mIRC трябва да си регистрирал своя nick преди повече от 6 месеца !!!
Е да..... ама аз регнат само от 2 месеца и някой друг ще трябва да се заеме с бойната задача........Почти разбрах как ста'a работата и ще го напиша в близките дни..... а от там нататък на който има желание да се занимава с reg-ването му пожелавам успех и да се надяваме скоро да можем да си споделяме всичко относно нашето любимо занимание на живо. Peace и Наслука.....!!!
Е да..... ама аз регнат само от 2 месеца и някой друг ще трябва да се заеме с бойната задача........Почти разбрах как ста'a работата и ще го напиша в близките дни..... а от там нататък на който има желание да се занимава с reg-ването му пожелавам успех и да се надяваме скоро да можем да си споделяме всичко относно нашето любимо занимание на живо. Peace и Наслука.....!!!