Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

пясачник
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
Re: пясачник
информацията е за добри уклеи и перки на "Дупката"..........

-
- сериозен играч
Разрови се малко във форума де,имаше доста инфо за Пясъчник
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- научил се да хвърля
Знам и го видях,но исках по прясно ако някои имаjordanmarkov написа:Разрови се малко във форума де,имаше доста инфо за Пясъчник
-
- сериозен играч
ами прясни са,няма и седмица
-
- сериозен играч
На кулата дребни червеноперки,чеушан,много малки костурчета,тук там някоя каракуда
От лодка ако има късмет някоя бяла риба,но има и малки сулки които не си заслужава да се хабят
От лодка ако има късмет някоя бяла риба,но има и малки сулки които не си заслужава да се хабят
Колеги в петък мислим да отиваме на Пясъка за риба ако има някой с пресно инфо за слуката на язовира и за това дали още спада нивото на водата нека сподели предварително благодаря
Сони а нивото на водата ка е пада ли ?
По-това време винаги пада,предвит жегите и напояването.
Недвед,отзивите в момента никак не са добри от там.Рибата е дребна и рядка.Силните сезони на Пясъка почват от август-септември,но все пак може да пробвате.
Ако ли не,има един свободен язовир на Правище,в момента там се лови прилично количество добри бабушки,каракуди и костури.Мои приятели бяха преди няколко дена и останаха много доволни от излета.

Недвед,отзивите в момента никак не са добри от там.Рибата е дребна и рядка.Силните сезони на Пясъка почват от август-септември,но все пак може да пробвате.
Ако ли не,има един свободен язовир на Правище,в момента там се лови прилично количество добри бабушки,каракуди и костури.Мои приятели бяха преди няколко дена и останаха много доволни от излета.
TICA FAN
Да ти кажа честно съм отвратен от язовира на Правище пътя до там е ужасен а и последния път когато бях там за малко да си тръгна валат.В интерес на истината като гледам каква здрава група се събираме майче риболова ще бъде на второ място но се оговорихме аз да отида пръв сутринта за да хване място и мисля тогава малко да полова докато другите дойдат.Така че ще видим .В неделя ще пишем повече.(а може и понеделник
)

Днеска за първи път отивам сам за риба на пясъчник . Сам означава без баща ми , който винаги ми обяснява някакви работи показва и тъй нататък.
И хванах на пружин 4 шарана по 800/900 грама. Чувството беше невероятно , просто бях доволен от себе си
Мисля , че вие ме разбирате. И накрая на деня бях в чудесно насроение ( а първи път хващам такава и толкова риба ). И разбира се взех рибата да се похваля на баща ми . И пътувам си аз към Пловдив и се замислям " Днеска отидох , времето беше хубаво , шараните избраха моите въдици , направиха ми удоволствието да ги изкарам , накараха ме да се чувствам много добре и аз за благодарност ся ще ги отрепа и изям". След това си помислих колко яко щеше да ми стане да ги пусна и следващия път пак да ми направят удоволствието да ги хвана... Общо взето днеска си дадох сметка е , че да си рибар не е това да занесеш рибата вкъщи , за да се похвалиш и похапнеш малката рибка (ако е нещо по - голямо е позволено ) , а да идеш да си починеш малко , да се разнообразиш , да хванеш някоя по - голяма риба , която ще ти донесе още повече удоволствие и след това да си я пуснеш да живее , за да може всеки път да те радва...Та общо взето малко много ме е яд , защото излиза , че си убивам удоволствието. И незнам вашето мнение , но според мен : " рибар не е човек ,който носи риба в тях колкото да се похвали , че е хванал , а човек който изпитв голямо удоволствие като я хване и още по голямо като я пусне на свобода " (това е мое мнение и не карам никой да се съгласява с него , просто след днескашния ден така стоят нещата с мене и другия път , като ида с голямо удоволствие ще пусна това ,което хвана )
И хванах на пружин 4 шарана по 800/900 грама. Чувството беше невероятно , просто бях доволен от себе си

-
- разбира нещата
БРАВО Пораснал си! Ако всички мислеха като теб?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- сериозен играч
Приятел бягай надалеч от Правище!Един малък ужас е този язовир!!!Няма хвърляне без да закачи,ако не е от водата,ще е от някой дърво!
А и рибата е дребосък и мн.рядко се среща!За пътя да не говорим...единия е супер,а от другия сега колата ми е на ремонт!!!