Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Сом от АЕЦ-а!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Сом от АЕЦ-а!
Какво имаш в предвид с това?vene mitov написа:
???
Снимката е реална само главата на човека е подменена,сома не е от нашенските!А крана не е разбрал,че вдига нещо 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
"Зе та гръмна АецА-ходим си като Азис и Китаеца"

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мисля че не е фотошоп, а някаква много по елементарна програмка. Ако е фотошоп то си личи НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА на този който е работил с него 

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Илюзията за големината на рибата е създадена чрез използване на перспективата при фотографирането, а не посредством монтиране на обекти във фотообработваща програма -оттам се получава и разликата във фокуса и посоката на светлината върху двата обекта/ човека и рибата/.Ако има манипулация след това, то тя най вероятно е сянката в/у корема на рибата.Така че тази измама е по-скоро рожба на фотографията , а не на фотообработката.
-
- ще става разбирач
Там наистина има такива добичета- и интересното е,че няма къде да избягат-живеят си в студения канал...
От какво е умрял-ми елементарно,бе пичове-от някоя кука,забодена в тялото му-там се търмъчи на поразия,точно на определени места,най-често нощем,със знанието на полицаите или с благословията на някой голяяям началник от АЕЦ...
От какво е умрял-ми елементарно,бе пичове-от някоя кука,забодена в тялото му-там се търмъчи на поразия,точно на определени места,най-често нощем,със знанието на полицаите или с благословията на някой голяяям началник от АЕЦ...
-
- вече хвърля и на тежко
Фото измамата според мен е опита да се поставят различни хора до сома,за хвалба.