руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от DAVIDKOV »

Ако някой иска здрави точки да прави да отиде на якутия берег двурской лиственницъй на болшая блесна Circl-5055 на бавна проводка в ямата 6,55 в ляво,излизат големи чавичая. дават от 10 000 нагоре на бройка над 50 кила. Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Последно промяна от DAVIDKOV на Сря Фев 04, 2009 9:05 pm, променено общо 1 път.
kiki1969
новобранец
новобранец

Мнение от kiki1969 »

Exodus написа:Здравейте,

Защо моят Руснак иска постояно да пие алкохол.Давам му да хапне а той ми вика "На излет,с начале налей" :)
Защото ти се е алкохолизирал. Трябва ти аспирин. Понеже линка назад неработи тегли от тук: Aspirin Като го стартираш, посочваш папката с профила ти в играта, и като влезеш наново ще си трезвен и ще можеш да се храниш нормално.
Ако не искаш спомагателни програми, ще трябва да изчакаш поне една игрова седмица най малко, и през това време никакъв алкохол! Ще го храниш само от Кафето, и то по малко, примерно с ананас. :D :roll:
DAVIDKOV написа:споко изчакай го да изтрезнее около час два и ше се оправи.И не го тикай отново така :)
Личи си че не си се напивал, на играта де :lol:
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

kiki1969 написа:
Exodus написа:Здравейте,

Защо моят Руснак иска постояно да пие алкохол.Давам му да хапне а той ми вика "На излет,с начале налей" :)
Защото ти се е алкохолизирал. Трябва ти аспирин. Понеже линка назад неработи тегли от тук: Aspirin Като го стартираш, посочваш папката с профила ти в играта, и като влезеш наново ще си трезвен и ще можеш да се храниш нормално.
Ако не искаш спомагателни програми, ще трябва да изчакаш поне една игрова седмица най малко, и през това време никакъв алкохол! Ще го храниш само от Кафето, и то по малко, примерно с ананас. :D :roll:
DAVIDKOV написа:споко изчакай го да изтрезнее около час два и ше се оправи.И не го тикай отново така :)
Личи си че не си се напивал, на играта де :lol:
що ? поне 10 пъти съм го натиквал яко и след1-2часа ама реални отрезнява ,мога да се хвана на бас :),а ако няма аспирин кво ше правиш.Аз не го ползвам аспирина.Май ти не си опитвал без аспирин ;)
Последно промяна от DAVIDKOV на Сря Фев 04, 2009 9:10 pm, променено общо 1 път.
Аватар
cslav*Цветослав
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от cslav*Цветослав »

Бъгна сеееееееееееее!!! Нямал съм mscoree.dll Майната му , почвам на живо , пък за другата зима ще я мислим...
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

cslav написа:Бъгна сеееееееееееее!!! Нямал съм mscoree.dll Майната му , почвам на живо , пък за другата зима ще я мислим...
сложи си mscore не е трудно
Аватар
cslav*Цветослав
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

По скоро ще си сложа стръв на куката , доста нощи осъмнах с рибалката , по-добре на реал на гьола!
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

cslav написа:По скоро ще си сложа стръв на куката , доста нощи осъмнах с рибалката , по-добре на реал на гьола!
на кой гъол я кажи :)
kiki1969
новобранец
новобранец

Мнение от kiki1969 »

Да се похваля.......... :)))))))
Май станах спец на тая усойница
Даде ми 175000 хиляди точки опит :D :D
Тази усойница май дава най много точки от всички видове риби и теим подобни в играта, но трябва и малко алкохол. :drinkers:

Изображение Изображение

Някой хващал ли е някаква риба която му е давала повече точки опит от моята? И ако има какъв е улова?
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

kiki1969 написа:Да се похваля.......... :)))))))
Тази усойница май дава най много точки от всички видове риби и теим подобни в играта, но трябва и малко алкохол. :drinkers:

Някой хващал ли е някаква риба която му е давала повече точки опит от моята? И ако има какъв е улова?
браво :) тая змия не я знаех щото още не съм ходил на чусовая ама наистина дава много,няма друга засега с толкова точки,намали си снимките че ги чакам по 30мин да се отворят :drinkers: би ли казал на кво я ловиш освен блесна :)
Последно промяна от DAVIDKOV на Сря Фев 04, 2009 11:16 pm, променено общо 1 път.
Аватар
cslav*Цветослав
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

DAVIDKOV написа:
cslav написа:По скоро ще си сложа стръв на куката , доста нощи осъмнах с рибалката , по-добре на реал на гьола!
Стремските изкопи до Баня , щука и лин.
kiki1969
новобранец
новобранец

Мнение от kiki1969 »

@DAVIDKOV ,
Като чакаш по 30мин защо си ми копирал снимките че да са двойно повече? Можеше без цитат от снимките ми.
А иначе я ловя само на блесна 5103 средна, на бърза проводка.
Аз ти обяснявам а ти недоволстваш.
Аватар
cslav*Цветослав
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

kiki1969 написа:@DAVIDKOV ,

Кики , не недоволствай :drinkers:
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

kiki1969 написа:@DAVIDKOV ,
Като чакаш по 30мин защо си ми копирал снимките че да са двойно повече? Можеше без цитат от снимките ми.
А иначе я ловя само на блесна 5103 средна, на бърза проводка.
не бе братле щото още немога да вида змията :finga: отваря се ма май няма да е скоро. Прави ги на jpeg да мога да виждам кво пращаш .Не ти се отварят снимките за тва ти казах да ги намаляш.И даже долната ти снимка няма да се отвори и никой няма да може да я види.Ядосвам се че немога да я вида :) щото не съм виждал още таз змия.
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

cslav написа:
DAVIDKOV написа:
Стремските изкопи до Баня , щука и лин.
Тва не го знам каде е ама ше е яко щом има щука :)
PyMeH
новобранец
новобранец

Мнение от PyMeH »

DAVIDKOV написа:
kiki1969 написа:Да се похваля.......... :)))))))

браво :) тая змия не я знаех щото още не съм ходил на чусовая ама наистина дава много,няма друга засега с толкова точки,намали си снимките че ги чакам по 30мин да се отворят :drinkers: би ли казал на кво я ловиш освен блесна :)

На перо на 1 см. на живец или жабка удря,но много рядко,на 7-8 щуки и 2-3 судака ако клъвне гадюката бива.Тя тая змия рядко кълве,ама като клъвне си избива чакането :D

А колегата по-горе май говори за сепарацията преди чукурлийския баир посока Карлово едни дупки 5-6 свъзрзани с много риба в тах.много хубаво място за риболов,ловил съм дърти калиници,щуки и шарани,там.Само дето вече нямам време за риба,та ся ги скубя виртуално с клавиатурата :(
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”