Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Размисли и страсти !
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Размисли и страсти !
Зер , ще плюя я
Ама тебе в случаят хич да не те боли кура начи
Та тъй , ако верно ще я ползваш там и то с тия примамки които си обявил не мисля че това - 2.1 м 5-20gr - е добро решение ама ич
Нарочно пущих точно туй Дайко специално разработено за Руският пазар щото е точно за тоя вид примамки , много бързо което ти дава перфектен усет освен на далече заметнатите воблерчета и блеснички то и на миниатурни клатушки и силикончета а за туичинг възможностите му направо ще си замълча
То като погледнеш дължитната , теста , акцията , теглото и пр. ще видиш че е точно това което търсиш а и е само около 350 евра
пп - перфектно би се балансирало с една Стеличка на 1500 па и ще си отиват визуално

пп - перфектно би се балансирало с една Стеличка на 1500 па и ще си отиват визуално

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Отговаряме на питането в случая молим ти сЪ ! Инак може да се смени макарето с една Дайва Лувиас 2500 примерно и като цяло щи падне с педесетина евра надолу таман колкото за другите убостии а именно - брейд Варивас лайт гейм 8 либри , монофил Варивас Супер Троут 6 либри , дължината от 2.52м на гегата е повече от идеална за случаят сметамxenohаck написа:... Дайте съвет за следното искам спининиг с максимален кастинг на леки примамки блеснa 00 - 2 , воблери от сорта на Tiny Fry , Chubby , подчертавам няма да го ползвам на река !! Препоръки за брейд или корда също ми дайте препочътелна дължина на гегата и т.н ! ....Цената не ме бърка !

пп - може и едно Сертейтче Къстъмче ама тогива ценовата разлика със Стелата реЗко се размива и не остааа за линия начи

Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Ами ако и той прочете това - Цената не ме бърка ! - май къмто "жълтурковците" ще те препрати ако и да не лови с търсените от теб примамкиxenohаck написа:... Сестрата сестрата ми е спасението !

- от митницата пакет с 8.600кг. дрешорляк за булката от Француско .
- от пощата часовник със Спайдърмен от ХонКонг за детенце .
- от банката петцифрен превод тип аванс по неква фактура .
та след тия дребни наглед радости съ чувствам напълно морално задоволен и ущастливен и за целта довечера ще се усвиня само как аз си знам

пп - мита и скъп транспорт от жълтостранните страни ги има в приказките на братя Грим , Ангел Каралийчев и пр. , в реалният живот не е баш тъй

пп2 - "истинските" макари ти ги преотстъпвам без забележки ама никви

пп3 - сорри че ти отговорих напълно конкректно на точно конкректното питане ! Дуг път няма да се повтори

Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Не си бре
Просто не си вникнал в самокритичният тон на написаното от мен чийто подтекст в случаят ( към мене си де ) беше - кат попитат предлагаш но не задълбаваш ! - и тва си го повтарям постоянно ама пръстета немирни щтракат , щракат .........

Павел Иванов
Павел Иванов
- malkia_joro
- разбира нещата
Днеска ми пристигна една Дайва Сол от Американско.Не съм плащал никакво мито.Дойде си направо в пощата.Нема митници,мита и тем подобни. 

Красотата на живота е в това,че продължава.

- malkia_joro
- разбира нещата
Ами мерсиcertate написа:Ами честито

Красотата на живота е в това,че продължава.