Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Гарваново
Модератор: sapuna
Гарваново
Не виждам никаква инфорвация за Гарваново. Там по предни години и през зимата се ловеше поне костур,но скоро не сме ходили нататък. Някой може ли да сподели прясна информация, включително дали има промяна в таксата?
Re: Гарваново
За риболова не мога да ти кажа нищо , но последния път когато го посетих си останах капо и таската вече е 4 лв. Не че я платих ,защото нямаше даже кой да ни таксува
. Язовира толкова паднал не съм го виждал, явно е мрежен жестоко.

- RUZBATA
- ще става разбирач
Съсипаха още един хубав язовир
, само това мога да ти кажа !!!За мен няма смисъл да се ходи там вече , при този управител на язовира !!! Само се чуди как да излови всичката риба , последно което чух е че е купил ако не се лъжа се казва трал

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мДа колега трал се казва с него обират рапаните по дъното на морето смятай за кво нещо става на въпрос

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако става за раци ще му върши работа! Май само те останаха в язовира.
Верния път е най-къс!
Така е!!!Доколкото знам, преди 4-5 години е можело да се хване по някой хубав шарко но сега...RUZBATA написа:Съсипаха още един хубав язовир.

Просто няма смисъл да се ходи!!!Доколкото знам собственикът зарибява от време на време, тази година е пуснал малки толупи и амурлета, но и те са се изучили вече.

Спокойно, освен толупи, червеноперка, костур каракуда и раци друго няма да хванат!Който познава язовира знае че там винаги ще има едри риби, колкото малко и наплашени да са те!ExTaZzY написа:мДа колега трал се казва с него обират рапаните по дъното на морето смятай за кво нещо става на въпрос![]()

Така че риба ще остане, но няма да се лови!

от 3г. не ходя там....преди даваше доволно...шаран ,каракуда , бяла рибаи костур....но собственика в момента ....просто уби всичко ,абсолютен кретен...нямам идея защо го прави.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гоше гоше иска ли българина нещо незнаеш на какво е способен
вчера като минаха ИАРА на проверка ги питах тва онова и ми казаха че гарваново ще го распускат и сигурно господина които го държи си иска своето и мисля,че знае как да си го получи 

Без риболов няма любов !
Гледам , че доста хора си чешат езиците за Гарваново та аз пък да дам малко инфо. Във вторник бяхме там и понаскубахме по някоя прилична перка. Не бяха много , но по 4-5 бр хванахме. От друга риба и помен нямаше . Стръв бял с торен . Такса 4 лв. Меткай на стената и не си губи времето на друго място по водоема. По информация от събота и неделя е имало хора с по 4-5 кг перки . До колко е вярна не знам не съм видял очите си. Успех.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Именно затова говорим!Вече само червеноперка и костур можеш да хванеш!
Благодаря на всички за информацията, но ако ще е за 4-5 перки наистина не си струва да бия толкова път. На слука на всички колеги
Относно Гарваново,тази събота и неделя бях там.Колегите на стената от Пловдив хванаха по някоя и друга перка,но ката цяло риболова беше доста слаб
Иначе преди Нова година пускаха гриб към 300 метра,но вътре се оказаха само 2 малки каракудки
Голямо шоу,мдааа.А с мрежите си продължават почти всеки ден,само дето през уикенда ги пускат на устието,защото се събират доста колеги на стената,а таксата все пак е 4 лв.През седмицата отново си опасват язовира с мрежи
А за управителя Ицо нема какво да говорим,по-голям царвул от него няма в цяла Южна България
Май си въобразил че работи в Океански риболов,а и доколкото чух истинските собственици от Финтекс са се отказали от язовира и са го оставили на тоя палячо управителя