Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Минирани ли са локвите до Чепинци и Челопечене ?
Модератор: dantho.mihov
- чпс
- ще става разбирач
Минирани ли са локвите до Чепинци и Челопечене ?
В-к "Труд" 05 февруари 2009 г. стр. 10; статия "Американци чистят епицентъра на взрива" - Иво Ангелов
"... В поделението (Челопечене) всичко изглежда спокойно, но това е само привидно.
В близките водоеми все още са "закотвени" на дъното десетки, а може би и стотици необезопасени снаряди.
Военното ведомство не разполага с нужната техника, за да ги локализира под водата, и засега е възложило обществена поръчка за закупуване на приборите..."
Познайте от 3 пъти кои са тези близки водоеми ?
Да не забравяме, че имаше публикувана снимка на парче от снаряд на пистата на летище Враждебна !
Колегата Sampo да внимава : ако при тролене закачи нещо тежко - може и да не е сом
След рязко засичане брой бавно до 20 и ако няма "бум" - издърпвай улова
"... В поделението (Челопечене) всичко изглежда спокойно, но това е само привидно.
В близките водоеми все още са "закотвени" на дъното десетки, а може би и стотици необезопасени снаряди.
Военното ведомство не разполага с нужната техника, за да ги локализира под водата, и засега е възложило обществена поръчка за закупуване на приборите..."
Познайте от 3 пъти кои са тези близки водоеми ?
Да не забравяме, че имаше публикувана снимка на парче от снаряд на пистата на летище Враждебна !
Колегата Sampo да внимава : ако при тролене закачи нещо тежко - може и да не е сом
След рязко засичане брой бавно до 20 и ако няма "бум" - издърпвай улова

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Минирани ли са локвите до Чепинци и Челопечене ?
Снощи го даваха по всички новини,става въпрос за малки водоеми в самото поделение,но и Чепинския и Челопеченския гьол са на близко растояние.Като нищо може да има,то във водата на тези дълбочини не е толкова страшно,но на брега ,в шаварите си има риск ако има.
Всичко може,но не всеки го можe.

Ха лошо аз вчера направих един неуспешен излет там. 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
После се чудим как бракониерите ловят с бомби.. според мен те не са бракониери а са се натъкнали най-случайно на някое таквоз снарядче и са напрайли работата
Базикам се не е маитап работа ей внимаваите !!

Базикам се не е маитап работа ей внимаваите !!

Без риболов няма любов !
- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Да ви са минират галавити
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
-
- вече хвърля и на тежко
Един колега щяха да го взривят наистина там,докато обезвреждали снаряди,паднали след взрива миналата година
Военните са наистина големи идиоти(примомнете си Швейк)
Нямало ни отцепка, ни нищо-колегата каза че имало яма,заобиколена от чували и"кабел отиващ към нея"...Нашия мръднал 20-тина метра и буууууум....Почти веднага след това ми се обади и каза че малко след това се показало"зелено човече"с пагони и го питало"ама ти там ли беше?!?
Станала разправия,нашия ги понапсувал(не)малко ама файда никаква-военните идиоти май продължават да действат по същия начин.
Така че,пазете се колеги,оглеждайте се за ями и кабели...

Нямало ни отцепка, ни нищо-колегата каза че имало яма,заобиколена от чували и"кабел отиващ към нея"...Нашия мръднал 20-тина метра и буууууум....Почти веднага след това ми се обади и каза че малко след това се показало"зелено човече"с пагони и го питало"ама ти там ли беше?!?
Станала разправия,нашия ги понапсувал(не)малко ама файда никаква-военните идиоти май продължават да действат по същия начин.
Така че,пазете се колеги,оглеждайте се за ями и кабели...

Добрютро!!!
-
- кандидат преподавател
Днес в някой от централните всекигъзници /пардон,всекидневници/,ма не моа ви каза точно в кой,щото прегледах общо 4-5,пишеше,че с окончателното разминирване,са се заели хамерикански специалисти-сапьори.Е,сеа вече стана опасно-тез инфантили надминават по тъпня наште "овенни"поне къде стотина пъти и взивяването на некоя невинна душа /недай си боже да е риболовна/стана още по-вероятно близко събитие.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе аре бе още намираме на пясака по някой друго "торпедо" от тея дето ги фъргаха на времето за градушка.... няма един оксижен да ги понагреем малко на нова година тогава ще сме център на вниманието на цяла България
базик не съм толкова истрещял

базик не съм толкова истрещял

Без риболов няма любов !
- Диканаров
- кандидат преподавател
Споко бе! Кога бе данданията а? Ми от тогава изтече сума ти вода в Лесновската река! Де що имаше, цингарелите го обраха. Чаво, а защо не казваш колко Сампо да брои след БУУМ и да вади кепа а? Е без инструкция, всичко ще си иде на дъното и ще нахрани раците! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според мен рибата от тея язовири не е много за пържене ни са знае кво може да стане

Без риболов няма любов !