Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богров и платената любов
- chacho
- вече хвърля и на тежко
Re: Богров и платената любов
Не знаех,че толстолоб се лови на блесна
чул съм за китка магданоз 

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
- carpsliven2
- сериозен играч
На китка магданос може да хванеш само някой готвач колега
Пък Жечев .. той може на всичко да ги хваща .. за добрия ездач лош кон няма 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- glarusa
- кандидат преподавател
Великолепен...дано и без пари все такива да ги хващаш,че може и малко по-големи даже!Поздрави за успешния!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- chacho
- вече хвърля и на тежко
не знам ама от как съществува толстолоба като вид риба във Българските водоеми не знам някой да го е хващал целенасочено на стръв камо ли на блесна
Не казвам че не възможно или не се е случвало но е напълно случайно и не съвсем престижно.Иначе като платената любов този риболов е решение плашташ и ловиш!Успех на всички колеги,кой както го предпочита!!!!

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
Лови се и то добре излиза. Познавам им майстора, вече има два на туистер и един на блесна и се са 10+ (два за главата и един за задната перка)chacho написа:Не знаех,че толстолоб се лови на блесначул съм за китка магданоз

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много хубави рибоци
Благородно завиждам,в моменти когато немам нула време за риболов 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

chacho написа:не знам ама от как съществува толстолоба като вид риба във Българските водоеми не знам някой да го е хващал целенасочено на стръв .!!
Имам над 50 извадени толстолопа, на стръв , на различни язовири.
Кълве си как си требе, само да го има в гьоло....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- научил се да хвърля
браво бре колега смо така
-
- учете се от него
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 68&start=0chacho написа:не знам ама от как съществува толстолоба като вид риба във Българските водоеми не знам някой да го е хващал целенасочено на стръв .........!!!!
п.п.Жечев никъде не е писал че го е хванал "на блесна"...., човека е писал много ясно и точно как го е хванал

-
- кандидат преподавател
"Платена любофф"ама и нея да праиш,са иска ем "гъз",ем майсторлък.Иначе никва любофф не става,сал пъхтене и напиняне,че и плащане отгоре.Майсторско изпълнение,че и отпочивка,бравос,пък "търмъка"на всеки може да се случи.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...
Последно промяна от d_bozhkov на Съб Фев 07, 2009 8:19 am, променено общо 1 път.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Мойто мнение е да не пущаме такива грозни клипове във такива хубави темиd_bozhkov написа:Този на какво е уловен според Вас ?![]()

ми к'во да ги прааа, те като каракуди и двете...стават за пържене, ама за ядене не!Nedeltcho Delev написа:Jechev написа:!Две много, ама много грозни магистралки,![]()
![]()
![]()
Жечев ам тия двете ко напрай с тях

Днес минах пак от там, ама беше в късния следобед и беше само едната, приседнала директорски на мантинелата, имаше хубави мустаци!

иначе пообиколих големия гьол да разузная какви ги вършат колегите на тапи, ама никой не се похвали, повъртях около два часа и "на дивото", но не би...инче в много уютно сметище се превърнал прословутия Богровски водоем, с любезното съдействие и специалното участие на нашего брата СОФИЙСКИЯ РИБОЛОВЕЦ...най-вече!

на смрачаване минах пак към платено, но цял ден никакви щуки и там не са се обадили... такива ми ти работи колеги....
п.п.Колегата от Форума , с когото се видяхме, и с когото така и не се запознахме, ако иска да ми пише едно лично!

Последно промяна от Jechev на Съб Фев 07, 2009 1:12 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

За нея ми е ммного жал! и аз това му предложих на собственика, да я пуснем,а той каза, че му ядяла пъстървите и я прибра и си е прав, а най-тъппото е, че няма и къде да я пусна, иначе щях да я купя и да я занеса на някое непопулярно и скатано място, ама около София няма такива места вече, а и не заслужават тези жестове столичните рибари за съжалениеgrandal_331 написа:Тая животинка, дето ти до крака щракната-знаеш ли колко дребни щуклета щеше да даде,ако е в някой див гьол! Като я гледам как е издута-сигурно е била пълна с хайвер!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- krokibg
- учете се от него
Жечев,поне си направил една разходка днес.Не всеки ден рибата има хъс и мерак да се храни.Успех другия път,дано да извадиш някоя баба от там поне 7-8 кг 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!