Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гласуване за магазина
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: Гласуване за магазина
Аз гласувах за рейтинг.Мисля че трябва да имаме нещо с което да накараме некоректните продавачи да се замислят преди да направят пързалката.Трябва да има някаква система и това е.Щом са разрешили Фиксера и другите хора,отговарящи за сайта,трябва да намерим начин да се противопоставим на некоректните.Говоря за хора,които умишленно подвеждат колегите с невярна информция и продават стока,която е счупена и ремонтирана само да издържи опраделено време или да представят използвани такъми за такива,които са на два риболова но са модели от преди 4-5 години.Мислете реално и позитивно и стига сте вървяли с задниците напред.Може да се направи нещо по въпроса и трябва само да решим какво и да го направим

Последно промяна от krokibg на Съб Фев 07, 2009 12:23 am, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- nikikati
- ще става разбирач
Лично аз гласувах за системата с рейтинга. Би могло след определено ниво на рейтинга да има предупреждение и ако няма ефект...Бан. Но в случая стои въпроса доколко обективно ще бъде оформян рейтинга на даден съфорумник и дали няма да има фактор асимпатия?! Какво мислите по въпроса колеги?!
Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
-
- разбира нещата
Добре хубаво рейтинг,но например да има нещо като забрана на нови потребители да гласуват,защото така може да се прави мръсно на някой колега.Например иван е набрал на Петкан и си решава,че ще се заяжда с него и си прави нови и нови акаунти и постоянно гласува с отрицателен вот за него.
-
- учете се от него
Че какъв е проблема с "рейтинга" на колеги, които перфектно , регулярно, серийно и изрядно продават само новозакупени и неползвани такъми и аксцесоари- чисто с търговска цел
Айде да не цитирам......
Ми никакъв проблем за "рейтинга"

ограничение на обявите в магазина до 3-4 на месец за всеки съфорумец, и някаква система за рейтинг, който рейтинг да се разисква и гласува от модераторите за да няма скандали!на доказано нелоялни търговци да им се налага времнна,или постоянна забрана за публикуване на обяви в магазина! 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- krokibg
- учете се от него
Ами нали сме си БЪЛГАРЧЕТА !!!
Абе ИДА,защо мислиш че няма хора които си купуват като изоглавени ??? Тъпчат килерчетата и като не им влизат в употреба,после какво да ги правят ??? Аз до сега,нищо не съм пускал за продажба,но имам толкова неща че просто няма как да ги ползвам всичките едновременно.Не продавам,защото ми е неудобно или незнам просто как да се изразя.Стига си се навирал постоянно на всякъде и да вървиш на контра за всичко дейба мама му и работа дейба.Дай някаква идея,дай ...кажи какво може да се направи .Недей постоянно да се правиш че наразбираш за какво става дума.То бива-бива,ама твойто е неуписуема тъпотия.Шапкарска работа

Абе ИДА,защо мислиш че няма хора които си купуват като изоглавени ??? Тъпчат килерчетата и като не им влизат в употреба,после какво да ги правят ??? Аз до сега,нищо не съм пускал за продажба,но имам толкова неща че просто няма как да ги ползвам всичките едновременно.Не продавам,защото ми е неудобно или незнам просто как да се изразя.Стига си се навирал постоянно на всякъде и да вървиш на контра за всичко дейба мама му и работа дейба.Дай някаква идея,дай ...кажи какво може да се направи .Недей постоянно да се правиш че наразбираш за какво става дума.То бива-бива,ама твойто е неуписуема тъпотия.Шапкарска работа

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
1, 2, 4 и 5...даже и това е малко! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз гласувах да не се публикуват без да имат активни мнения в други подфоруми,под мнения не разбирайте-браво,другия път повече....И ако някой иска обяснение защо ,веднага ще му дам отговора.И крайно време е да не се спекулира с търговете,не може да си продаде нещата,айде за благотворителност,и колегите наддават,за някои от тях знаем къде отиват,но за другите.......А като е за такива цели,повечето от нас участват не заради обявената стока,а поради това,че парите ще идат за добро дело.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Да не би аз да бъркам нещо, ама все ми се струва че известно време нямаше "магазин" точно по причините писани от мен по-гореЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ами нали сме си БЪЛГАРЧЕТА !!!
Абе ИДА,защо мислиш че няма хора.......![]()

п.п.и стига си псувал като отвързан, да не казвам ква "работа"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
кво сте се захапли ПАК сега пьк за тия магазини....голема работа-ако искаш купувай,ако искаш-продавай...кьв е зора за тоя "рейтинг"?ако някой е свестен то си личи-па и да има сьмнения все може да се поразпита.аз напр двигателя от Митев сьвсем на доверие го взех(не,че сьм го пробвал още
)па като има некой си магазин и иска да рекламира тука-не виждам проблем,при положение,че ни зальже с некоя отстьпка..винаги има далавера от втората употреба-и за двете страни.са,че има измекяри....то кьде ли ги няма?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- carpsliven2
- сериозен играч
Не мисля че, някой магазинер или вносител ще седне да се занимава с магазина.. цените са ясни .. за да се продаде нещо трябва да е на полвин цена ... ее къде тогава е далаверата на магазинерите или вносителите? .. По вероятно тука да се случват дребни тарикащини за което е нормално.. Или някой да си регне ник за да направи измама и даневи прати въдица. Пример .. продаваше се лодка с дистанционно която бих платил веднага .. ама немога да рискувам - ако ми испрати празна кутия ? Все пак цената беше 650 лева.
Поздрави.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Живко Василев
- разбира нещата
За търговете съм на същото мнение.Смятам че само хора с мноооого дълъг стаж във форума могат да го практикуват.Може-би само модератори или поне да гарантират за тях.butnik написа:.И крайно време е да не се спекулира с търговете,
Тук съм на друго мнение.За мен по скоро е лошо когато някой ти сложи етикет на стока която не е такава или публикува снимки на производители без да слага истинските снимки на нещата който продава.Ако има система за рейтинг точно тя ще покаже доколко е коректен някой.Колегата от който аз съм пазарил винаги е бил коректен спрямо мен-цена-снимка-уговорка и т.н.IDA написа:неползвани такъми и аксцесоари- чисто с търговска цел![]()
![]()
Айде да не цитирам......
Незнам кой колега сподели че можем да се предпазим от това като изискаме от купувача да сложи опция отвори пред куриера преди да платиш.carpsliven2 написа:Пример .. продаваше се лодка с дистанционно която бих платил веднага .. ама немога да рискувам - ако ми испрати празна кутия ? Все пак цената беше 650 лева.Поздрави.
Че има и ще има така е,ама защо да ги траем.Бат Мирче-5кила написа:че има измекяри....то кьде ли ги няма?

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- glarusa
- кандидат преподавател
Колкото за това дали ти праща дадената стока в порядъчен вид...аз винаги първо пред куриера отварям стоката,още преди да му дам парите...и ако не ми харесва си му я връщам и да си търсят парите от ония дет се прай на измекяр.Но не винаги стоката може да е повредена от продавача,тия куриери се отнасят така с пратките все едно мъкнат винкели.Колкото за рейтинга поред мен е най-добре.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- krokibg
- учете се от него
Кажи,кажи да се посмея малко.То иначе скучно, без такива - "обратни" колела като тебIDA написа: Стига си псувал като отвързан, да не казвам ква "работа"

Що се отнася до продажбите и продавачите,наистина може да се иска опция - отвори,провери и плати/върни,но и тогава трябва да има рейтинг или друга система защото по този начин вече ще се продава стоката такава каквато е и ако е лъснал само заради снимката дадена стока,вече ще се съобразява,защото никой няма повече да взима нищо от него.Хора,логнали се само за да пуснат нещо за продажба,трябва да се игнорират и да не се купува от тях,докато някой колега не гарантира за човека.Пиша това,защото има колеги от други форуми,които искат да си продадат стоката и пускат във всички рибарски сайтове офертата а това може да стане и с посредник