Бягство от Ущилище-Риболов на Суходол

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Бягство от Ущилище-Риболов на Суходол

Мнение от vladimir1974 »

с колегата отидохме на луда камчия незнаехмр къде,но намерихме място и в 11.30часа заметнахме,имаше вятър ,но малко захранихме и като зачепрастихме уклея в 17ч имахме 140 броя между 14-17см.общо 2,2кг времето супер само дето много парашутисти имаше все рязани и един пуна мрежи като си тръгвахме.Само ние говорихме български имаше около 30 души на това място.Абе супер излет немаше време да си изпием всичкото вино.Направих сефтето на директния 7м/320гр карсон.немога да кача снимки,ако някой може да ми помогне писах и до администратора,но нищо
kasmet
Аватар
Assassin23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Assassin23 »

Днеска и аз избягах за да отида за риба от последния час но хванах само три кленчета по 20 сантиметра! :D
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Абе на таз табела пише "...за маркиран шаран"
аз ли недовиждам или тази риба точно на края на надписа или по-точно първата снимка не е шаран ами толстулоб
Изображение
Изображение
Без риболов няма любов !
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

браво :drinkers: :wink:
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

с колегата отидохме на луда камчия незнаехмр къде,но намерихме място и в 11.30часа заметнахме,имаше вятър ,но малко захранихме и като зачепрастихме уклея в 17ч имахме 140 броя между 14-17см.общо 2,2кг времето супер само дето много парашутисти имаше все рязани и един пуна мрежи като си тръгвахме.Само ние говорихме български имаше около 30 души на това място.Абе супер излет немаше време да си изпием всичкото вино.Направих сефтето на директния 7м/320гр карсон.немога да кача снимки,ако някой може да ми помогне писах и до администратора,но нищо
Къде тва на Луда Камчия? Стана ми интересно.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

[quote="eminem94"]Днес към 11 часа се чупихме с трима съученици от даскало....Стана ни тъпо и Аз викам:-Аре на риба...Те и двамата не бяха ходили до сега но .... Днес бях малко затруднен с тях двамата....Да учиш двама човека как да ловят риба си е трудничко поне за мен.На единия му връзвам правя некви стойки другия да не ме закачи.... Абе мани-мани.Обаче пък си направихме як купон.Полигавихме се малко на чист въздух,пихме по една :drinkers: .Пихме само една защото бяхме шофьори. :D Еми какво да ви кажа.Не беше това което очаквах...Мислех че водоема се е размръзнал но уви.Имаше доста късове лед.Все пак си направихме кефа...
Прекарахме си супер...Хванахме 20-тина уклейчета .... после ги замразихме с леда ....Този който има снимка .... :lol: :lol: :lo

Младеж за тебе няма ли ученички та ходиш през седмицата за риба .....Срам нямате ,че се и хвалите Аз на твоите години не се сещах за риба ех лудо младо .. само гледах коя кака да хвана за р......та
Последно промяна от valeri на Съб Фев 07, 2009 2:03 am, променено общо 1 път.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Не е това начина да ходиш на риба като бягаш от училище. Има време за всичко. Но БРАВО за смелостта ( не , че аз аз не съм го правил :oops: ) и много се радвам , че виждам твои снимки на водоем и с риба , а не само мнения без покритие. Надявам се тая година да можем да направиме един съвместен излет :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Maшала бачо :wink: Иначе и да оди и да не оди на даскало се гоУем К*р го чака... :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Вчера!Бръмкам си аз със колата и гледам едни пичове със колелца си джиткат!Заглеждам се по хубаво,и естесвено ми се набива на погледа,че на едното момче от раницата му стърчи въдица,а другото сложил един тубос на гърба.Заглеждам се по добре и в същото време се опитвам да шофирам и кво да видя наш еминемчо тръгнал за риба :D
Еваларката пичове за риболовчето,а за училището слушайте колегите :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Стига с това училище бе!!Училище та училище..мрън, мрън.

Еминимчо, не ги слушай. Бягай си колкото можеш, рибата постоянно намалява и скоро няма да има, а училището ще си го повтаряш....докато не свърши рибата :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

chirusa_bg написа:Стига с това училище бе!!Училище та училище..мрън, мрън.

Еминимчо, не ги слушай. Бягай си колкото можеш, рибата постоянно намалява и скоро няма да има, а училището ще си го повтаряш....докато не свърши рибата :lol:

Много ясно...В петък или събота пак ще ходиме самоче този път сме целия клас .... Малий ще се разцепим от ЙЕБАНИЕЕЕЕЕ
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Пак добре... като бягате от училище не ходите да пиете, а сте по язовирите... ама незабравяйте че ... се иска и АКЪЛ :)
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Maverick написа:Пак добре... като бягате от училище не ходите да пиете, а сте по язовирите... ама незабравяйте че ... се иска и АКЪЛ :)
В точно това училище няма д ани го дадат.... См знаем и поправяме учителите .....
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Малък, почваш да ме дразниш!
Глей сега-
1. Учител не се поправя, той винаги е прав, дори да е крив!
2. Учителите са ..

Я зарежи това училище и дай да ходиме за риба :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”