Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бягство от Ущилище-Риболов на Суходол
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Бягство от Ущилище-Риболов на Суходол
с колегата отидохме на луда камчия незнаехмр къде,но намерихме място и в 11.30часа заметнахме,имаше вятър ,но малко захранихме и като зачепрастихме уклея в 17ч имахме 140 броя между 14-17см.общо 2,2кг времето супер само дето много парашутисти имаше все рязани и един пуна мрежи като си тръгвахме.Само ние говорихме български имаше около 30 души на това място.Абе супер излет немаше време да си изпием всичкото вино.Направих сефтето на директния 7м/320гр карсон.немога да кача снимки,ако някой може да ми помогне писах и до администратора,но нищо
kasmet
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Днеска и аз избягах за да отида за риба от последния час но хванах само три кленчета по 20 сантиметра! 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе на таз табела пише "...за маркиран шаран"
аз ли недовиждам или тази риба точно на края на надписа или по-точно първата снимка не е шаран ами толстулоб

аз ли недовиждам или тази риба точно на края на надписа или по-точно първата снимка не е шаран ами толстулоб

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Къде тва на Луда Камчия? Стана ми интересно.с колегата отидохме на луда камчия незнаехмр къде,но намерихме място и в 11.30часа заметнахме,имаше вятър ,но малко захранихме и като зачепрастихме уклея в 17ч имахме 140 броя между 14-17см.общо 2,2кг времето супер само дето много парашутисти имаше все рязани и един пуна мрежи като си тръгвахме.Само ние говорихме български имаше около 30 души на това място.Абе супер излет немаше време да си изпием всичкото вино.Направих сефтето на директния 7м/320гр карсон.немога да кача снимки,ако някой може да ми помогне писах и до администратора,но нищо
- valeri
- разбира нещата
[quote="eminem94"]Днес към 11 часа се чупихме с трима съученици от даскало....Стана ни тъпо и Аз викам:-Аре на риба...Те и двамата не бяха ходили до сега но .... Днес бях малко затруднен с тях двамата....Да учиш двама човека как да ловят риба си е трудничко поне за мен.На единия му връзвам правя некви стойки другия да не ме закачи.... Абе мани-мани.Обаче пък си направихме як купон.Полигавихме се малко на чист въздух,пихме по една
.Пихме само една защото бяхме шофьори.
Еми какво да ви кажа.Не беше това което очаквах...Мислех че водоема се е размръзнал но уви.Имаше доста късове лед.Все пак си направихме кефа...
Прекарахме си супер...Хванахме 20-тина уклейчета .... после ги замразихме с леда ....Този който има снимка ....
:lo
Младеж за тебе няма ли ученички та ходиш през седмицата за риба .....Срам нямате ,че се и хвалите Аз на твоите години не се сещах за риба ех лудо младо .. само гледах коя кака да хвана за р......та

Прекарахме си супер...Хванахме 20-тина уклейчета .... после ги замразихме с леда ....Този който има снимка ....

Младеж за тебе няма ли ученички та ходиш през седмицата за риба .....Срам нямате ,че се и хвалите Аз на твоите години не се сещах за риба ех лудо младо .. само гледах коя кака да хвана за р......та
Последно промяна от valeri на Съб Фев 07, 2009 2:03 am, променено общо 1 път.
- Николай Неделков
- учете се от него
Не е това начина да ходиш на риба като бягаш от училище. Има време за всичко. Но БРАВО за смелостта ( не , че аз аз не съм го правил
) и много се радвам , че виждам твои снимки на водоем и с риба , а не само мнения без покритие. Надявам се тая година да можем да направиме един съвместен излет 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Maшала бачо
Иначе и да оди и да не оди на даскало се гоУем К*р го чака... 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Вчера!Бръмкам си аз със колата и гледам едни пичове със колелца си джиткат!Заглеждам се по хубаво,и естесвено ми се набива на погледа,че на едното момче от раницата му стърчи въдица,а другото сложил един тубос на гърба.Заглеждам се по добре и в същото време се опитвам да шофирам и кво да видя наш еминемчо тръгнал за риба
Еваларката пичове за риболовчето,а за училището слушайте колегите

Еваларката пичове за риболовчето,а за училището слушайте колегите

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Стига с това училище бе!!Училище та училище..мрън, мрън.
Еминимчо, не ги слушай. Бягай си колкото можеш, рибата постоянно намалява и скоро няма да има, а училището ще си го повтаряш....докато не свърши рибата
Еминимчо, не ги слушай. Бягай си колкото можеш, рибата постоянно намалява и скоро няма да има, а училището ще си го повтаряш....докато не свърши рибата

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
chirusa_bg написа:Стига с това училище бе!!Училище та училище..мрън, мрън.
Много ясно...В петък или събота пак ще ходиме самоче този път сме целия клас .... Малий ще се разцепим от ЙЕБАНИЕЕЕЕЕ
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пак добре... като бягате от училище не ходите да пиете, а сте по язовирите... ама незабравяйте че ... се иска и АКЪЛ 

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В точно това училище няма д ани го дадат.... См знаем и поправяме учителите .....Maverick написа:Пак добре... като бягате от училище не ходите да пиете, а сте по язовирите... ама незабравяйте че ... се иска и АКЪЛ
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Малък, почваш да ме дразниш!
Глей сега-
1. Учител не се поправя, той винаги е прав, дори да е крив!
2. Учителите са ..
Я зарежи това училище и дай да ходиме за риба
Глей сега-
1. Учител не се поправя, той винаги е прав, дори да е крив!
2. Учителите са ..
Я зарежи това училище и дай да ходиме за риба

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.