Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Видове кльонкове
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Видове кльонкове
Написах в предните страници за паркет, но никой не обърна внимание
Няма нужда от сушилни, чакане и т. н.
Купува се една връзка какъвто вид дървесина предпочитате първо качество и имате прекрасен материал. Няма чепове само сърцевина, сухо и лесно за обработка
За 20-30 лв ще имате 40-50 заготовки

Купува се една връзка какъвто вид дървесина предпочитате първо качество и имате прекрасен материал. Няма чепове само сърцевина, сухо и лесно за обработка

Кльонк предполагам че става от всякакъв материал, освен всичките твърди дървесини . Аз съм правил някой друг от алуминий и дрян. Понеже Кроки е пич и половина и си търсеше дървен матриал, а аз имам затова и му предложих това което имам .
За пари изобщо не става дума в случая, колега Ивак метни някоя снимка на кльонковете от паркет за по 5 минути да ги видим. Направата на дървен кльонк на мен ми отнема около 5-6 часа до завършен вид , до изваждането на звук около 30 минути
. Инструментите които ползвам са- банцинг, виброшлайф, две пили и няколко размера шкурка ( 60- 500) .
Доставя ми голям кеф да ги правя , ама то по принцип ми е кеф да се занимавам с нещо .
Малко илюстрации, не са лакирани на снимките.

За пари изобщо не става дума в случая, колега Ивак метни някоя снимка на кльонковете от паркет за по 5 минути да ги видим. Направата на дървен кльонк на мен ми отнема около 5-6 часа до завършен вид , до изваждането на звук около 30 минути

Доставя ми голям кеф да ги правя , ама то по принцип ми е кеф да се занимавам с нещо .
- krokibg
- учете се от него
Джоко,браво бе пич,много са готини.А дано и да работят.Като гледам извивките,точно са си като тези руските,които миналата пролет си дялках по резерватите.Имат разлика обаче в петичките,които са направени както повечето колеги ги правят в България.Ъгъла обаче ме кефи и мисля че лесно ще вадят звук с тях дори и начинаещите кльонкаджий,само с малко тренировки.Кажи ми само,петичките много ли ги издълбаваш или съвсем леко са вдлъбнати навътре.А може би са равни,че на снимките,не мога много добре да ги видя и преценя 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Абе един приятел ми се оплака че нещо нему излиза квадратурата на паркета а вие на кльонкове го правите.Ivak написа:Написах в предните страници за паркет, но никой не обърна внимание![]()
Купува се една връзка какъвто вид дървесина предпочитате първо качество и имате прекрасен материал. Няма чепове само сърцевина, сухо и лесно за обработка![]()

Ивак от теси тесни летвички какъв кльонк ще излезне,трябва да са монолитни поне с размери 50/50/350мм.
- krokibg
- учете се от него
Краси,как си бе приятел,никакъв те няма нещо.Да неси се приместил в друг форум или правиш серийно - кльонкове

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Кроки вдлъбнати са, някой повече някой по малко- различни са.
-
- научил се да хвърля
Не е задължително да се прави кльонк от монолитен блок. В повечето случай ги правя от няколко части и то без да допускам компромис със здравината. Исках да покажа снимките на последния, но нещо ударих на камък с програмата и не мога да ви ги пусна!Поборников написа:Абе един приятел ми се оплака че нещо нему излиза квадратурата на паркета а вие на кльонкове го правите.Ivak написа:Написах в предните страници за паркет, но никой не обърна внимание![]()
Купува се една връзка какъвто вид дървесина предпочитате първо качество и имате прекрасен материал. Няма чепове само сърцевина, сухо и лесно за обработка![]()
За 20-30 лв ще имате 40-50 заготовки![]()
![]()
Ивак от теси тесни летвички какъв кльонк ще излезне,трябва да са монолитни поне с размери 50/50/350мм.
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
- magiosnika---
- научил се да хвърля

Този динозавър е от 1987 г

- magiosnika---
- научил се да хвърля
Сега е в заслужена почивка 

Последно промяна от magiosnika--- на Пон Май 04, 2009 6:04 pm, променено общо 1 път.
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Браво, Джоко, справил си се чудесноДжоко написа:Кльонк предполагам че става от всякакъв материал, освен всичките твърди дървесини . Аз съм правил някой друг от алуминий и дрян. Понеже Кроки е пич и половина и си търсеше дървен матриал, а аз имам затова и му предложих това което имам .
За пари изобщо не става дума в случая, колега Ивак метни някоя снимка на кльонковете от паркет за по 5 минути да ги видим. Направата на дървен кльонк на мен ми отнема около 5-6 часа до завършен вид , до изваждането на звук около 30 минути. Инструментите които ползвам са- банцинг, виброшлайф, две пили и няколко размера шкурка ( 60- 500) .
]

- barutchiata ©
- Администратор
Джоко написа:Кльонк предполагам че става от всякакъв материал, освен всичките твърди дървесини . Аз съм правил някой друг от алуминий и дрян..............
Много елегантни кльонкове бате...браво!
- magiosnika---
- научил се да хвърля

Един кривчо от вчера с голяма равна пачичка

Е те тея снимки ще ти ги гепят от някое списание-много са красиви,браво!
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Мерси! Тепърва ще го уча да хваща.Красотата е измамно понятие и трябва да се внимава с нея

Този например не го сменям за никакви красиви
За мен нещата са работещ-неработещ 

Този например не го сменям за никакви красиви

- magiosnika---
- научил се да хвърля
Народецът се юрна на напудрените дървении,сякаш ще краси коледни елхи. Всъщност пропуснах,че май търговииката е основният елемент
Нека да е лято