Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Почти е така както казваш само че не играеш на една база ходиш кадето си поискаш обаче не виждаш никой освен ботовете само виждаш какво хващат другите на клиента а ти си хващаш пак офлаин само изписва рибите ти онлаин на сървъра .А сървъра е на даден човек както ти казваш който го е пуснал и ние примерно се връзваме за него и си играем,ама е тъпо аз снощи играх на един руснак на сървара голяма боза е ше изчакам да излезе официалния сървър и тогаваfoest написа:До колкото успях да разбера от превода на Божков(евала за това) излиза че даден човек си прави IP,създава сървър и ако е 70 разряд примерно и включва към него още 10 човека за да могат да играят online и само той избира на коя база да се лови.Малко ми се вижда странно

Айде някой от нас да направи сървър , обаче трябва да е с реално IP иначе няма даможем се вържем за него.аз немога нямам реал IP,ако някой направи да си напише IP тук.
Божков как е
дигаш ли разрядите 
Божков как е

-
- вече хвърля и на тежко
Като истеглих морската база и като ъпдейтнах играта като я включвам ми дава проблем и неще да се пусне
Трябва ли да съм ъпдейтнал играта пореди това с всички други локации 

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да,задължително!!sexy_klo6ar написа:Като истеглих морската база и като ъпдейтнах играта като я включвам ми дава проблем и неще да се пусне![]()
Трябва ли да съм ъпдейтнал играта пореди това с всички други локации
Някой знае ли каде е тва лендекс дето го казват руснаците.Че имало нова база Персия да я дръпнем.Спасе знаеш ли като по компетентен по тоз вапрос 

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
От къде тая информация,дай линк! Аз за такава база не съм чувал.DAVIDKOV написа:Някой знае ли каде е тва лендекс дето го казват руснаците.Че имало нова база Персия да я дръпнем.Спасе знаеш ли като по компетентен по тоз вапрос

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Искам да попитам,понеже явно съм го пропуснал,като има забрана на дадена база за повече от една въдица и има турнир,важи ли забраната и за него или не?
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да,важи. И е по-добре да не го играеш,защото за ботовете не важат забраните,Зависи все пак какъв е турнира,ако е за максимален вес имаш шанс,но ако е за количество нямаш почти никакъв шанс!drebens написа:Искам да попитам,понеже явно съм го пропуснал,като има забрана на дадена база за повече от една въдица и има турнир,важи ли забраната и за него или не?
Наслука!!

Ами днес играх в един руски сървър и си писах с vecha нали знаш кой е тоз и той каза на дядя да качи персия и ми каза че я качват на 2 места на някав си лендекс и де беше не помна вече.spas48 написа:От къде тая информация,дай линк! Аз за такава база не съм чувал.DAVIDKOV написа:Някой знае ли каде е тва лендекс дето го казват руснаците.Че имало нова база Персия да я дръпнем.Спасе знаеш ли като по компетентен по тоз вапрос
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ясно,разбрах за какво ства въпрос.Да,качили са го на Лендекса и на Инстала,само малко нещо дето не си доразбрал.DAVIDKOV написа:Ами днес играх в един руски сървър и си писах с vecha нали знаш кой е тоз и той каза на дядя да качи персия и ми каза че я качват на 2 места на някав си лендекс и де беше не помна вече.

Наслука!!

- versace
- вече хвърля и на тежко
Хайде някой да свали новата програмка за онлайн ,че аз немога защтото имам бан.

- foest
- научил се да хвърля
drebens написа:Искам да попитам,понеже явно съм го пропуснал,като има забрана на дадена база за повече от една въдица и има турнир,важи ли забраната и за него или не?
Имаш шанс и ако е Триада.Аз няколко турнира с важаща такава забрана съм ги печелил.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Последно промяна от spas48 на Сря Фев 11, 2009 9:59 am, променено общо 1 път.
Спас сървъра ти работи ли ?Немога да вляза дава ми че е недостъпен и после няква грешка:spas48 написа:Момчета получи се,моя сървар заработи.Мераклийте могат да опитат, IP-то е 77.236.177.81
Успех!!
* Сервер недоступен *
Ошибка клиента. Код ошибки = 10060