Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Съвети за: wireless-Безжичен
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съвети за: wireless-Безжичен
Тъй като знам,че доста колеги от Форума са с лаптопове както и аз .Та мисълта ми е:какъв безжичен интернет да избера .... Но не е за предпочитане да е към мобилните оператори.Предварителни извинения за спама и пр.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Съвети за: wireless-Безжичен
няма за мене друга алтернатива на БТК, просто наи-добрия
-
- и господ не е толокова добър
Къкъв е тоз безжичния на БТКjordan_fena написа:няма за мене друга алтернатива на БТК, просто наи-добрия

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
....което няма нищо общо с доставчика на интернет. Ти последно какво избираш в момента - доставчик или вид мрежа?xenohаck написа:Сложи си един Wireless Router и си готов !eminem94 написа:Тъй като знам,че доста колеги от Форума са с лаптопове както и аз .Та мисълта ми е:какъв безжичен интернет да избера .... Но не е за предпочитане да е към мобилните оператори.Предварителни извинения за спама и пр.

Успех
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз имам рутер става въпрос интернет за територията на цялата Столица ....
-
- разбира нещата
Бате,това което искам да те посъветвам е-бягай надалеч от БТК.Може и да греша,но много хора проплакаха от тях. 

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
eminem94 написа:Аз имам рутер става въпрос интернет за територията на цялата Столица ....

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вие неможе да ме разберете ....Имам предвит като интернета ан М-Тел ако някой се сеща ... с голямо покритие.С отделно у-во за лаптопа
- barutchiata ©
- Администратор
Има такива чикии към мобилните оператори ама са ташак, по добре научи къде има из София интернет кафета , бензиностанции с безжичен нет и то за без пари.Ако някъде видиш знака за безкрайност надраскан по стените, също има вероятност да има фри нет.
- cecodevil
- сериозен играч
Клегата си иска безжична връзка за София (поне) ако съм разбрал правилно. Ето ти http://www.maxtelecom.bg/internet/maxcard едни колега, не съм ги ползвал но има добри отзиви по комптърните форуми.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И аз почнах да плача от тях,но за сега нямам алтернатива.valmet написа:Бате,това което искам да те посъветвам е-бягай надалеч от БТК.Може и да греша,но много хора проплакаха от тях.
Иначе си използвам wireless рутер,но с малък диапазон на излъчване,плюс парола за влизане.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
Аз съм със дата-карта на Вивател,там където има 3G покритие е много добъре ама където е 2G нета е бавен,тарифата е 36лв. за 5GB на месец.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Краси и Барута ти казаха,аз само ще добавя-иди в М-тел и попитай за устройство и пакет безжичен нет!В момента има някакви намаления-за около 80 кинта се сдобиваш с вайрелеса и получаваш Прима карта.След изтичане на месеца/мисля 4ГБ трафик/ зареждаш през примата със СМС.Хубавото е,че няма договори-ще ходя за риба,значи ще пратя СМС и един месец ще имам връзка навсякъде в зоната на покритие,няма да ходя и си щракам в къщи на кабелния!
Отделно....в София ще закачиш поне 20 000 незащитени мрежи!

Отделно....в София ще закачиш поне 20 000 незащитени мрежи!

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Аз пък ти препоръчвам устройството на Глобул.Понеже пътувам често и в много от хотелите ,които ползвам има уайрлес ,мога да ти кажа ,че в градовете ,който има 3G покритие нета е толкова силен ,колкото и този към кабелните доставчици.Но освен това ти имаш нет навсякъде ,където има обхват на Глобул.В момента таксата ми е 36 лв месечно с договор,устройството е безплатно.Но в момента гледам ,че върви някаква реклама за нет от Глобул на 19 лв и ще им се обадя,да не ме цакат.
Та досега съм доволен от Глобул,ползвам го и в градове,и на пътя с колата и на язовир.Та взимай и очакваме репортажи от мястото на събитията.
Та досега съм доволен от Глобул,ползвам го и в градове,и на пътя с колата и на язовир.Та взимай и очакваме репортажи от мястото на събитията.
Кефа цена няма!