Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица-ТЕЦ-2 кални бани II серия.
Овчарица-ТЕЦ-2 кални бани II серия.
Доста се чудех дали да не съчетая темата със на Сънди но реших да пусна втора част.
След дълги увещания на Рузбата да ходим на Овчарица заедно,аз взех,че го отказах а аз самия тръгнах след уговорката,че ако можем да минем по калния път ще му звънна и той да дойде с компания.
Тръгване в събота в 4 часа сутринтта,след консултация с Вал от Ст.Загора,че от моста нататък всичко е пълно решихме посока ръкава на топлото,още от отбивката за ръкава/вече е 6,30 часа/видяхме,че има две закъсали коли и един джип,мъгла непрогледна,и ний със джипка,помогнахме на колегите да излезнат и да се върнат обратно,закъсалия джип и той се върна,а колегата с който бях аз джипа си го бе взел преди една седмица и въобще не му знаеше възможностити и решихме да продължим напред
невярвах на очите си през каква кал минахме но накрая се видя и водата.В първия момент си помислих,че на този бряг ще сме само двамата а учудването ми беше,че като пристигнахме нямаше почти място не заето
Единственото свободно място беше точно там където Сапуна бе на националното първенство и се установихме там.
Ето с тази джипка пристигнахме

До към 8,30-9 часа бяхме разпънали всичко дори и бяхме захранили обилно с царемица,монтаж на косъм със царевица и зачакахме да видим резултата.
10,30-няма пипане

11 часа -няма пипане
мъглата още не се вдига!

11,10-малко се вдигна мъглата но сигнализаторите мълчат

Колегата почна да пуши нервно

По едно време имаше проблясък към 11,30

Взехме да мислим и за това

След обяд същата рабита,имаше колеги около нас които сутринтта хващаха по някоя каракуда,платика и червеноперка на пружина но и тя секна от един път,ний си чакаме на косъм за по-едро

Около нас

Привечер реших и аз да пробвам на пружина и стъкмих новото спинингче на пружина
/да ма извинява Марко Поло,ама и спининга става на пружина
/та на него удари една каракуда почти настъмване.
Проблясъка дойде към 7,30 когато Гьорг дойде при нас да ни види и да ударим по едно

Спретнахме си доста прилично моабетче докато в един момент ни изненада изведнъж пороен дъжд със много вятър но и до този момент откъм риба нищо
На сутринта картинката бе неуписиума,кал,локви и куп закъсали коли,първи измъкна трактора Гьорг а ний набързо почнахме да събираме багажериите и да се изнасяме навреме защото не знаехме как и покакъв начин ще се изнасяме.

Та такива бяха нашите премеждия,ако Гошето има нещо да допълни да казва,много дъжд,много кал и пълно капо
След дълги увещания на Рузбата да ходим на Овчарица заедно,аз взех,че го отказах а аз самия тръгнах след уговорката,че ако можем да минем по калния път ще му звънна и той да дойде с компания.
Тръгване в събота в 4 часа сутринтта,след консултация с Вал от Ст.Загора,че от моста нататък всичко е пълно решихме посока ръкава на топлото,още от отбивката за ръкава/вече е 6,30 часа/видяхме,че има две закъсали коли и един джип,мъгла непрогледна,и ний със джипка,помогнахме на колегите да излезнат и да се върнат обратно,закъсалия джип и той се върна,а колегата с който бях аз джипа си го бе взел преди една седмица и въобще не му знаеше възможностити и решихме да продължим напред

Ето с тази джипка пристигнахме

До към 8,30-9 часа бяхме разпънали всичко дори и бяхме захранили обилно с царемица,монтаж на косъм със царевица и зачакахме да видим резултата.
10,30-няма пипане

11 часа -няма пипане

11,10-малко се вдигна мъглата но сигнализаторите мълчат

Колегата почна да пуши нервно

По едно време имаше проблясък към 11,30

Взехме да мислим и за това

След обяд същата рабита,имаше колеги около нас които сутринтта хващаха по някоя каракуда,платика и червеноперка на пружина но и тя секна от един път,ний си чакаме на косъм за по-едро

Около нас

Привечер реших и аз да пробвам на пружина и стъкмих новото спинингче на пружина

Проблясъка дойде към 7,30 когато Гьорг дойде при нас да ни види и да ударим по едно

Спретнахме си доста прилично моабетче докато в един момент ни изненада изведнъж пороен дъжд със много вятър но и до този момент откъм риба нищо

На сутринта картинката бе неуписиума,кал,локви и куп закъсали коли,първи измъкна трактора Гьорг а ний набързо почнахме да събираме багажериите и да се изнасяме навреме защото не знаехме как и покакъв начин ще се изнасяме.

Та такива бяха нашите премеждия,ако Гошето има нещо да допълни да казва,много дъжд,много кал и пълно капо

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Овчарица-ТЕЦ-2 кални бани II серия.
Малииии... таз кал... се едно стадо глигани са се таркаляли

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Nedeltcho Delev написа:ако Гошето има нещо да допълни да казва

Луд умора няма

п.п.В подписа ти е истината

Брат Неделчо,тени и назека.В очакване на Тракторчето
Дойде и нашият ред.

Marco Polo написа:Кой не ти обръсне единия мустак като се видим - Поло да не му е името...Nedeltcho Delev написа:Привечер реших и аз да пробвам на пружина и стъкмих новото спинингче на пружина![]()

Що бе,ти не знаеш възможностите на спининга

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Неделчо да не си теглил коли с него бе
Той Марко пак ще те обръсне да знаеш
Нали знаеш Защо 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Батка, Вие сте като екшън герои. Иначе от към маса сте я докарали.
Сузукито как се представи?
Сузукито как се представи?
Невероятно е,даже се наложи да дърпаме трактораval написа:Сузукито как се представи?

-
- и господ не е толокова добър
Бат Неделчо е герой,дъжд и кал обича той
Горе главата,успеха наближава
С тази упоритост те чака само радост

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Е тоя път вече "уби коча с лопатата"
.Гьоре,що не фана едно амурче-та да се отсрамим ни е-феновете 

Бях на гости и не взех въдици!петко стоянов написа:Гьоре,що не фана едно амурче

Ама и да носех -все тая

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Неделчо,
ама кви са тие пишки на скарата бе
Като дойде ония дърт пергиш Дяда ще видите как се прави скара
ама кви са тие пишки на скарата бе

Като дойде ония дърт пергиш Дяда ще видите как се прави скара

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво на момчетата !
Направил си всичко както трябва даже и стойката си вързал някоя риба да не е отвлече
Как чакам само да поизсъхне малко от малко ............
Направил си всичко както трябва даже и стойката си вързал някоя риба да не е отвлече

Как чакам само да поизсъхне малко от малко ............
А бе и ний бяхме стъкмили хубава скара ама Гьорги не ми даде да я снимам да не изпокапите пред комповетеchirusa_bg написа: Като дойде ония дърт пергиш Дяда ще видите как се прави скара

Некой сом требеше да прилъжеш
,мани ги тия шарани...що не взе муАрката