Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Вирус в компютъра-win32.Banker.FS
Модератор: dantho.mihov
Re: Вирус в компютъра-win32.Banker.FS
Педро, благодаря за линковете! До сега си вървяха и флаша и мозилката без проблем заедно и си гледах клипчетата без проблем, но плеъра отказа от раз - имам чувството, че го беше "нахапало" нещо. Преинсталирах го със същия, който съм слагал преди, и сега си работи.
Проблема ми е вероятно друг, но не зная какъв! Ако пак се скапе някоя програма, ще се наложи да го водя на доктор, докато не е станало късно. Както казва бате Мирчо (наборът
), възможно е и при мен да се е насадила някоя буболечка от сайтовете с онлайн игрите, тъй като малките "висят" по цял ден там!

Проблема ми е вероятно друг, но не зная какъв! Ако пак се скапе някоя програма, ще се наложи да го водя на доктор, докато не е станало късно. Както казва бате Мирчо (наборът

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за имиджа разбрах принципно-сьщото,което си мислех и аз,че е.технически ми е неизвестно как да го направя.плеьрите понякога се сдухват от самосебе си-освен това постоянно излизат разни нови кодеци и на някои по нови файлове старите кодеци не бачкат.гого бих го посьветвал да си дрьпне GOMplayer-има го в дата и замунда-много е лесен,семпьл на вид а всьщност с доста функции и то разбрано подредени,както и с вградени кодеци-като за нас
....да не говорим,че по дифолт си е настроен баш па на мен как ми изнася
през всичките,кьде преминах по добьр от тоя не сьм срещал.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Я тоже съм с ГОМ и горещо го препоръчвам. Ъпдейтват го редовно ,няма сериали и легализиране , изобщо много добър.http://notrial.info/software/windows/GO ... .3752.html ей от тука може да се свали.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Гома го ползвам и аз повече от година вече!
Ставаше въпрос за флашплейъра на Адобе за клипчетата.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Гого, неведоми са пътищата уиндоуски. Едва ли някой може да ти каже , аджеба защо ти се прецакват така драйверите и флаша. В едно съм сигурен , че тюн уп не ти бърка работите. Колкото до Аваст, ползвал съм я и не ми харесва ама изобщо. Според мен е създадена повече да пази авторските права на програмистите и големите софтуеърни компании, отколкото машинките ни от вируси- реве за щяло и нещяло и при свалянето на всеки крак и киййген.
И недей да ходиш по доктори да ти преинсталират компа. Може би ти си по в час с компютрите от повечето "доктори". http://store3.data.bg/pchelp/ четни тука малко и си преинсталирай и почиствай сам машинката. Нема смисъл да даваш грешни пари освен ако нямаш нещо игорело по компа
И недей да ходиш по доктори да ти преинсталират компа. Може би ти си по в час с компютрите от повечето "доктори". http://store3.data.bg/pchelp/ четни тука малко и си преинсталирай и почиствай сам машинката. Нема смисъл да даваш грешни пари освен ако нямаш нещо игорело по компа

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
качих на госта спай бота,упдейтна се,обаче,когато го пусна за сканиране ми казва,че the unicode systems are currently not supported ?
това,че уникод системите понастоящем не се поддьржат на какво се дьлжи.и бреди сьм имал спай ботове,ама никога не ми е казвало това-вьзможно ли е да се цакат с някоя друга програма?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Чичо гугъл рече , че това е някакъв проблем с езиците. Версията на спайбот , която си свалил не поддържа езика на компа ти който е зададен в регионал сетингс. Честно казано не съм свалял от линка ,който дадох в предния си пост , а просто исках да визирам програмата
. Извинявам се ако съм подвел някой да сваля от ТОЧНО ТОЗИ линк.
Татю ми е казал пишете името в гугъл доволни ша устанити.
П.С Г-н 5 килограма , възможно ли е да си свалил българска версия на спа-я , а на компа да ти е зададен английски език или обратното?

Татю ми е казал пишете името в гугъл доволни ша устанити.
П.С Г-н 5 килограма , възможно ли е да си свалил българска версия на спа-я , а на компа да ти е зададен английски език или обратното?