Доспат

Модератори: bobopeli, sapuna

lo6iq

Доспат

Мнение от lo6iq »

Zdraveite zakleti ribari :P I sq kvo doidoh te v Dospat fanahte po 3-4 kila riba i male jivarnici neznam li kvo. :D Pi4ove elate kogato ispusnat da vidite za kakvo stava vapros.Abe Dopsat sie Dospat.I mn barzo nastivate ne6to :D ami prez zimata na dupka tuka e 20-25 gradusa pod nulata ami togava kvo 6te pravite aa......... 8) Nezabravqi te da poseti te pak dospat ei tuka sie kef.......
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Привет,
ето кой ще ни информира за положението на яз.Доспат :)
А за настинката колега, то сега се изтива по-лесно отколкто при -20 градуса :D
Аватар
Jorkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Jorkata »

Здрасти ЛОШ!
радвам се, че си толкова близо до Доспат.
За дупките и температурите - бил съм в Русия едно време, на р.Волга. минус 20 - 25 там си беше направо топло :wink: , пък няма да ти казвам какъв зор се иска да се направи дупка в над 1 метър лед ....
С това искам да те успокоя/уплаша, че Доспат ми е любимо място и доста често ходя натам ....
Пък ако не кажеш, когато изпуснат ...... пък ако ни споделиш и най-добрите места ....... ще те черпя като дойда пак .... :D
lo6iq

Мнение от lo6iq »

Ne jiveq blizo do Dospat ami jiveq v Dospat :wink: ami ako ima ne6to 6te vi pi6a stava vapros za riba de ako kalve.....
lo6iq

Мнение от lo6iq »

Zdr Ivanke ot kade si be mila? 4esto li idva6 v Dospat za riba......
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

май май другата седмица ще се вдигнем към Доспат :wink:
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Здравей Лош :wink: ,
от София съм и на Доспат съм ходила два пъти миналата година, първи път беше в края на юли а другия средата на септември. Преди да отида там, бях слушала доста, все хубави неща разбира се, но като отидох наистина се влюбих в това място. Другата седмица потегляме за там, така че ако си наблизо можем да се разберем да гостуваш на компянията :D
Аватар
Jorkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Jorkata »

Ха наслука тогава!!!!!!! :D
Направо ви завиждам .... и аз планирам ходене, ма ще е по-към края на юни ....
ЛОШ - май много черпене ше ти се събере, ама ти хич не му мисли ... :D , лошо нема ....
и да си вземете палтата и много червеи, ей!
Ай, наслука !
Гост

Мнение от Гост »

Здравейте колеги и колежки!

И аз планирам ходене на Доспат за откриване на сезона, но първоначалните ми намерения бяха за палаткуване. За съжаление като гледам прогнозите май ще е лошо времето и ще е по-добре да се спи на закрито. Бихте ли били така добри да ми дадете някое телефонче за преспиване (по възможност в Сърница).

Благодаря предварително!
Lo6ia

Мнение от Lo6ia »

V sarnica li be kvo 6te prai6 tam be........ tam e golqma skuka a pak i vodata e dosta po studena 6tot tam se vliva reka.Taka 4i ti re6eva6,ami za kvartiri moga dati prepora4am mn zavisi dali tarsi6 eftino ili ne6to po luksozno tova ti re6eva6.ima kvartiri po 5lv. zavisi ot predpo4itaniqta ti dali iska6 ne6to iziskano ili iska6 da prekara6 pove4e dni za po malko pari.ako ne6to imate nqkavi vaprosi otnostno Dospat mojete dami pi6ete
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Ами то и ние ще сме на палатка :D ,
веремето не го знам, щото не съм гледала прогнозата, ама аз хич не им вярвам на тия синоптици :evil: Ей го на, тоя уикенд го даваха буря и дъжд да ни удяви, а то цялата събота си беше супер времето, че и в неделя :D Така че ако не ни мине котка, на Доспат сме следващата седмица :D
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Никога не съм ходил на Доспат, но съм слушал и чел за него. Стигал съм само до Батак и Беглиците.
Знам къде се намира язовира, но нямям никаква идея къде може да се лови на него.
Да се отиде там за откриването на сезона е много добра идея, затова ще ви бъда благодарен ако някой ми посочи маршрути и места където може да се лови на Доспат.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”