Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: руская рибалка 2.0
Mай го е изключил.Кажи някой да влизаме .Аз ще вляза 127.0.0.1

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Ами аз в никой немога да вляза дава ми една и съща грешка.Незнам какво става.d_bozhkov написа:Mай го е изключил.Кажи някой да влизаме .Аз ще вляза 127.0.0.1
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Давайте! Пуснах го.
Да знаем за нея гледай кво ловим там

Дърпайте от тук тва са всички неофициални бази в едно exe: http://narod.ru/disk/5546962000/Global%202.3.exe.html
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Проверих и двата линка работят,търси причината другаде.А можеш да дръпнеш и цялата сборка от линка,който ти е пусна DAVIDKOV.cnacnew написа:
качете го пак някъде не мога да го изтегля
Успех!!

-
- сериозен играч
Истрепахте рибите бре ,дайте нещо за мезе де.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
има нова локация на златна рибка.теглете от тук http://installsoft.ru/download/file.php?id=561
трябва само да заместите старата златна рибка с тази.Не се инсталира като другите
c/ program files / руская ръйбалка / data / maps и там замествате стария goldfish с новия.Замествайте при спряна игра да не стане някой фал.
трябва само да заместите старата златна рибка с тази.Не се инсталира като другите
c/ program files / руская ръйбалка / data / maps и там замествате стария goldfish с новия.Замествайте при спряна игра да не стане някой фал.
Последно промяна от DAVIDKOV на Сря Фев 11, 2009 10:18 am, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
ММММ заместих я и
Прецакасе нещо 

-
- вече хвърля и на тежко
ААА значи така разбрахDAVIDKOV написа:има нова локация на златна рибка.теглете от тук http://installsoft.ru/download/file.php?id=561

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами то от ного Ъплоуди така става.
На мен честно ми писна.
Тия ни вземаха за опитни зайчета.Ами като правиш нещо доизкусури го докрай и тогава.
Пуснали онлайн версия и всеки ден я донастройват.
Мен лично в училище ме учиха ,че когато започваш даден проект трябва да си наясно какво искаш да постигнеш,как да го постигнеш.очакван краен резултат и т.н.Първо трябва да изградиш готовия проект трайно в съзнанието си да го пробваш отвсякъде за грешки и тогава го пускай на пазара.
Не знам защо в света на компютрите е така.
Това тръгна от Майкрософт с непрекъснатите им ъпгрейти .
Сега всяка програма има версия .1.1 , 1.2., 5.6, .... и т.н. до безброй и човек никога не знае коя в момента е актуална.Освен това често се оказва ,че виж ти актуалната не работи добре и трябва да си с по-старат версия ,защото тази програма влизала в конфликт с оази и тем подобни глупости.
Мисля си че крайно време е да се въведе нещо като контролен орган при проектантите на софтуер.
Не може всякаква глупост да се пуска на пазара.
Ние потребителите всеки ден се сблъскваме с какво ли не .От решаване на проблеми с компютъра си и Интернета научих повече от това ,което са ме учили в училище.
Ами честно да Ви кажа ПИСНА МИ !
На мен честно ми писна.
Тия ни вземаха за опитни зайчета.Ами като правиш нещо доизкусури го докрай и тогава.
Пуснали онлайн версия и всеки ден я донастройват.
Мен лично в училище ме учиха ,че когато започваш даден проект трябва да си наясно какво искаш да постигнеш,как да го постигнеш.очакван краен резултат и т.н.Първо трябва да изградиш готовия проект трайно в съзнанието си да го пробваш отвсякъде за грешки и тогава го пускай на пазара.
Не знам защо в света на компютрите е така.
Това тръгна от Майкрософт с непрекъснатите им ъпгрейти .
Сега всяка програма има версия .1.1 , 1.2., 5.6, .... и т.н. до безброй и човек никога не знае коя в момента е актуална.Освен това често се оказва ,че виж ти актуалната не работи добре и трябва да си с по-старат версия ,защото тази програма влизала в конфликт с оази и тем подобни глупости.
Мисля си че крайно време е да се въведе нещо като контролен орган при проектантите на софтуер.
Не може всякаква глупост да се пуска на пазара.
Ние потребителите всеки ден се сблъскваме с какво ли не .От решаване на проблеми с компютъра си и Интернета научих повече от това ,което са ме учили в училище.
Ами честно да Ви кажа ПИСНА МИ !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- foest
- научил се да хвърля
Аз така и не съм качвал нищо за online версията и нямам намерение докато не видя че няма проблеми.А относно "тази online" версия мислч че минала покрай online версиите
Затова си ловя по турнирите с ботове и си правя кефа.Събота отивам на едни частни водоемчета около Казанлък
Дано имам късмет с времето.Успех на всички и наслука!

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
-
- вече хвърля и на тежко
Много риби да хванешfoest написа:Аз така и не съм качвал нищо за online версията и нямам намерение докато не видя че няма проблеми.А относно "тази online" версия мислч че минала покрай online версиитеЗатова си ловя по турнирите с ботове и си правя кефа.Събота отивам на едни частни водоемчета около Казанлък
Дано имам късмет с времето.Успех на всички и наслука!

zdraveyte mnogo sajelqvam 4e ne pi6a na kirilica ama sas pc tata sam baq zle pro4toh celiq forum i neznaq za6to ama igrata ne mojah da si q istaliram 6e otka4 a mnogo iskam da q igraq 6te vi bada mnogo blagodaren ako mi pomognete sigurno sam stotniq koito iska pomo6t eto i skype ako iskate: bg_boy6
- foest
- научил се да хвърля
Има поне 20 отговора на твоя въпрос и явно не си чел както трябва,защото много форумисти начинаещи като тебе са питали същия въпрос.Върни се малко назад има описано всичко ОТ-ДО как се инсталира играта.Успех!
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие