Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Валат, капо-къде, как, защо?
Модератор: dantho.mihov
Re: Валат, капо-къде, как, защо?
Аз капо навсякъда мога да направя
,а на бас 

Ей тук в тая тема съм цар,няма по-ненадминат от мен,професионалист съм......не,професионалистгенералисимос
Рииш.

Отивам с един приятел на Байкал, всичко си беше наред, дето само си бях, като на театрално представлиние
Аз си гледам, той си ги скубе като праз лук!Бе, повод, бе кука, бе утежнение, бе плувка, бе влакно - всичко преправих като неговото - не и не
Хвана ме бес, викам дай пръчката, вземи мойта - нищо подобно, все едно съм хвърлил в бунара
!На финала си викам, що си не е..ш майката в рибата утепана - скок да бивака и увеселителната част почна за мен преждевременно

Всеки умира, но не всеки живее!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
Tи нема да се оплакваш-смятай колко риба си извадил от Тополница,че да падне толкоз нивото

Marco Polo написа:Ти сега кво? Искаш да си изтъркам буквите по клавиатурата от писане ли?snegk написа:А сега споделете къде и защо сте се окапотвали![]()
![]()
Не само да ми се хвалите като хваните някой рибок
![]()
![]()
Нцъ!
-
- вече хвърля и на тежко
и аз бях така в сабота на жребчево на римския мост.около мен вадят хората (верно дребни ама вадят)аз седя и гледам,на кво ли не пробвах неще и неще и окло масата 

Ако си в дупка, престани да копаеш.
Не е пълен валат-на масата ти е вървяло

-
- вече хвърля и на тежко
там имаше доста по голям успех от колкото вав водата

Ако си в дупка, престани да копаеш.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
С едната гола тояга само, а?AlexMunro написа:...Аз си гледам, той си ги скубе като праз лук!БеЗ, повод, беЗ кука, беЗ утежнение, беЗ плувка, беЗ влакно - всичко преправих като неговото - не и не

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Миналата година на яз.Тракиец ми беше много голямо капото, точно на откриването.Бяхме голяма група, уж се майстори рибари се бяха събрали, накрая ВАЛАТ дажи някои и въдиците не можаха да си преберат като си трагвахме.

Е такъв валат на секи пожелавам

Е такъв валат на секи пожелавам

незнам какво капо сте имали но като моя карак едвали има..тръгване от софия та на копринка 2 дена нищо после събиране на циганията и отиване на жребчево там 3 дена няма пипане следва пак събирането на циганията и на душанци там кал до колене 2 дена нищо и същия номер с събирането и потегляне към искъра там колеги скубят едни хубави платики и каракуди а ние нищо егати късмета егати карака е останахмеси с хубава разходка и така е
здраве дано на никoй колега данесе случи таково нещо ..пожелавам на всички колеги ...извинявамсе за грешките ама ползвам кирилица от един сайт че аз нямам че се багна компа и от здраве данесе отървете
здраве дано на никoй колега данесе случи таково нещо ..пожелавам на всички колеги ...извинявамсе за грешките ама ползвам кирилица от един сайт че аз нямам че се багна компа и от здраве данесе отървете
- КИРО
- Обратна връзка:

Те тъй стартирах новата година.Дет риба не хванахме,ами без малко и пеша да се приберем.
И другите не хванаха,щот ги нямаше в морето,добре че комшията излезе някъде от мъглата,та си изкара едно шише ракия.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Кире,и твойто не е чист валат...ракийка,слънце,тен...спестил си пари от солариум 

- КИРО
- Обратна връзка:
И настинка хванах,ама не се брои,че не се вижда в лондата.петко стоянов написа:.спестил си пари от солариум
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кат сте почнали е един валат и от мене

като няма риба има баня
това е вечерта след злоупотреба с алкохолче
И все пак това е дин от многото валати

като няма риба има баня

И все пак това е дин от многото валати

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Е моя е по пресен отпреди час .След като ми се провали ходенето на рибарица реших днеска да пробвам ямболските рибоци али се хващат към 09ч. отивам на запушеното в с.Ханово подхранка както си му е реда сичко 3 часа и половина нема никой се едно у ваната мятам ,викам си ще ида на реката у града отивам там нарооооод колко щеш поразпитах как е хавата казват хората абее излиза по некое друго рибе предимно каракуда и червенопера пак същата процедура захранка ала бала още 3 часа нищо векам си явно днеска не ми е ден оставям риболова за утре и отивам да пия ракия .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс