Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гласуване за магазина
Модератор: dantho.mihov
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Гласуване за магазина
Не мисля че, някой магазинер или вносител ще седне да се занимава с магазина.. цените са ясни .. за да се продаде нещо трябва да е на полвин цена ... ее къде тогава е далаверата на магазинерите или вносителите? .. По вероятно тука да се случват дребни тарикащини за което е нормално.. Или някой да си регне ник за да направи измама и даневи прати въдица. Пример .. продаваше се лодка с дистанционно която бих платил веднага .. ама немога да рискувам - ако ми испрати празна кутия ? Все пак цената беше 650 лева.
Поздрави.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Живко Василев
- разбира нещата
За търговете съм на същото мнение.Смятам че само хора с мноооого дълъг стаж във форума могат да го практикуват.Може-би само модератори или поне да гарантират за тях.butnik написа:.И крайно време е да не се спекулира с търговете,
Тук съм на друго мнение.За мен по скоро е лошо когато някой ти сложи етикет на стока която не е такава или публикува снимки на производители без да слага истинските снимки на нещата който продава.Ако има система за рейтинг точно тя ще покаже доколко е коректен някой.Колегата от който аз съм пазарил винаги е бил коректен спрямо мен-цена-снимка-уговорка и т.н.IDA написа:неползвани такъми и аксцесоари- чисто с търговска цел![]()
![]()
Айде да не цитирам......
Ми никакъв проблем за "рейтинга"
Незнам кой колега сподели че можем да се предпазим от това като изискаме от купувача да сложи опция отвори пред куриера преди да платиш.carpsliven2 написа:Пример .. продаваше се лодка с дистанционно която бих платил веднага .. ама немога да рискувам - ако ми испрати празна кутия ? Все пак цената беше 650 лева.Поздрави.
Че има и ще има така е,ама защо да ги траем.Бат Мирче-5кила написа:че има измекяри....то кьде ли ги няма?

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- glarusa
- кандидат преподавател
Колкото за това дали ти праща дадената стока в порядъчен вид...аз винаги първо пред куриера отварям стоката,още преди да му дам парите...и ако не ми харесва си му я връщам и да си търсят парите от ония дет се прай на измекяр.Но не винаги стоката може да е повредена от продавача,тия куриери се отнасят така с пратките все едно мъкнат винкели.Колкото за рейтинга поред мен е най-добре.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- krokibg
- учете се от него
Кажи,кажи да се посмея малко.То иначе скучно, без такива - "обратни" колела като тебIDA написа: Стига си псувал като отвързан, да не казвам ква "работа"

Що се отнася до продажбите и продавачите,наистина може да се иска опция - отвори,провери и плати/върни,но и тогава трябва да има рейтинг или друга система защото по този начин вече ще се продава стоката такава каквато е и ако е лъснал само заради снимката дадена стока,вече ще се съобразява,защото никой няма повече да взима нищо от него.Хора,логнали се само за да пуснат нещо за продажба,трябва да се игнорират и да не се купува от тях,докато някой колега не гарантира за човека.Пиша това,защото има колеги от други форуми,които искат да си продадат стоката и пускат във всички рибарски сайтове офертата а това може да стане и с посредник

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
Няма мирясване, а ?! Да взема да си ти сложа един персонален бан, та да не ти чета повече пасквилите!!!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кажи,кажи да се посмея малко.То иначе скучно, без такива - "обратни" колела като тебIDA написа: Стига си псувал като отвързан, да не казвам ква "работа"![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. Тя тая тема въобще за какво е??? Досега за една година от както съм във форума, сигурно са минали 5-6 такива за "магазина",..... една от друга по-ялови и по-безсмислени!

- krokibg
- учете се от него
Сложи ме враг и мирясай
Винаги си навираш гагата навсякъде и ако обсъждаме нещо важно/а темат е важна!!!/ вечно пишеш негативни неща и заедно с още един-двама неверници,постоянно започвате да разубеждавате хората.Недей да се правиш на сърдит,ами вземи да се позамислиш.Вземи помисли и тогава пиши.Аз съм купувал и ще купувам от форума.Ти,поне аз незнам да си купил нещо,но веднага се нахвърли върху тези дето продават.Между тях имакривондели с по две мнения и то само за продажби,но в по-голяма част от продавачите са свестни и съвестни хора и няма за що да ги плюеш и да се възмущаваш.Не е въпроса да спрат да продават колега-убиден,а въпроса е как да накараме тези които послъгват да не го правят.Айде чао и веднага те слагам в графата - приятел

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Аз също съм си копувал неща от магазина.За сега не сум попадал на некоректни колеги.Но на вниманието на модератора на магазина:
http://www.auction.bg
мисля,че е добра идея да копираме поне някои неща от този саит
http://www.auction.bg
мисля,че е добра идея да копираме поне някои неща от този саит
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- barutchiata ©
- Администратор
Относно доказано некоректните продавачи и купувачи предлагам, да им бъдат отнемани правата на писане в магазина!?!?Мисля, че така ще бъде справедливо?
barutchiata © написа:Относно доказано некоректните продавачи и купувачи предлагам, да им бъдат отнемани правата на писане в магазина!?!?Мисля, че така ще бъде справедливо?

- Диканаров
- кандидат преподавател
И аз си купих от магазина отлична лодка от отличен колега!
По отношение на некоректните съм "за" предложението на Барута! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- krokibg
- учете се от него
Няма значение какво решение ще се вземе,важното е нещо да се направи по въпроса.Има достатъчно начини и само трябва да решим кой-начин за противодействие да изберем.Трябва да отделим коректните от тези които послъгват и хитруват.Така стоят нещата !!! Нагледахме се и се наслушахме за лъжливи колеги,които най-безцеремонно си лъжат и мамят колегите купувачи на стоките им.Правят си регистрации само заради това че са излъгали някой и ако се опитат да продадат нещо с НИКОВЕ с който са излъгали,направо ще ги изядем живи.Трябва да се направи нещо за да сме предпазени от такива неща.Поздрав на всички,които мислят позитивно и имат желание тези неща - лъжите,да се прекратят и да стават нормално и коректно всички пукупко-продажби !!!
Предложение за задължително изписване на населеното място на участника ,под аватарът му.За улеснение на останалите и да се избегнат ненужно някои въпроси.
- barutchiata ©
- Администратор
Също да се посочват дефекти ако има такива!!!
- Живко Василев
- разбира нещата
Напълно подкрепям и последните предложения.Благодаря и на Администратора на форума че взе участие в темата,сега съм убеден че ще постигнем успех.
След приключване на анкетата ще събера всички мнения на едно място и ще представя резултата.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- вече хвърля и на тежко

Последно промяна от vanesok на Пон Яну 03, 2011 1:55 pm, променено общо 2 пъти.