Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Да постнем някоя снимка
Модератор: nkolev66
Re: Да постнем някоя снимка
ричола
-
- научил се да хвърля
Христо Янчев, един от най-добрите български харпунджии...винаги с възхищение гледам тези снимки,за мене те са и отговор на въпросите свързани с дървените харпуни...по важно е задспусъковото устройство отколкото самото оръжие.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
deathwalker написа:Христо Янчев, един от най-добрите български харпунджии...винаги с възхищение гледам тези снимки,за мене те са и отговор на въпросите свързани с дървените харпуни...по важно е задспусъковото устройство отколкото самото оръжие.
не знаех,че принадлежи към най добрите бг харпунджии,но по снимките му съдя,че е .имам само един въпрос към булти дали няма негови нови снимки със риба,но нови снимки защото тези ми се струват доста стари.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Той човека е вече на доста години как да има това е от годините когато се ходеше да се работи в Либия колега.Снимките са на над 20 години.И е нямало фотошоп тогава!!!!!!!!
- Jack Daniels
- разбира нещата
Да попълня инфото на Емо - Хр.Янчев е бил в нац.отбор по подводен риболов на България
Последно промяна от Jack Daniels на Чет Фев 12, 2009 2:07 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
За Христо Янчев не съм чувал ,но знам други имена който са идвали на състезания във Гърция.Андон Андонов и Злати Коларов. Не ги познавам лично ,но са идвали и сам ги виждал на състезание и техния лодкар е мой приятел и член на нашия клуб Никос Сарантинос.

Христо Янчев се гмурка , но рядко- пази се ....преди 7 или 8 години пострада лошо при вадене на рапани с наргиле в района между Емине и Бунарджик , по време на една жестока буря...три пъти изплувал бързо нагоре да закотвя подалата на щорма котва , бил е сам в лодката ...и на третия път се парализирал...как се е добрал до пристана си не знам
...оттам във Варна - декомпресии , барокамери и т.н., наскоро едно момче ,бургазлийче почина по подобен начин...оттогава бате Христо накуцва...шампион или не - морето не прощава никому 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ххахаха, много точно казано колегаgmurkacha написа:....Снимките са на над 20 години.И е нямало фотошоп тогава!!!!!!!!

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Само да добавя, че през 1978 година за първи път бе присъдено званието "майстор на спорта" по подводен риболов, именно на Христо Янчев.
Никоя риба не е по - важна от живота !
и още от Либия :

а тук е с "акула китара"

Диканаров за тая костенурка ли ставаше въпрос

а тая снимка буди много въпроси в мен

- оттук трал със сигурност не е минавал

а тук е с "акула китара"

Диканаров за тая костенурка ли ставаше въпрос

а тая снимка буди много въпроси в мен

- оттук трал със сигурност не е минавал

-
- научил се да хвърля
Аз лично не се учудвам че има хора които не са чували за Христо Янчев-въпреки приноса му за развитието на българския подводен спорт...в една от темите дори прочетох че дори Пипин Ферерас е непознат на пишещите тук...лошо няма,но си мисля че иска ли човек да се развива в дадена посока би трябвало поне малко литература да прочете...
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
- Диканаров
- кандидат преподавател
Не Булти! Онази бе поне два пъти по-голяма и бе на брега убита, а те с Пламен бяха се снимали клекнали зад нея. От корубата и после едни арабчета си бяха направили количка в кампа на Абу Камаш! А пясъчната акула, която е снимал от към корема е такава, като моята, която си замина със стрелата! Булти, нямаш си идея какво разбърка в душата ми с тези снимки. Благодаря! Ако имаш и други и колегата Янчев не възразява пусни ги! В моите спомени съм писал за онази костенурка, като съм писал, че името на колега е Венци. Забравил съм и образа на колегата с който се запознах, но помня случката и с кой и как се срещнахме. Слушал съм за неговите подвизи и от Кирил Вучков, също от Техноимпекс. Имам го сниман клекнал с мен до една котка в галерията. Затова пиша уклончиво! Човекът с когото се запознах бе вицещампион по подводен спорт и бе специалист в химкомбината Абу Камаш през първият ми мандат 1983-88г. За това питам дали е бил там и с него ли е била тази случка с костенурката през 1986-7г. Ако е той ще ми бъде много приятно да се срещнем отново след толкова години. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
колега Диканаров , и той си спомня (за срещата ви )горе-долу колкото тебе
, абе спомня си , бърчи челото ама не е напълно сигурен
ЕГН
,някой истории ми ги е повтарял по три пъти ,а аз се прая че ги чувам за първи път ( не че не ми е интересно )
ама пак добре сте де ....аз отсега забравям , ако някой ден стана като вас не знам кво чудо ще съм
...за всеки случай го поканих да ти дойде на гости в София
....мисля си , че няма начин да не сте се виждали...радвам се , че ти доставям удоволствие...а снимки още бол , ама ако ги пусна наведнъж после кво ши гледаме 

Последно промяна от Булти на Чет Фев 12, 2009 2:51 pm, променено общо 1 път.
deathwalker написа:Аз лично не се учудвам че има хора които не са чували за Христо Янчев-въпреки приноса му за развитието на българския подводен спорт...в една от темите дори прочетох че дори Пипин Ферерас е непознат на пишещите тук...лошо няма,но си мисля че иска ли човек да се развива в дадена посока би трябвало поне малко литература да прочете...
В коя част от литературата принадлежи подводния риболов?Къде в литературата пише за Христо Янчев???
Не го приемай като заяждане,един обикновен въпрос е .

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка: