Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Информация за ЛОБОШ?
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Информация за ЛОБОШ?
може ли да кажете нещо за лобош? прясна информация калве ли или не? каде е платения участък и т.н.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Re: Информация за ЛОБОШ?
acioice написа:може ли да кажете нещо за лобош? прясна информация калве ли или не? каде е платения участък и т.н.
Благодаря предварително
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
?????
Моля кажете сега какво става с Лобош разрешен ли е не е ли , че бях от към Прибой и насред пътя имаше огромна купчина , а най-отгоре
табела " РИБОЛОВА ЗАБРАНЕН "
КАЖЕТЕ КАКВО СТАВА
табела " РИБОЛОВА ЗАБРАНЕН "
КАЖЕТЕ КАКВО СТАВА
Относно купчината на пътя и табелата ,там сега са частни земи и не може да се минава към устието на Струма от към с.Пчелинци.Риболова е разрешен и няма арендатори на язовира,а и да има, арендата е само за промишлен риболов с мрежи и то върху 250 дка.
Всяко искане на пари е незаконно поне на този етап.Онзи ден бях на язовира ,но кълвеше много слабо.Предполагам ,че рибата е още замаяна след хайвера.Имаше и много умряла риба ,което според представителите на държавните институции повикани на място било нещо нормално.Наслука.
Всяко искане на пари е незаконно поне на този етап.Онзи ден бях на язовира ,но кълвеше много слабо.Предполагам ,че рибата е още замаяна след хайвера.Имаше и много умряла риба ,което според представителите на държавните институции повикани на място било нещо нормално.Наслука.