Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Нещо за яз.Баниска?
Модератор: sapuna
Нещо за яз.Баниска?
Някой може ли да сподели актуално инфо за БАНИСКА ? 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Нещо за яз.Баниска ?
Петушка,добре дошла във форума!
И...при регистрацията всички се съгласяваме с правилата!!!Редно е и да ги спазваме!Запознай се моля те с тях!
Оправям темата и я местя в точния раздел!
И...при регистрацията всички се съгласяваме с правилата!!!Редно е и да ги спазваме!Запознай се моля те с тях!

Оправям темата и я местя в точния раздел!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Нещо за яз.Баниска?
Риба има много .Но не се допускат външни лица.petq написа:Някой може ли да сподели актуално инфо за БАНИСКА ?

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Интересувам се за този язовир защото един приятел от Бяла ми каза , че тьрсят рибари на процент . Някой да е чул нещо такова

здравеи колега на 20 км сам от там беше страхотен язовир но от около 7-8 години е за стопански риболов и тои на министър калчев много здрава охрана имам приятеп там работеше за по 15 лв на ден а са вадели по 15-20 тона на ден голям яз. е там съм ходил 20 год. поне
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колега моля да ме извиниш но нещо немога да ти хвана писанията.Ако толкова ви интересува позванете във фирам -ЕЛ- Там ще ви дадът точен отговор на всичлите ви въпросиvaleriiz написа:здравеи колега на 20 км сам от там беше страхотен язовир но от около 7-8 години е за стопански риболов и тои на министър калчев много здрава охрана имам приятеп там работеше за по 15 лв на ден а са вадели по 15-20 тона на ден голям яз. е там съм ходил 20 год. поне

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- rino712
- ще става разбирач
Все пак доста написахме в друга подтема,намерете я и я -прочетете!!!Но който не знае за статута на яз.Баниска,по добре да не се изказва за да лъже др.колеги. 

Wild fur Schnuren!!!