Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
Re: Бисери от форума
Дъвкане му е майкатаjeliazko написа:Имам един интерерсен случаи... значи главното за което бях отишъл беше каракудата ии... само 1 бях хванал и вече накрая едно отчаяние като ме хванаааа.... и мляскам си една дълка и си викам " А бе що пък да не зима на дъвка" напраих едно топче нанизах го и като почнахааааааа за половин час 20 каракуди ... без захранка без нищо еи така на маитап бях тръгнал....![]()
![]()

GODzillata написа:38, ама по акъл все още в пубертета.![]()
-
- учете се от него
Димича написа:Вчера...Към 10.30 отидох-лято,слънце,разходка,почивка от тъпани и коли,релакс,жадувано уединение,оползотворяване до край на билета...Понеже преди 2-3 дена бях хванал и (предвидливо)запазил 5-6 дребушляка(уклейки и перки),реших да пусна 1-на тапа,и да врътна малко блеснички и воЛБРЕЛчета...Към пладне дойде един колега,който беше тръгнал на блесна....И НИЩО...до към 16 ч.,когато с мощно повличане,потъване на тапата и скъсване(корда 0.40)НАД
![]()
тапата(впоследствие установено прегризване
),нещата затихнаха
![]()
По едно време колегата вика:Виж,това е твоята тапа,бе!!!-Гледам-наистина-тапата седи на 20 см.под водата,паркирала в една туфа водорас...-Хвърляй олово с тройка,вика колегата,та белким я измъкнеш(тапата,де
)...Да,ама не-след 1-2хвърляния,тапата драсна,та се не видя...Викам си-хайде,имало късмет хайванчето,дано се освободи от куката и тапата,явно се беше хванало сериозно...И-- зае..бах цялата ситуация,направих си нов монтаж,и забравих...Да,ама не-след 1/2 ч.-удар и откачане
,в един момент гледам-ТАПАТА МИ изплува от нищото и се заразхожда из гьола...Колегата вика-Хвърляй блесната!!!Мятам аз,мята той,ама на мен вече адреналина на мах.,сърцето бие,ръцете треперАт,та той го добара-вика-закачих я!!!-скочи добитъка,ама това мубеше за последно,измъкнахме го-с целия монтаж и на 20см.над тапата-прегризано-явно рибчето се е било оплело в кордата,щото беше на 20см.бой...За сметка на емоциите,хайванчето не беше мн.голямо-56см,1.2кг.,ама си го взех,щото ми е сефтето за тази година...ПП.Благодаря на колегата-имам да го черпя
![]()
![]()
ПП2:Имам и 2 сн.ама не мога да ги кача

-
- разбира нещата
* Докладвай
* Отговори с цитат
Re: Как да си направим място за риболов
Ново мнениеот наблюдател на Пет Май 23, 2008 12:04 pm
syncmaster92 написа:приятел мисля че имам решение на твоя проблем взема6 от агро магазините "раундъп"напръскваш с пръскачка мястото където иска6 и до 15 дена там дето си пръскал тръстиката ште е изсъхнала
С напалм няма ли да е по-лесно? Хем ще се отвори повече място - примерно за 20-25 въдици. :evi
Направо Класика
Ппс:оппппс нещо не го постнах как си трябва,ама идеята е ясна
* Отговори с цитат
Re: Как да си направим място за риболов
Ново мнениеот наблюдател на Пет Май 23, 2008 12:04 pm
syncmaster92 написа:приятел мисля че имам решение на твоя проблем взема6 от агро магазините "раундъп"напръскваш с пръскачка мястото където иска6 и до 15 дена там дето си пръскал тръстиката ште е изсъхнала
С напалм няма ли да е по-лесно? Хем ще се отвори повече място - примерно за 20-25 въдици. :evi
Направо Класика
Ппс:оппппс нещо не го постнах как си трябва,ама идеята е ясна

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- учете се от него
snegk написа:Лий Джаксън да се научи как се прави монтаж на маркер,монтаж на косъм и тогава да пише книги....

-
- и господ не е толокова добър
Защо не постнеш и остатъка от тематаIDA написа:snegk написа:Лий Джаксън да се научи как се прави монтаж на маркер,монтаж на косъм и тогава да пише книги....![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
Ще го постна, разбира се и то доста неща дето не са чували български, пък конкретно някои , не съм ги и виждалsnegk написа:Защо не постнеш и остатъка от тематаIDA написа:snegk написа:Лий Джаксън да се научи как се прави монтаж на маркер,монтаж на косъм и тогава да пише книги....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Последно промяна от Бачо Илия на Вто Фев 17, 2009 8:12 pm, променено общо 1 път.
Той не е бисер, а скъпоценен камък.vasil hristozov написа:Тука гледам има един гоУем <бисер> и се казва ИДА , илии да неида

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- учете се от него
Еййй..... Лорде, барем един се намери дето да каже някоя добра дума за менеlorda написа:
Той не е бисер, а скъпоценен камък.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не е само един, може да ти направим фен клубIDA написа:Еййй..... Лорде, барем един се намери дето да каже някоя добра дума за мене![]()
![]()
![]()

нямам живарник
-
Виждаш ли се какво представляваш,в чужда тема влизаш и почваш да плюеш хората и техните умения.Не само в тази тема,във всички теми пускаш такива постове с цел интрига.Аз няма да се заяждам с теб,ти сам ще се наиграеш.IDA написа:Боги, ама да знаеш, най ме кефи че си ги хващал с фидера, и то "класика в жанра"- основно 0.20 и повод 0.16, за шарани до към 5-6 кила/при чист от закачки и папур, водоем/.![]()
![]()
Ловил си с най-точния за този сезон, монтаж- "подвижна хранилка, с много финна и къса метална противоуплитща тръбичка". Имаше тука, по едно време едни "специалисти" ( то пак си ги има), дето "шаранджийското", ако не е 0.32/0.38..... значи, не става
![]()
. Ама кво да се обяснява, ти си ги хванал "по случайност" толкова риби, за толкова време с фидер, пък по-нататък ще е следващата случайност. Бе, смях голям- представям си наперени към небето "триподи", "дюшечета ( или надуваеми дюшеци)" и "прегръдки и снимки".....пък ти си ги сурнал във водата без "процедури".....
![]()
![]()
Ми така е, тук всички имат поне по 2-3 фидера и магазините не зареждат с влакна над 0.25, и то- по поръчка
![]()

-
Много правелно те разбираме,особено думата "рязания"IDA написа:Моля темата да се позачисти от спам, и ако може текстовете с Лий Джаксън да се обособят на едно място!?
Аз съм постнал части от една книга, от един живот, от една концепция и от една мечта и вероизповедание, а не на кой-колко му е по-голям "българския" или рязания, от "английския"![]()
Моля да бъда разбран правилно, пък ако не бъда разбран.....нищо ново под слънцето
Поздрави и Успех!!!!!

верно велик е човекаhristotihov написа:Не е само един, може да ти направим фен клубIDA написа:Еййй..... Лорде, барем един се намери дето да каже някоя добра дума за мене![]()
![]()
![]()
![]()
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
IDA написа:Еййй..... Лорде, барем един се намери дето да каже някоя добра дума за менеlorda написа:
Той не е бисер, а скъпоценен камък.![]()
![]()
![]()
За тъщите има почти същия лаф и завършва с "...поради тая причина трябва да бъдат заравяни дълбоко".
Сещай се сам какво имам предвид.
Колегата snegk по-горе ти го е казал.
Обичаш да си компетентен по въпроси, по които не си!
Макар, че ти сам си знаеш магариите и няма нужда който и да било да ти ги припомня.
П.П.
Между другото обикновено на хора, които са по-възрастни от мен рядко говоря на ТИ.
Или ако те са ми позволили или ако хич не ги уважавам.
Пак се сещай какво имам предвид.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.