Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Хелп за оризаре
Модератор: Paublo_Eskobar
Хелп за оризаре
Здравейте колеги моля за информация за язовир оризаре. Моля за всякакво инфо за язовира.Благодаря предварително. 

Re: Хелп за оризаре
Да за Бургаско става въпрос ?
на оризаре ходих - няма нищо!!! излизат едни червеноперки на дъно и нищо друго! сичката риба е изловена с мрежите и нище не се фаща!!

За сега не знам ама лятото хубави каракундели дъпахме там. Имаше мрежи - да си хванели толстолоба бившите собсвеници- и много тармъкчии
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Оризаре по добре не ходи.Ако държиш да е в тази посока свий към Слънчев бряг.Ще видиш един канал малко преди Тънково.Намери си по-дълбоко вирче и само стой и си гледай кефа.Излиза хубава таранка,и по някоя друга щука
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Не знам какъв толстолоб ловят,ама всички казват,че в играта е местният шеф на ИАРА от Поморие.И срам и позор за ИАРА,от 2 години мрежите с километри са пуснати във водата и се виждат от всякъде.
Кефа цена няма!
-
- разбира нещата
MAESTROTO написа:Не знам какъв толстолоб ловят,ама всички казват,че в играта е местният шеф на ИАРА от Поморие.И срам и позор за ИАРА,от 2 години мрежите с километри са пуснати във водата и се виждат от всякъде.

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.